Unutulmuş doğum günü...

Pasta alırdım mutfağa mumları dikip koyardım hayatım mutfak masasındaki şeyi alıp gelir misin derdim o getirirken aaay aşkım ya bana süpriz mi yaptın doğum günümü unuttun sanmıştım canım yaa derdim.
O an ki yaşadığı şok bile yeterdi ona.
Genelde böyle şeyler yaparım yakınlarımdan biri unuttuysa kırıldıysam küsmek yerine bu daha anlamlı oluyor.

kızlar eşiniz sizin doğum gününüzü unutsa nasıl tepki verirdiniz? ....
Evet ve tahminim doğrulandı.... Unuttu... Ama üzüldü sanırım... Kendime pasta yaptım...mum aldırdım durumu ne kadar iyi yapabilirim ki... Hediye felan alırım dedi sarıldı öptü... Tabiki sarılma herşeyden değerli ama insan bekliyor yaa offf... Neyseee içimi döktüm pastamı yemeye gidiyorumz...

iyi ki doğdum ben,
iyi ki doğdum ben,
iyi ki doğdum; iyi ki doğdum;
mutlu yıllar banaaaaa...
deyin

Muhtemelen bi daha unutamayacak kadar çok pişman ederdim. Burnundan getirirdim yani

Valla ben kocamın teline bir gün önceden hatırlatma koyuyorum.doğal olarak unutamiyo.böylelikle bütün kavga ihtimallerini ortadan kaldırıyorum.cnku biliyorum ki unutur :))

Valla ben kocamın teline bir gün önceden hatırlatma koyuyorum.doğal olarak unutamiyo.böylelikle bütün kavga ihtimallerini ortadan kaldırıyorum.cnku biliyorum ki unutur :))
Ya sen neden önceden yorum yazmadın :):):):) şuan çok mutsuzummm üzgünümmmm doğum günümden birşey anlamadım pastamı bile yiyemedi maçı vardı gece bende yattım uyudum hayatımda ilk defa doğum günüm bu kadar iğrenç geçtiiiii zaten ilgisiz bir tip buda tuzu biberi oldu sağolsun yine mutsuzum

Unuttuysa öldüğünü falan düşünürüm, bi kontrol ederim nefes alıyor mu diye. Almıyorsa ne mutlu ona. Alıyorsa başlasın işkence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…