Ürkütücü kız kardeş.

abarttıgınızı dusunuyorum bu kadar anormal bı durum olsa herkes farkederdı
herkes sızın tepkınızı farkedıyor ama sıze gore anormal davranan kardesınızı farketmıyor
ılgınc

Ahah aklıma kardeşim geldi.
Yatağımdan sarkıp boş boş bakıyordum bana bakıp küçük bir çığlık atmıştı "abla öldün sandım"

Eşimle ufak bir tartışmıştık odadaydım, kızım geldi, saka amaçlı dolaba sakladım.
Anne dedi, ben de miyav dedim maksat ortmın gerginligini almak ,kızım da var diye dolaptan beni bulsun cee yapsın diye
Kızım 10 yaşında bu arada, anne dedi güldüm miyav dedim .
Sen tut odaya koş bagırarak annem kedi olmuş diye babasını çagırmış onlar da korkarak gelmiş.
O geldi aklıma planlı gibi geldi bence her şeyden korkan bir yapınız var ve bunun için yapmış.

Bana pek normal gibi gelmedi ablanızın davranışı. 40 yaşına gelmiş sizi Korkutma gibi şaka amacı yoksa psikolojik bir sorunu olabileceği kanısındayım. Üstelik yaptığı resimler de insanın zaten iç dünyasını yansıtır!

Benim yegenim de soyut yagliboya yapiyor guya.Hele bir tanesinde kanlar damliyor resmen.Onu nasil asacak duvara veya asilmasini bekleyecek bilmiyorum.Tuvalleri bosa harcamak resmen bana gore.Tuval almayi kestim ben de.

Asan asıyor yine. Benim dişçimin bekleme salonunda bir tablolar var, böyle çığlık atan küçük kız portresi, karanlıkta yerde yatan kadın etrafında ayakta yüzleri belirsiz erkek figürleri vs. Vs. Sanırsın adam içindeki sadizmi tatmin etmek için dişçi olmuş, mesai bitimlerinde bakire kurban etmeli partiler veriyor mahallemizdeki diğer masonlarla birlikte.

abla 40 yaşında ve büyük ihtimalle 30 lu yaşlarda olan kardeşini korkutuyor kardeş de cidden korkup konu açıyor öyle mi

Ahahaha ilahi konu sahibi
Uzun suredir bu kadar gulmemistim.

Fazlam ı roman okudunuz acaba yaa. Ablanızı ilk defa mı görüyorsunuz anlamadım ki yüzü donuk kanı çekilmiş gözlerini sana dilmiş evet evet seni öldürmeyi planlıyor bence? ayrıca yaptığı resmin sizde ne işi var kendi evi varmış ya herkesin kendi iç dünyası bir bakmayla ablanızdan nasl korktunuz çocuklar neden korksun ben anlayamadım? mübalağa mı ediyorsunuz nedir yanii dert nerde şimdi? azılı katil gibi sözetmişsiniz çok komiksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…