- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Etrafında üniversitede anlaştığın gibi arkadaşlar okur iyi dostluklar kurar bide istediğin işi yapıp üstünde istediğin insanla evlenirseeeennn tadından yenmezDusunuyorum dusunuyorum universiteden sonra hayatimda eglenceli olabilecegini dusundugum hic bişey yok yani bi olgunlasma monotonlasma oluyomus gibi aklima okul bitince yapilacak guzel seyler gelmiyor yani unv/lise hayati gibi olmazki o kacamaklar heyecanlar gizli bulusmalar vs vs...(yasayamadi)
Lise hayatim umdugum gibi gecmedi berbat bi lise hayatim oldu keza unv hayatim da oyle olacak cok yanlis bi secim yaptim hem ailemin yaninda okuycam tonla kuralla hem de istemedigim okulda olucam bitti yani hayatim mutsuz geldim mutsuz gidiyorum, yalniz geldim yalniz gidiyorum
Giyecegim kiyafeti bile seçme hakkım olmadi, tercih ettigim hayal ettigim istediğim hicbisey olmadi
Hiçbir acimin mukafatini almadim herseye lanet olsun
Aylin Aslimin Olumden Sonra Hayat Var diye bi sarkisi vardi o geldi aklima basligi gorunce
Ben de ayni sekilde dusunuyorum aslinda, hatta okul hic bitmesin istiyorum okul bitince hayatimda zaten olmayan eglence bitecekmis gibi geliyor.
Benim de lise hayatim guzel degildi, annem babam cok despottu giyimim kusamim nereye gidecegim sac modelim arkadaslarim hep onlarin istedigi gibi oldu ve hala da oyle. Ama universiteyle birazcik da olsa nefes alabildim.
Neyse universiteyi bitirmis arkadaslar bizi aydinlatir umarim
Hayat asil okul bitince baslayacak diyesim varda, ben de herseye muhalefet mi oluyorum acaba?
Maas alma, caninin stedigin cuzdaninin yettigi herseyi alabilmek cok guzel orasina lafim yokÜniversite sonrası hayatınız, eğlenceniz size bağlı.
İşten eve, evden işe olursanız tabii ki sıkıcı bir hayatınız olur. İşe girerken tek söylediğim şey "çalışmak sosyal hayatımı etkilemeyecek, gerekirse uykusuz kalırım, uyku nasılsa uyunur" idi, çok şükür hala öyle. İstediğimde üşenmem, haftaiçi bile iş çıkışı giderim gideceğim yere. Eğer siz hayatınızı kısıtlamazsanız, okul sonrası hayat da gayet güzel. Üstelik maaşınız var daha ne olsun
Benim eğlence hayatım üniversiteden sonra başladı.
Lisede zaten ailem katıydı, iftaraa bile izin vermezdi ki gideyim...
Üniversiteyi de ailemin yanında okudum, katı bir de sevgilim vardı, ona bakma, oraya gitme diyenlerden...Okuldan kaçar eve gelirdim yani öyle bir üniversite hayatı yaşadım...
Ne zaman mesleğe atıldım, arkadaşlarımın yanına tatile de gittim, arkadaşlarımla eğlendim, teknolojiye para yatırdım...Hala da üniversite hayatından güzel bir hayat yaşıyorum evli olmama rağmen:)
Maas alma, caninin stedigin cuzdaninin yettigi herseyi alabilmek cok guzel orasina lafim yok
Ama iste bu yeterli olmuyor ki o unv. lise hayatinin deli caglarinin verdigi cesaretler ders kirmalar haylazlik etmeler, o komik ama benim hosuma giden lise asiklari yok :) artık herkes evlilik endeksli bakiyor iliskilere daha bi resmiler cunku artik buyumus yaslari gelmis insanlar oluyor kirabilecekleri dersleri de yok ne biliyim.. aklima eglenceli hicbisey gelmiyor
üniversite ortamı dediğiniz şey iki tane piercing takmak, taksim'de sulu bira içmek ya da saçı "üniversiteye yeni başladım ve metal müzik dinliyorum" kızılına boyatmaktan ibaret değil. ha onları da sırası gelince yaparsınız da, özgürlük beyinde başlar. 7-8 lisan bilen, dünyayı gezmiş hocalarım vardı, ağzı açık ayran budalası gibi dinlerdim onları. ne çok şey kattılar bana.
ufkunuzu açan öğretmenleriniz olacak, dünya görüşünüz şekillenecek bir kere. size tavsiyem, üniversiteyi branşıyla ilgili tek makale okumadan bitirmiş biri olmayın, okulun kütüphanesini talan edin, okuyun. bilgiye aç olun. okulu bir yuva hatta kutsal bir mabed olarak görün.
üniversite beyninizi özgürleştirecek, kişiliğinize, algınıza çok şey katacak şayet SİZ isterseniz. hakkıyla okuduğunuzda, her gün yeni yeni bilgiler depoladığınızda, geride kalan ayrıntılar (aileyle yaşama, gece dışarı çıkamama vs.) o kadar basit, o kadar değersiz gelecek ki gözünüze!
Senelerdir çalışıyorum. Haftasonları arkadaşlarımla çıkıyorum, ister gündüz ister gece; hatta ikisi birden. Haftaiçi yine canım isterse çıkıyorum.
Şimdi de haftasonları kılıç dersine başladım. Kılıç kullanmayı, kılıç dövüşünü öğreniyorum. Sizce sıkıcı mı? : )
benim için hayat asıl ünide sonra başlayacak
hiç bi zaman katı bi ailem olmadı.. lisede rahattım üni hayatımda da rahatım ama imkanlar kısıtlı işte..
kendi kazandıgım parayla hayat yaşamak bi başka olcak şu üni bitse de gitsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?