Unutulmayan sevgili

Serbursbu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
6
0
1
35
Hanimlar oncelikle merhaba .
Derdimi kisa bir sekilde sekilde sizinle paylasmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.
Suan 6aylik evliyim sevmedigim biriyle istemedigim bir hayati yasiyorum. Evlenince esime alisirim severim sandim ama eski sevgilimi unutamiyorum surekli onunla kurdugumuz hayallerle yasiyorum.
Bir muddet daha evli kalmaya mecburum, ailevi sorunlar nedeniyle.
Ama bir yandan sevdigim adamla yasamak istegi diger yanda yasamakta oldugum hayatin arasinda kaldim. Bu surec zarfinda ne yapmam gerektigini bilmiyorum.

Bu süreç bitene kadar eski sevgiliyi düşünmemeye çalışın. Sevmeye, ilgi göstermeye çabalayın. Özlemeseniz bile özledim diyip öpmeye, sevmeseniz bile seni çok seviyorum diyip sarılmaya falan çalışın. Geçmişinizi de bırakın. Şimdi boşansan eski sevgilin seni isteyecek mi? O istese, ailesi ne yapacak? Anası var danası var ohoo... Ya bu adamla geçinmeye çabalayacaksınız yada boşanıp önünüze bakmaya. Geçmişten gelecek çıkmaz.

Niye evlenmek zorundaydın?
Niye evli kalmak zorundasın? O kısımları anlamadım

Yorumlariniz benim icin cok degerli yanlis birsey yapmak istemiyorum.
Neden evlendim ailem bu kisiyi uygun gordugu icin karsi koyamadim bende yapabilirim sandim ama hicte sandigim kadar kolay degilmis bu evliligi surdurmek.
Evli kalmak zorundayim cunku ailemde su an saglik problemi var ve uzmek istemiyorum

Yorumlariniz benim icin cok degerli yanlis birsey yapmak istemiyorum.
Neden evlendim ailem bu kisiyi uygun gordugu icin karsi koyamadim bende yapabilirim sandim ama hicte sandigim kadar kolay degilmis bu evliligi surdurmek.
Evli kalmak zorundayim cunku ailemde su an saglik problemi var ve uzmek istemiyorum
peki boşanırsan eski sevgiline dönebilecek misin ki

Simdi o kadar pismanim ki ,sevdigim adam bekleyecegini birlikte olabilmemiz icin elinden ne gelirse yapacagini soyluyor

Simdi o kadar pismanim ki ,sevdigim adam bekleyecegini birlikte olabilmemiz icin elinden ne gelirse yapacagini soyluyor
Onunla evlenmenize engel neydi peki?
Evli bir kadına beklemesini söyleyene kadar baştan elinden tutsaydı. Demek ki sorun var

Hala sevdiğin adamla konuşuyor musun??
Ailenin sağlık durumu ne zaman düzelecek, boşanmak istediğin zaman eşin kabul edecek mi?
En önemlisi de eşin seni seviyor mu?

Hiç inanma derim. Madem o kadar seviyordu evlenmeden önce ailenin karşısına çıkar, elinden geleni yapardı. Eski sevgilinizi çıkarın aklınızdan. Onunla görüşmeniz hiç doğru değil. Görüşecekseniz de bunu ayrıldıktan sonra yapın. O da evli bir kadınla görüşebildiğine göre pek sağlam ayakkabı değil hani. İlk aylar hatta ilk yıllar evlilikte zor geçer. Severek evlenseydiniz onunla da sorun yaşayacaktınız. Önce kendi eşinizle iyi anlaşmaya bakın. Olmuyorsa sonra ayrılırsınız. Eski sevgilinizi bir B planı olarak görüyorsanız, onun da mutlaka başka planları olduğundan emin olabilirsiniz.

Onunla evlenmenize engel neydi peki?
Evli bir kadına beklemesini söyleyene kadar baştan elinden tutsaydı. Demek ki sorun var

Onun hicbir sucu yok. Ailem istemedi benim kararlarima guveni olmadi ailemin benim icin iyi olana karar verdiler. Inanin cok zorlu surecti birkac basit cumleyle anlatamayacagim kadar zor.

Hiç inanma derim. Madem o kadar seviyordu evlenmeden önce ailenin karşısına çıkar, elinden geleni yapardı. Eski sevgilinizi çıkarın aklınızdan. Onunla görüşmeniz hiç doğru değil. Görüşecekseniz de bunu ayrıldıktan sonra yapın. O da evli bir kadınla görüşebildiğine göre pek sağlam ayakkabı değil hani. İlk aylar hatta ilk yıllar evlilikte zor geçer. Severek evlenseydiniz onunla da sorun yaşayacaktınız. Önce kendi eşinizle iyi anlaşmaya bakın. Olmuyorsa sonra ayrılırsınız. Eski sevgilinizi bir B planı olarak görüyorsanız, onun da mutlaka başka planları olduğundan emin olabilirsiniz.
Yorumunuz icin tesekkur ederim oncelikle. Sevdigim kisi elinden geleni yapti bana karsida aileme karsida o konuda ona suc bulamam. Benim her zaman yanimda arkamda durdu her durumda. Konusuyoruz ama sadece yazisarak ben istedim konusmayi dururmumu anlattim o bana destek sadece

Yorumunuz icin tesekkur ederim oncelikle. Sevdigim kisi elinden geleni yapti bana karsida aileme karsida o konuda ona suc bulamam. Benim her zaman yanimda arkamda durdu her durumda. Konusuyoruz ama sadece yazisarak ben istedim konusmayi dururmumu anlattim o bana destek sadece
ailen çok şiddetli bir baskı mı yaptı da evlendin sevmediğin adamla.
bu kendini bile bile yakmak.
ne yapıp edip direnseydin.
ayrıca eski sevgilinle irtibatta olman büyük hata.
şimdi daha mı iyi oldu.boşanmak kolay mı olacak sandığın kadar.
ailene zamanında direnmeliydin.boşanmana müsade edecekler mi peki

Sevdiğin adam sana destekti vs ama sen ailene karşı çıkamadığın için evlendin öyle mi.. sana bir sır vereyim sevdiğin adam şimdi sana beklerim diyor ya inanma..
Biri beni bu şekilde yüzüstü bıraksa bende intikam almak isterim. .
Sen boşandığın anda sana tekmeyi basacak ..

Yorum yapmadan duramıcam vallahi..
Sevgiye, aşka saygım sonsuz hatta oldukça da hassasımdır bu konularda ama eşinin ne kabahati vardı?
6 ay bir ilişki de bile sonuca oldukça uzakken siz evlilikte ne hayal ettiniz ?
Neden adamcağızın hakkına girdiniz ?
Evliliği başka bir adamla deneyebildiysen gerçekten sevmiyorsun ya da aşık falan değilsin kusura bakma.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun...
(Büyük lafıma da tövbeler olsun)

Back
X