kızlar edayı seven çocuk kesin olarak harunun kardeşi çıkacak (baban tabi)
Bebeği oldu ,hamileydi.Doğum yaptı ve hemen bu diziye başladı.Kilo almasının nedeni bu.yerimsenibendizi yaz dizisi işte..öle fazla iyi bir senaryo aramamak lazım...yalnız ben öle pek aktör beğenmeme ama o harun ne yakışıklı bi adam. maşallah...yüz hatları kalemle çizilmiş gibi...
melda da daha önce 2,3 sene önce emrahla büyük yalan dizisinde oynamıştı. orda cok hoştu fiziği ve yüzü...ama acaip kilo almış.
hele bir pantolon gömlek giydiği sahne vardı, hay maşşallah dedim göbişi bayaa çıkmış hatunun...
neyse yanlız değilmişim en azından:)
menderesss.... çok seviyom o adamı ya.... benim için bi oyuncunun fiziği kadar ses tonu da önemlidir...selçuk yöntemi bu konuda tek geçerim ama serhan yavaşın da ses tonu çok güzel :)
Bebeği oldu ,hamileydi.Doğum yaptı ve hemen bu diziye başladı.Kilo almasının nedeni bu.yerimseniben
Harun acaba Edayımı sevecekki. Şimdi Melda diye ölüyorda.
Kanımca Edayı sevecek farketmeden.:ecrin_bebek:
ayy bu aksam çok heycannı bi bolum olcak
ama kanımca izleyemicem
(kızlar eda gerçekte şarkıcı berksanla çıkıyomuş...)
bencede harun edaya aşık olmaya başlıcak...meldayla aralarındaki şeyin aşk olduğuna inanmıyorum...
banada öyle geldi bu son bölümde kıza bakarken daha farklı bakıyo sanki artık yani acıyo olabilir tamam ama başka şeylerde var sonradan anlıcak nasıl çabalıyo onun için..
ayy bu aksam çok heycannı bi bolum olcak
ama kanımca izleyemicem
(kızlar eda gerçekte şarkıcı berksanla çıkıyomuş...)
bencede harun edaya aşık olmaya başlıcak...meldayla aralarındaki şeyin aşk olduğuna inanmıyorum...
yihhuuuuAy dimi, ama belkide suçluluk ağır basıyorşakkıdı
Olm izlemesen izleme, zati 40 defa koyuyorlar, birine rastgelirsin elbetşakkıdı
Bende valla:dilcikar: Ne işi var o çikin şeyle öyle karizma bir adamın. Hatta Edayla bile işi olmaması lazım ama kız kıtlığı var demekki dizidekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?