Unutulmaz Atv

Bence edayla harunun arasında unutulmaz bir aşk yok. Herşey çok çabuk oldu bitti yaz heyecanı gibiydi ilişkileri. Tutkulu değildi. Bence edayla harunun aşkını bir kaç bölüm daha görseydik daha esaslı bir aşk olurdu.

Bol enrtika ihtiva ediyo...Akıcı giderse izenilebilecek bi dizi...

ya kızlar bende akşam izledim ve çok hoşuma gitti dizi... dünya küçük derler ya dizbuarada erkeklerede güvenilmeyeceğini öğrenmiş olduk bence tüm hata galiba harunda suçlu o...

Serhan Yavaş, geçen senelerde Yemin adlı dizide Tuba Ünsal'la beraber oynamışlardı oradada rolu ve karakteri aynıydı iki bayan arasında kalmıştı...

gerçektende güzel bir dizi oyuncu kadrosuda çok güzel bence
iki kız kardeş arasında kalacaksa hangisini unutamayacak edayımı CADIARZU meldayımıCADIARZU
eda ile çok büyük tutkulu aşk yaşamadılar ki :uhm:

isimleri tam bilmiyorum şimdiden özür dilerim... büyük kızla yani ablayla çok paylaşımı olmadıki harunun ama küçük olanla kısa da olsa çok romantik dakikalar geçirdiler birde küçük kız hamile kalacakmış konuya göre ozaman nasıl açıklayacaklar acaba

Kızcağız mosmor oldu ama ya.
Adam da 2 dakka sabredemedi, bekle işte kız düşünüyo di mi?
Yok.. illa birileri olacak, gezecek tozacak.
Hulen bu erkek milletini var ya....

Sonunda adam evlenme teklif ettiği kızı (Melda mıydı adı ne) istemeye gitti.
Sürpriizz kapıda Edayla gözgöze geldiler, orda bitti.

Bende izledim ilk bölümü,
bilindik konu olmasına ragmen hosuma gitti aslında,
Yemin'de de Menderes iki kadın arasında kalmıstı burdada öyle,
Yemin'de de Menderes takım elbiseyle dolasırdı durmadan, burdada öyle,
gerci bi kez t-shir giymisti, masallah o kaslar neydi öyle :jeyyar:
Dicegim o ki, biraz degisiklik sart, onun dısında güzel bi dizi,
bu arada Kanal D'deki Genis Aile'de carsambaya alınmıs, ben onu cok merak ediyorum, tahminen onu tv'den bu diziyide ya tekrar yada netten izlerim, bu teknolojilerde care tükenmez :roflol:

bende dün akşam izledim çok güzel yaa .. ama edaya çok üzüldüm çocuk aşık olmadı ama eda oldu ,bence edayla olucak dizinin ilerleyen bölümünde yani onları daha çok izlicez sanki .. ablasıyla ne yaşadıki hem o kız çok suratsız yaa .. çok negatif gelio bana neyini sevdi çocuk anlamadım .. ve hayatı iş hiç ilgilenmiyo bile çocukla ama bakalım nolucak ..ben tuttum diziyi..

canim sannirim melda dizide daha ön planda cünkü fragmanlarda filan onu gördüm ben baslamadan önce diger oyuncuyu pek görmemistim..zaten farkettysen adam kücük kardesle olurkende,eglenirkende meldayi düsnüyordu..o sadece her boslugu degerlendimek isteyen erkeklern yaptigi seyi yapti...ama gercekten melda suratsiz ve sert duruyor bakalim artik ilerleyen bölümlerde ne olacak tabi devam ederse bu atv hemen kaldiriyor dizileri

bende çok sevdim diziyi...illede bi diziyi izlemek için çok medyatik insanlar olmasına gerek yok işte örneği...

galıba 2. BÖlÜm ÇarŞamba akŞamı bakalım neler olacak. EĞer kaÇıran ıÇın yarın akŞam tekrarı var

fragmanı çıkmış izledim ay bayılıodu zavallım ya bide o çekio kameraya öbür çocukta çok tatlı edaya aşık olan sanırım eda onla devam edicek ama hamile kalıcağı için ön planda olucaktır yinede .. ya ablasına kıl oluorum ben ama çok itici ayrıca o kız yani sinem oztufan daha önceki dizilerde daha zayıftı kilo almış ve hiç bi albenisi kalmamış zaten yoktu ya :)))) aman neyse bakalım çarşambayı iple çekiorum ..

ii diziymiş yaaa...bende dün akşam tekrarını izleyebildim..biras yaprak dökümü necla-leyla benzetmesi yaptım ama.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…