Unutulmaz Atv

dizi yaz dizisi işte..öle fazla iyi bir senaryo aramamak lazım...yalnız ben öle pek aktör beğenmeme ama o harun ne yakışıklı bi adam. maşallah...yüz hatları kalemle çizilmiş gibi...
melda da daha önce 2,3 sene önce emrahla büyük yalan dizisinde oynamıştı. orda cok hoştu fiziği ve yüzü...ama acaip kilo almış.
hele bir pantolon gömlek giydiği sahne vardı, hay maşşallah dedim göbişi bayaa çıkmış hatunun...
neyse yanlız değilmişim en azından:)

serhan yavaş pek karızma.
yemin dizisinde menderes de çok iyiydi..kaydirigubbakcemile3

menderesss.... çok seviyom o adamı ya.... benim için bi oyuncunun fiziği kadar ses tonu da önemlidir...selçuk yöntemi bu konuda tek geçerim ama serhan yavaşın da ses tonu çok güzel :)

İlk bölüm umutlandırdı gerçekten ama gidişat iç açıcı değil, herşeyi önceden tahmin ediyosun, klasik türk filmleri edasında, hiç bir sürprizi yok :umursamaz:

Bebeği oldu ,hamileydi.Doğum yaptı ve hemen bu diziye başladı.Kilo almasının nedeni bu.yerimseniben

menderesss.... çok seviyom o adamı ya.... benim için bi oyuncunun fiziği kadar ses tonu da önemlidir...selçuk yöntemi bu konuda tek geçerim ama serhan yavaşın da ses tonu çok güzel :)

vereliniortak
bayılıyorum hem sesine hem fiziğine.
hepsi bi arada acayip karizma namıssızz. :asigim:

Bebeği oldu ,hamileydi.Doğum yaptı ve hemen bu diziye başladı.Kilo almasının nedeni bu.yerimseniben

:1shok: bebişimi var ben diyorum nası bu kadar kilo almış. :uhm:

kim kilo almış ki ya sinem tufan mı ? bende diorum one göbek öle nasıl almış bu kadar diye .. sırnaşık şey

ilk bölüm gerrçekten güzeldi ama iyice sarpa sardı işler
bakalım hakkı yada harunmu demeliyim:jeyyar: nası çıkıcak işin içinden

Harun acaba Edayımı sevecekki. Şimdi Melda diye ölüyorda.

Kanımca Edayı sevecek farketmeden.:ecrin_bebek:

Harun acaba Edayımı sevecekki. Şimdi Melda diye ölüyorda.

Kanımca Edayı sevecek farketmeden.:ecrin_bebek:

banada öyle geldi bu son bölümde kıza bakarken daha farklı bakıyo sanki artık yani acıyo olabilir tamam ama başka şeylerde var sonradan anlıcak nasıl çabalıyo onun için..

(kızlar eda gerçekte şarkıcı berksanla çıkıyomuş...)
bencede harun edaya aşık olmaya başlıcak...meldayla aralarındaki şeyin aşk olduğuna inanmıyorum...

bencede harun edaya aşık olmaya başlıcak...meldayla aralarındaki şeyin aşk olduğuna inanmıyorum...

evet öyle olcakk..
zaten şimdidien onu düşünmye başladı yawaş yawaş.
ama ablaya yazık ya..
hiç suçu yok..
çok kötü bir durum..
eski filmlerde vardı hülya koçyiğitin :) bu konu

banada öyle geldi bu son bölümde kıza bakarken daha farklı bakıyo sanki artık yani acıyo olabilir tamam ama başka şeylerde var sonradan anlıcak nasıl çabalıyo onun için..

Ay dimi, ama belkide suçluluk ağır basıyorşakkıdı
ayy bu aksam çok heycannı bi bolum olcak
ama kanımca izleyemicem

Olm izlemesen izleme, zati 40 defa koyuyorlar, birine rastgelirsin elbetşakkıdı

Bende valla:dilcikar: Ne işi var o çikin şeyle öyle karizma bir adamın. Hatta Edayla bile işi olmaması lazım ama kız kıtlığı var demekki dizidekaydirigubbakcemile3

yihhuuuu
geldin mi laaaa hihoyyyt

Bu arada dizideki kıskandırılma teması nasıl ama?
Ufak kardeşten bahsediyorum :))
Kızın ilgisini nasıl çekti zibidi... ulen korkucen bu yeni yetme bebelerden ehhe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…