Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üroplazma ve mikoplazma ikisi de oluyor genelde ve doktor ona özel anbiyotik veriyor o şekilde geçiyor borik asit daha sonrasında olabilir dirençli bakteri olduğu için başka antibiyotik veriyorlar. Kültür de belli şeylere bakılıyor. Ya pcr cinsel hastalıklara da bakılıyor. Ya da sadece istediğinize baktırmak lazım. Negatife dönmüş mü diye sonradan sadece ikisine baktırmıştım
Üroplazma ve mikoplazma ikisi de oluyor genelde ve doktor ona özel anbiyotik veriyor o şekilde geçiyor borik asit daha sonrasında olabilir dirençli bakteri olduğu için başka antibiyotik veriyorlar. Kültür de belli şeylere bakılıyor. Ya pcr cinsel hastalıklara da bakılıyor. Ya da sadece istediğinize baktırmak lazım. Negatife dönmüş mü diye sonradan sadece ikisine baktırmıştım
ya şehrimde pcr yapan hastane bulamadım laboratuvara yaptırdım uroplazma pozitif tavanic verdi.ama sonrasında geçtimi diye öğrenmek istiyorum sordum tek bir bakteri için pcr yapmıyormuş laboratuvar.hastanede kültürde cıkarmı bilemedim burada bazen çıkmadığını okudum. ve mantarım negatif olmasına rağmen doktor bazen türleri cıkmaz diye borık asitli fitil verdi. batmam ve sıvı akıntım var 2 aydır
Laboratuvara gerek yok özel hastanede doktora söyleyin sadece onun için alıyor kültür ona bakıyor. Ben öyle baktırdım. Negatife dönmüş mü diye. dersiniz şikayetimde geçmedi ona görede tedavinizi yapar. En azından elemiş olursunuz.
Laboratuvara gerek yok özel hastanede doktora söyleyin sadece onun için alıyor kültür ona bakıyor. Ben öyle baktırdım. Negatife dönmüş mü diye. dersiniz şikayetimde geçmedi ona görede tedavinizi yapar. En azından elemiş olursunuz.