- 18 Temmuz 2014
- 415
- 115
- 123
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
İyi fikir vallaTek kişilik pasta alır eşimin yanina gidip mumu ufleyip afiyetle yerdim.
Onun kredi kartıyla da pahalı bir hediye alirdim kendime.
Evet ve tahminim doğrulandı.... Unuttu... Ama üzüldü sanırım... Kendime pasta yaptım...mum aldırdım durumu ne kadar iyi yapabilirim ki... Hediye felan alırım dedi sarıldı öptü... Tabiki sarılma herşeyden değerli ama insan bekliyor yaa offf... Neyseee içimi döktüm pastamı yemeye gidiyorumz...kızlar eşiniz sizin doğum gününüzü unutsa nasıl tepki verirdiniz? ....
Bi hediye alıp verseydin sana vermesi içinbu sene doğumgünü sabahımda ben hatırlattım, öyle üzgün ve pişmandı ki teselli etmek durumunda kaldım
Bi hediye alıp verseydin sana vermesi içintaam taam sen almışsın gibi yapcaz deseydin
dedim en azından üzüldü, buna da şükürama güzel fikirmiş yazayım ben bunu aklıma
Ya sen neden önceden yorum yazmadın :):):):) şuan çok mutsuzummm üzgünümmmm doğum günümden birşey anlamadım pastamı bile yiyemedi maçı vardı gece bende yattım uyudum hayatımda ilk defa doğum günüm bu kadar iğrenç geçtiiiii zaten ilgisiz bir tip buda tuzu biberi oldu sağolsun yine mutsuzumValla ben kocamın teline bir gün önceden hatırlatma koyuyorum.doğal olarak unutamiyo.böylelikle bütün kavga ihtimallerini ortadan kaldırıyorum.cnku biliyorum ki unutur :))
Ağlanacak bir durum ya bu nasıl şans ya bazılarının eşleri her an sürpriz yapar bizdede...hiç bişi almaz bana unutmazda sabah yataktan kalkmadan öper kurtulur gün boyu rahat eder beyefendi.evlilik yıldönümüde aynı şekilde.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?