• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutuluyor mu gerçekten??

kataraktpenguen17

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
359
Puanlar
18
Merhaba kızlar
günlük hayatımın karmaşasına ve psikolojik yorgunluğuna bu ara ''ya onu özlüyorsa'' gibi bir düşünce geldi bana
Nişanlımın benden önceki sevgilisinden bahsediyorum, üniversite 2-3 arası başladılar, bittikten sonra da 1-2 yıl daha rahat birliktelerdi, biz tekrar iletişime geçtiğimizde 1 yıldır ayrılardı biz de 1-2 ay sonra başladık şu an 1. yılımızı doldurduk
geçen bir arkadaşımın sevgilisinden bahsederken ağzımdan şu cümleler döküldü '' üniversiteden beri beraberlerdi, hayatlarının en önemli kararlarını birlikte aldılar, ayrılmak zor olsa gerek''...
sonra sanırım bilinçaltım bu dediğimi ''ya seninki de böyle düşünüyorsa,eski sevgilisini hatırlıyorsa'' demeye başladı
uzun ilişkiden çıkan arkadaşlarım, bu durumla nasıl baş ediyorsunuz, gerçekten unutuluyor mu yoksa perde mi çekiliyor, hayatında en önemli büyüdüğün evrelerde yanınızda olan insanlarla ayrıldıktan sonra gerçekten gerçekten sevdiniz mi
bu sorular kafamı kurcalamaya başladı ama ona bunu sormak istemiyorum

Son düzenleme:
Başka derdiniz mi kalmadı? Kendisi hiçbir şekilde sizi böyle şeyler düşündürecek harekette bulunmuyorsa asla kurcalamayın.

Başka derdiniz mi kalmadı? Kendisi hiçbir şekilde sizi böyle şeyler düşündürecek harekette bulunmuyorsa asla kurcalamayın.
yok ona birşey sormadım zaten sormam da, aklıdn da yoksa bile karpuz kabuğu misali olmasın
bilmiyorum insan bi şekilde korkuyor

e hatirlasin ne olacak?
beynimize reset mi atiyoruz biri hayatimizdan cikinca?
hic anlayamiyorum şu kafayı.
ben su an evliyim. esim ile puzzle parcasi gibiyiz, hayallerimiz heveslerimiz bile ayni. onu cok seviyorum ve kirk sene sonra bile onunla olma hayallerim var hatta 35 sene sonraki cruise gezimiz icin altin biriktiriyoruz😂😂 o kadar ayrilmayi düşünmüyorum yani.
ama ben de eski sevgililerimi, flortlerimi hatirliyorum. neden unutayim ki hayatımın cok keyifli bir kismiydi . türlü aksilikler sonunda pragda parkta yattigim bir anıyı neden beynim silsin mesela? ya da kamp yaparken ormanin icinde gece yolumuzu kaybedip korkup sakinlesmek icin onca stresli günde muzik acip dans edip güldüğümüz bir anıyı .
tam tersi hatırlamaktan keyif aliyorum.
bence bu beni kötü bir eş yapmaz. tum ekslerimi de esimin tirnagina degismem:)
boyle seylerle beynini yorma, kendini de üzme bence

Herkesin eski sevgilisi var kimse unutamasa ohoo

Siz eski aşkınızı unutamadığınız için böyle hissediyor olabilir misiniz? Kişi kendinden bilir gibisinden

yaşantılarımız bizi biz yapar, geliştirir dönüştürür (geriye gidenler de var o başka konu) hayatımıza gelen giden herkesin iyi kötü katkısı var olmalı da zaten.
Sen de anılar biriktir yani birlikte biriktirin, güzel günler yaşayın birlikte, ikinize odaklanın.

İnsanların sevme kapasitesi tek kişilik mi sizce? Birini sevince kota doluyor bir daha bir başkasını sevemiyoruz sanki.
o anlamda söylememiştim yoksa bende biliyorum tek kişilik olmadığını ama öyle bir söylüyorsunuz ki sanki burada hiç görmedik evliyken unutamadım diyenleri orada burada fotoğraf bulanları

e hatirlasin ne olacak?
beynimize reset mi atiyoruz biri hayatimizdan cikinca?
hic anlayamiyorum şu kafayı.
ben su an evliyim. esim ile puzzle parcasi gibiyiz, hayallerimiz heveslerimiz bile ayni. onu cok seviyorum ve kirk sene sonra bile onunla olma hayallerim var hatta 35 sene sonraki cruise gezimiz icin altin biriktiriyoruz😂😂 o kadar ayrilmayi düşünmüyorum yani.
ama ben de eski sevgililerimi, flortlerimi hatirliyorum. neden unutayim ki hayatımın cok keyifli bir kismiydi . türlü aksilikler sonunda pragda parkta yattigim bir anıyı neden beynim silsin mesela? ya da kamp yaparken ormanin icinde gece yolumuzu kaybedip korkup sakinlesmek icin onca stresli günde muzik acip dans edip güldüğümüz bir anıyı .
tam tersi hatırlamaktan keyif aliyorum.
bence bu beni kötü bir eş yapmaz. tum ekslerimi de esimin tirnagina degismem:)
boyle seylerle beynini yorma, kendini de üzme bence
haklısınız
önemli kararlar eşiğindeyiz, gerginim sanırım, bir yandan da içten içe korkuyorum bilmiyorum

