- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Aminn çok teşekkür ederim insalh sizlerindeUmarim bundan sonra her sey gonlunuzce olur
Evet gerçekten ole benm evliliğim çok kısa sürdü zaten,daha fazla kaldıramadım bazı şeyleri, yeni yeni toparlandm..tabi hazmedemiyorsun hepsi icin de bi yara kaliyor malasefYaşanılanların ölçüsünde biraz da bu unutma vakası. Karşı tarafın davranışlarını hazmediyor da insan kendi hatalarını tolere edemiyor malesef. Benim canımı en çok kendim yakıyor.
Herşey gönlünüzce olsunMerhaba kizlar,bu platformda okadar cok şey paylastmki benm dertlerime acilarima bi nevi de olsa teselli verdnz.ozellikle boşanmış ve boşanmakta olan arkadaşlarım bu acıları yaşamış yaşamakta olan arkadaslarm,neredeyse 10 ayi gecti esim dedigim insani gormeyeli,sanki hiç evlenmemişim,bu kadar şeyleri yaşamamışım,onca seyi yaşattığı hâlde aklmdan çıkmazken zaman ole bi akioki resmen unutmuşum. aklima bile gelmediği zamanlar oluyor. Bu tamamen unutmakmi nasıl bisey ? aynı yastiga baş koyduğun insan bir anda yok olup gidiyo yanndan,nasil unutcam nasil yasiycam derken,hayat okadar garipki zaman herşeyin ilaciyms, burdaki arkadaşlar zamanla hepsini unutcaksn derlerdide benm içim yana yana tabii tabii derdm.ama bazen hala içimin yandığını hissedebiliyorum yasadgm haksizliklardan dolayi ..umarim buda geçer.benm durumumda olan arkadaşlarıma allah yardm etsn diyorumm (sadece biraz içimi dökmek istedim) hayat kalbinizce olsunn ❤
Aminn hemde ne ders alma,evlilik diyince tüğlerim ürperiyo artık,ne biliyim sanki herkes onlar gibi olcak gibime geliyorUnutulmuyor aslinda hafizada arsive kaldiriliyor gecmis haksizliklara donmekse saytana uymak demek, ne gerek var olan olmus- bitmis, asla geriye donmemek lazim. Dersimizi aldik, yolumuza devam ediyoruz hepsi bu, Rabbim iyilerle karsilastirsin :)
Aynenn öle Insallh unuturumm herşeyianne değilim ama bu hayatta en büyük acı evlat acısıdır diye düşünüyorum. e insan evladını kaybediyor da hayatına devam ediyor. acıyı unutmak değil de o acıya bile alışıp sonrasında mutlu olabiliyolar. e bu durumda kim ölene kadar eski eşin acısını yaşatır ki içinde? kimse. unutulur tabi ki.
Sizede mutluluklarr dilerimm her zamnunutulur elbette. Yakınımızı kaybetsek onsuz napıcam dersin insan ölüme bile alışıyor hayata devam ediyor. Kadın doğum yapıyor inanılmaz bir acı unutulmasa bu unutulmazdı tekrar çocuk sahibi oluyor. Ne acılar geçiyor gidiyor. Allah hep sağlık, huzur,mutluluk ve maddi imkan versin gerisi kolay gerçekten. :)))
Sanada mutluluklar dilerim bir ömür.
Yok oyle dusunme ben de bosandim ama her insan ayni degil hala benim de karsima uygun biri cikmadi ama mutlaka Allah'ın iyi kullari da vardir . Hakkimizda hayirlisi insaalah.Aminn hemde ne ders alma,evlilik diyince tüğlerim ürperiyo artık,ne biliyim sanki herkes onlar gibi olcak gibime geliyor
Yok oyle dusunme ben de bosandim ama her insan ayni degil hala benim de karsima uygun biri cikmadi ama mutlaka Allah'ın iyi kullari da vardir . Hakkimizda hayirlisi insaalah.
Hâlâ onun psikolojisiyle yaşıyorum, bide erkekler evlenip boşandığını bildiklerinde daha farkli boyutlarda sana yaklaşıyorlar,ne yazikki,o yüzden taniscanda taniymda bu durumu açıklayacamda derkenn Nebilim isteYok oyle dusunme ben de bosandim ama her insan ayni degil hala benim de karsima uygun biri cikmadi ama mutlaka Allah'ın iyi kullari da vardir . Hakkimizda hayirlisi insaalah.
Insallhh pek zannetmiyorum artikUmarım karşınıza iyi biri çıkar tekrar mutlu olurunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?