- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Çocuk varsa daha zor olur tabi onlarin psikolojisi daha bi sorumluluk yukleniyo sizebende öyle evlenemem gibi geliyo ya tekrardan bir adamın kahrını çekemem bide çocuklar var psikolojileri var amannn kim uğraşıcak hepsiylee
Valla bende daha hiç birşey alamadim,malaseff tedbir nafakasini vermeyi bile itiraz ettiler.ilk mahkemem nisanda sora hakim bi 3 aya atat uzarda uzarAyy çok kıskandım şuan siziii.Benim de aralıkta oldu davam hala içim acıyor gerçi eskisi gibi acımıyor sanki daha bir rahatım nafakamı tazminatımı alsam daha rahat olucam sanırım martta 3 aylık süresi doluyo şikayet edicem nafakamı ödemiyo diye
Çocuğunuz var mı ?Insallhh pek zannetmiyorum artik
Cocuk yok,çok kisa sürdü evliligm,ilk küfür etmeleriyle başladı,sora bir tokat sora baktm bu durumlar normallesiyor bende bastim ailemn yanina geldim ve bir daha asla kendisiyle ne görüştüm ne konuştum bir anda sildim.bunu yapmasaydm bende o dogacak çocukta mahvolmuştu..Çocuğunuz var mı ?
Aa cocuk yokmus iste merak etmeyin cikar iyi biri karsiniza insCocuk yok,çok kisa sürdü evliligm,ilk küfür etmeleriyle başladı,sora bir tokat sora baktm bu durumlar normallesiyor bende bastim ailemn yanina geldim ve bir daha asla kendisiyle ne görüştüm ne konuştum bir anda sildim.bunu yapmasaydm bende o dogacak çocukta mahvolmuştu..
Valla bilmiyorum öle bi psikolojideyimki sanki hep sknti yasiycam gibi çok korkuyorum..Aa cocuk yokmus iste merak etmeyin cikar iyi biri karsiniza ins
Olemi diyodunuzUnutulmuyor aslında "durdur " tuşuna basılıyor,yeni şarkıya geçmek bizim elimizde ya da bozuk plak gibi tekrar tekrar çalmak...
Düşünmemek elimizde ya da düşünmeyi uzatmamak.İnsanin aklına geliyor elbette zaman zaman ama ruh sağlımiz ve hayatimiza devam edebilmek için çok duygusal olmamaliyiz.Aklımız bir yandan düşünmeyi bitirmek istese de biz devam ediyoruz kendimize eziyet etmeye.Ah keşke bir bilsek en kıymetli kendimiz olduğunu.Bu kalbi ve aklı idareli kullanmaliyiz . Ölene kadar bu ruh ve bedenle basbasayiz.Hayat devam edecekse bir çıkar yol bulmalıyız.Yipratmamaliyiz değmeyen insanlar için kendimizi...Olemi diyodunuzkapanmayan bi yara gibi sanki bazen bitiyo bazen geri basliyo sanki için içine sgmiyo geçmişi düşünmekten
Evet doğru soluyosun ama insanın elinde olmuyo baz şeyler.biyerlerden geliyo aklina keşke hafızam geçmişi komple silse hiç hatirlamasam ope yoruluyo ki insan ama yapcak bisey yokDüşünmemek elimizde ya da düşünmeyi uzatmamak.İnsanin aklına geliyor elbette zaman zaman ama ruh sağlımiz ve hayatimiza devam edebilmek için çok duygusal olmamaliyiz.Aklımız bir yandan düşünmeyi bitirmek istese de biz devam ediyoruz kendimize eziyet etmeye.Ah keşke bir bilsek en kıymetli kendimiz olduğunu.Bu kalbi ve aklı idareli kullanmaliyiz . Ölene kadar bu ruh ve bedenle basbasayiz.Hayat devam edecekse bir çıkar yol bulmalıyız.Yipratmamaliyiz değmeyen insanlar için kendimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?