hiç alakası bile yok ama benim hiç nişanlım gibi uzuunca bir ilişkim olmadı, hayatımın önemli kısımlarında(meslek seçimi gibi vs.) ilişkilerimin çok bir anlamı yoktu iyiki de olmamıs
Eeee ne yapsın adam sizden önce uzun ilişkisi olduysa? Mantıken siz de diğer kişilerle takılmışsınız ama adam ciddi bir ilişki yürütmüş demek ki. Çok takılacaksanız baştan nişan yapmasaydınız keşke. İnsanlar boşanıp tekrar evleniyor, bunuları takıntı yapacak olsa herkes ohooo.

o anlamda söylememiştim yoksa bende biliyorum tek kişilik olmadığını ama öyle bir söylüyorsunuz ki sanki burada hiç görmedik evliyken unutamadım diyenleri orada burada fotoğraf bulanları
İstisnalar kaideyi bozmaz.

Ayrıca neden unutalım zaten? Bir ton yaşanmışlığımız var o insanlarla. Kötü ayrılmadıysak niye silip atalım o kadar anıyı? Tabi ki hayatımızda kapladıkları bir yer her zaman var olacak.

6 yıllık ilişkin tam düğün öncesi bitti. Unutmadım ama sürekli aklıma da gelmiyor yani. Sadece varlığını hatırlıyorum ama yüzü, sesi vs bile artık net değil benim için. Demem o ki, eski aşklar adı gibi eski, yaşanmış bitmiş. Zaten onunla olacak olsaydı, size sıra gelmezdi değil mi?

haklısınız
önemli kararlar eşiğindeyiz, gerginim sanırım, bir yandan da içten içe korkuyorum bilmiyorum
korkacak birsey yok hayat bu
ayrica bazen insan cok sevse bile akıllı olup vazgecmeyi - kendisine yarari dokunmayacak seyden uzaklasmayi bilmeli
bizim kadinlar bunu bilmedigi icin ve cok duygusal oldugu icin BDVde bunca kötü evlilik konusu okuyoruz. erkek kisisinin ya karakteri soru isaretli, ya ekonomisi sifir, ya ailesi deccal, ya kavgaliyken igrenc bjr insana dönüşüyor vs vs. ama kadinlar gördüğü halde birakmak istemiyor cok seviyorum diye evlenip cocuk yapıyorlar "iyi zamanlarimizda cok iyi" diye kandiriyorlar kendilerini.
sizin es adayiniz bu kisiyi cok sevse bile mantiksiz yanlarini görüp ayrildiysa harika.
bence bunda bir sorun yok.
yillaaaaar yillar once bir arap sevgilim vardi, eskilerden konu acilinca (ben acmistim bilerek cok arap erkek taniyorum kıskanç olurlar. o da oyle mi diye zarf atmak istemistim) cocuk beni hic konusturmadi bile "umarim benden once mutlu bjr hayatin olmustur, kalbin cok kırılmamistir. benin icin onemli olan bu" dedi. Sonradan o cocuktan ayrildim ama hayat mottom oldu bu söz.
esimle tanistigimda 30 yasindaydi elbet hayatina birileri girmiştir hatta bir kiz arkadasiyla antalyaya tatile gelmis bu info var elimde. acikcasi umrumda bile degil. Sormadim da , merak da etmedim. ne yasadiysa insallah keyifle yasamistir, cok kalbi kirilmadan, birilerinin kalbini cok kirmadan, karmasini kirletmeden bugunlere gelmiştir.
valla kocam da olsa kimsenin gecmisini dert edecek kadar dertsiz degilim şükür :)
sen de olma
tadini cikar iliskinin

6 yıllık ilişkin tam düğün öncesi bitti. Unutmadım ama sürekli aklıma da gelmiyor yani. Sadece varlığını hatırlıyorum ama yüzü, sesi vs bile artık net değil benim için. Demem o ki, eski aşklar adı gibi eski, yaşanmış bitmiş. Zaten onunla olacak olsaydı, size sıra gelmezdi değil mi?
Aynı şekilde 8 yıllık ilişkim bitti. Çocukluğum, ilk gençlik yıllarım hep onunlaydı. Ama sonrasında hayat görüşlerimiz değişti ve ayrıldık. Bir yıl sonra eşimle tanıştım ve bir sene içinde evlendik.

Eski sevgilim tabi ki aklıma geliyor ama eski bir anı gibi. Asla pişman değilim ve onu sevmiyorum. Onunla evlenseydim nolurdu diye düşünmüyorum. İnsan zamanla kötü anıları siliyor. O yüzden onunla geçen zamanım için de pişman değilim. Hayatımın en güzel dönemlerinden biriydi. Ama yine olsa yine ayrılırdım. Sevgi değil, anı sadece.

bu kadar geçmişe takılıp kalmayın
onu sevse onla olurdu

Back
X