Unutulmaz Atv

bende çok beğendim müzikleride hoşuma gitti umarım hemen kaldırmazlar

izleyemedim babam iste öyle kanal degistrdi actik tam reklam hep böyle oldu..bastan biraz baktim ama sonrasi yok birisi kisacik özet gecer mi acaba?

gecenin şu saatine kadar sırf izleyebilmek için uyumadım...
acayip sardı beni dizi kızlar gerçi ilk bölümü izleyemedim ama olsun anladım yinede..
tamam bu yazın favori dizisi bu benim için....
umarım ve dilerim ki reyting uğruna kaldırılmaz dizi..
ah yaa edaya ağlamak ne kadar yakışıyor öyle...
ablası olacak soğuk nevaleyi zaten emrah dizisinden sevmezdim şimdilerde iyice çirkinleşmiş..
kilo almış saç baş şekilsiz..
ı ıhhh o adama yakışmıyor hemde hiç!

ayy diziyi bende çok severek izliorum ama o melda karakterindeki kıza hayret ettim yaa...ne kadar kilo almış öle duba gibi olmuşş vallaaa..arkadaşın dediği gibi saç baş nekadar şekilsiz yaa..kız iş güç die die ömrünü çürütücek..

kızlar sonunu izleyemedim neler oldu biri kısaca anlatırmı?.

Televizyon muhabiri ırem Kanan ile oyuncu Sinem Öztufan'ın üç yıllık aşkı nikah masasına taşındı. Maslak Monteverde restoranda kıyılan genç çiftin nikah şahitliklerini Ebru Gündeş ve Şansal Büyüka yaptı.
canım 13 Eylül 2006 da evlenmiş..
ahanda kocasıda bu....
canım 13 Eylül 2006 da evlenmişler..ahanda kocası..

canlarım sonunda şöle oldu umarım doğru hatırlıorumdur.....
edanın dans okulundan arkadaşı alkol alıp edaya aşkını söylemek için evine dayandı ama evde olmadıkları için kızı cebinden aradı..bu arada yemek masasınd aolan eda sonra konuşabiliceni söyledi..ama çocuk ısrar ettiği için masadan müsade alıp dışarı çıktı..konuşması bitti ve yanına harun geldi...ablana herşeyi anlatıcam bu yalanla yaşayamam dedi...ama o kızın sen oldugunu bilmicek dedi...edada bu ablamı yıkar eger onu üzersen seni öldürürüm dedi...sonra kız haruna sana bişi sorcam ablamı gerçekten seviormusun dedi..harunda evet dedi ama gerisini hatırlamıo..ütü yapıodum kaynadı o oarad...en son tokat attığını gördüm edanın harunaaaa..hatta tam melda o sırada gelmişti..ama niye tokata attı bilmiom...

kızlar dizideki kız varya edaaaa
özlem yılmaz yani şarkısı berksanla evliymiş biliyonuzmuuu

ayy ben bunları geçen sene kuşadasında beraber yemek yerlerken görmüştüm....kanımca geçen seneden elektiriklenmişler..:jeyyar::jeyyar::jeyyar:zaten aynı dizide oynuyollardı

ayy eda harundan hamilemiymiş.....

yemin et..
bayılınca tahmin ettim aslında ama biseferden olmas demiştimmm hihoyyyt
bu arada edayı seven arkdaşı harunun kardeşiii...
annesini odasında harunun babasının resmi var kesinnn o adamın oğlu çıkacak bu çocuk..
yanii adamın servetini 2 kız kardeş yiycek :):))

vallaha deee....
varya ütü yaparken tüm ayrıntıları kaçırmışım iimi.....ayy bak bu acip bi ayrıntı..ama şu tokatı hala nie attı onu anlayamadım yafff..bilen varsa sölesin...
ya varya şu işede gıcccıık oluom..nan bitane şiii yapıolar hemen hamile kalıolarr.....anamm bekliolarmıymışni...küçük kadınlardada böle olmuştu...işte dizi gereği oluo ama nebilim itici beee

Evettt ilk günden hamile ne güzelll :):))
entrika olacakya iştee ayy çok feci bi durum amaa hangisine acıyacagımı şaşırıdm ama ablanın durumu daha kötüü..
kız hemen yeni tanıdığı adamla ağva ya gitmeseydii :)))

Kacinci bolume gecti kizlar bende netten izleyim onceki bolumleri. kaydirigubbakcemile5

Bence Harun kişisi Edaya aşık olacak görün bakın... kaçan kovalanır ya...

Evetttt bencede..
şöyle düşünelim..
digeriylee evlenecek meselaa...
alacagını alaak zamanla bıkacak :)))
ona ulaşacak ama edaya ulaşamıycakk..
uzak olan tatlı gelecek.. :roflol::roflol:

basitmiş demekkii.....hemen gidilirmi hiç ne fena..valla bende en çok meldaya üsülüom..oda ednan bey gibi herbişiden habersiz kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…