Unutuluyormuş...

Valla bende daha hiç birşey alamadim,malaseff tedbir nafakasini vermeyi bile itiraz ettiler.ilk mahkemem nisanda sora hakim bi 3 aya atat uzarda uzar

Çocuğunuz var mı ?
Cocuk yok,çok kisa sürdü evliligm,ilk küfür etmeleriyle başladı,sora bir tokat sora baktm bu durumlar normallesiyor bende bastim ailemn yanina geldim ve bir daha asla kendisiyle ne görüştüm ne konuştum bir anda sildim.bunu yapmasaydm bende o dogacak çocukta mahvolmuştu..

Aa cocuk yokmus iste merak etmeyin cikar iyi biri karsiniza ins

Unutulmuyor aslında "durdur " tuşuna basılıyor,yeni şarkıya geçmek bizim elimizde ya da bozuk plak gibi tekrar tekrar çalmak...

Olemi diyodunuz kapanmayan bi yara gibi sanki bazen bitiyo bazen geri basliyo sanki için içine sgmiyo geçmişi düşünmekten
Düşünmemek elimizde ya da düşünmeyi uzatmamak.İnsanin aklına geliyor elbette zaman zaman ama ruh sağlımiz ve hayatimiza devam edebilmek için çok duygusal olmamaliyiz.Aklımız bir yandan düşünmeyi bitirmek istese de biz devam ediyoruz kendimize eziyet etmeye.Ah keşke bir bilsek en kıymetli kendimiz olduğunu.Bu kalbi ve aklı idareli kullanmaliyiz . Ölene kadar bu ruh ve bedenle basbasayiz.Hayat devam edecekse bir çıkar yol bulmalıyız.Yipratmamaliyiz değmeyen insanlar için kendimizi...

Son düzenleme:
Evet doğru soluyosun ama insanın elinde olmuyo baz şeyler.biyerlerden geliyo aklina keşke hafızam geçmişi komple silse hiç hatirlamasam ope yoruluyo ki insan ama yapcak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…