Unutuluyor mu?

Niloyaaniloyaaa

Nilay
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2020
439
352
33
Merhaba hanımlar, belki konularımdan hatırlayan vardır.

Saygısızca,ayrılıp barışmayla geçen bir ilişkiye son noktayı koymuştum. Onu hiç sevmediğimi hissediyordum mutluydum rahattım ki bugüne kadar. Bugün evdeydim tektim ve ona olan kırgınlığım uyandı sanki… Başka mutlu ilişkileri görünce canım acıyor. Bu hep böyle mi bir insanı hiç hayatımızdan silemez miyiz?

Hiç sevmediğinizi söylediğiniz bir insana karşı nasıl kırgınlık duyabiliyorsunuz? Mutlu çiftleri görünce canınızın acıması tuhaf. Tek başınıza mutlu olmayı öğrenin ki bir ilişkiye başladığınızda mutluluğunuz artabilsin.

O kişinin sizde ki yerine bağlı. Bazen adını hatırlamakta zorlanır insan bazen adı hiç çıkmaZ aklınızdan ama dile getiremezsiniz alışırsınıZ duruma.

Toksik ilişkileri silmek daha zor oluyor. Sabır sabır sabır.

Başka biriyle beraber olduğunuzda unutursunuz. Siz onu değil onunla yaşadığınız ilişkiyi özlüyorsunuz sadece

Son düzenleme:
Biraz kendinize zaman tanıyın, iyi insanlar tanıdıkça bu duygularınız yok olacak , ve iyiki diyeceksiniz , kendinizi sevin ve değer verin

Yada ilk defa yalnız kalınca aklınıza gelmiş boşluğunuza denk gelmiş sevmediginiz bir insanı silememenin tek açıklaması.

Zamanla geçip gidecek, bakın evdeyken boşken aklınıza gelmiş, boş kalmamaya sürekli bir şeylerle oyalanmaya çalışın.

Aynı durumdayız. Tamamen unuttum diyorsun. Ama bazen bi içinin yanmasını hissediyorsun. Başka bir ilişkide sevip sevilinceye kadar arada bi yoklayacak sanırım bu acı. Ve yalnızlık acısı aslında o yaşadıklarımıza Özlem. Yoksa o kişiye olduğunu hiç sanmıyorum.

bence ilişki başarısız olduğu için canın buna sıkılıyor moralini bozan şey bu. evet bir tecrübe ama hesap defterini zararla kapadın sonuçta. ben de benzer durumun içinden çok yeni çıktım ve özlediğim, kırıldığım o değil. kendime kırgınım. boşa giden zamanım ve çabam için. kendimi üzdüğüm günlerim için. onun için tatilimi mahvetmiştim senede 1 kez elde edip dünya para harcadığım bişeye yazık oldu yani tatilim zehir oldu onun yüzünden. hayır elde var sıfır. zaman geçince o da geçip gidiyor. unutulmayan ne var ki? yani unutmak lafın gelişi aslında. unutmuyorsun ama tesiri kalmıyor. ben eminim yani 3 ay sonra bugünlerimi düşünüp ay ne salakmışım falan diyeceğim. öyle oluyor genelde. mutlu çiftleri görmek beni de üzüyor zira ben neden olduramadım diyorum. bence hatayı sakın kendinde arama. karşındaki yüzünden olmamışsa hiç üzülme yani. her zaman allahtan hayırlısını iste. bak ben şu hayatta neyi çok isteyip, strese girip, olsun diye zorladıysam olmadı. olmadı diye üzüldüm ama arkasından öyle daha güzeli oldu ki, olmayanlar için iyi ki olmamış dedim. bu sadece ilişkiler değil iş gibi konularda da böyle oldu. üzerinde fazla düşünme. fazla düşünmek de unutma sürecini gereksiz uzatan bir durum.

Kalbim gerçekten acıyor. Numarasını değiştirmiş aslında bitmesini istiyordum ama gerçekten bazı şeyleri bittiği bu kadar net yüzüme çarpılınca sarsıldım.

4,5 yılda başardım galiba unuttum şükür, bin şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…