- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
yani o kadar oldu ki bunlar ilk seferde hamile kaliyor benim regli 35 gün gecikti bekarim korkuyorum bunlar hemen ilk denemede pat oldular bende hic yapmadan olacam diye...gamyoncuiremsugamyoncuiremsu (neyse ki oldu sonunda)
bir bulut olsamda asiye o sekilde hamile kaldi ya,bide ilk o sekilde yapti ya artik ne ilk geceden korkum kaldi ne de hamile kalamama narinde hamile kalir bizede ancak sinir olmak kalir..
Evet yaa bir kerede tutturuyolar hem de, bilmesek inancaz :jeyyar:
aaa dün akşamki bölüm güzeldi yalnız sonunu çok saçma buldum...
ya melda harunun bi kadınla beraber oldugunu bilio yok düşer bayılırım yok ağlarımda karşılarına öle çıkmam die vazgeçti yaaa.....
lan ben olacam varya ikisininde saçını başını yolarım vallaaa....
ama meldanın arkadaşı ii yaptı ben bakarım die..melda ne meraksız kızmış orda gıcık oldum vallaaaa...
gelecek haftaki bölümde edayla meldanın arkadaşı karşı karşıya geliolardı..
ya bide böölee bacaktan bi kız gösterdiler mavi elbiseli..
kanımca melda harunu kendisine daha çok baglamak için o paçoz halinden sıyrılıp seksüü bi kadın olacak....
meldayı gerçekten kötü giydiriylar ikinci nihal vakası iş kadını havasına sokuyolar okadarda saf olunmaz iş kadınıda olabilir ama sevgilisinede okadar soğuk davranılırmı melda hak ediyo harunda az değil kıza mesafeli davranıyor ama edaya maşallah pek samimi davrandı ama aşkı memnunun değişik versiyonu abla kardeş midem bulandı ayrıca edanın evleneceği çokcukta harun un kardeşi çıkabilir annesi şarkıcıymış eskiden birde harun un annesi yinemi okadına gidiyorsun dedi kocasına var bişeyler bakalım ama yine herkes birbirine sevdalı olacak unutulmaz aşk-ı memnu vakası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?