"Unutulmayan Efsane Yorumlar"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O hani kocasının şimdi bi boşanalım da sonra yine evleniriz diye boşanmaya ikna ettiği kadındı dimi
O başka. Bu kadın hala aktif olması lazım. Senin dediğin farklı nicklerle geliyor sürekli, geçmişte yaşadıklarını şimdi yaşıyor gibi anlatıyor, yönetim bıktı ondan, gelmesi yasak.

Hangi üyeydi hatırlamıyorum ama biri şey demişti, umarım taşındığınız evlerin duş başlığını değiştiriyorsunuzdur
Ben dedim cevap vermedi
O üye artık tatlı bir kuzu değil. Kullanıcı adını ve fotoğrafını değiştirmiş. İyi olmuş, her gördüğümde travmalarım tekrarlanıyordu.
Yeni profili de aklimda benim konularda direkt dikkatimi çekiyor aklımdan cikmiyor

Nasıl ya sen bedeviyi bilmiyor musun 12456 kere eşiyle geçmişte yaşanan olayları farklı açılardan, farklı üyelikler alarak anlatıp duruyordu. Epeydir gelmiyor. Nerelerde acaba
Üye isimleri aklımda kalmıyor ki, konuları hatırlıyorum sadece kesin buralardadır, öyleleri terk edemiyor burayı

İrmik peki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…