üroloji uzmanı

aaa beleşmiş:)

varikosel amelıyatı için ne kadar aldılar. bana medıcanada dr olmasada olur dedı. olursa ssk farkı 1800-2200 ytl arası dedı..

cnm normal muayne 40 ytl sanırım ssk lılara 5 ytl ameliyat içinse ssk ile olursa 800 dedi ama benim babam tanıdığı olduğu için 700 aldı
ama normal ücret yanlış olmasın ama 1800 dedi ve lazerli ameliyat oldu normal ameliyatın daha uygun olduğunu ama başarı oranının lazere göre yüzde 50 daha düşük olduğunu söledi....
cnm 5 ytl ve yol parası vereceksin benim anlatmamla olmaz sonucda eşin doktora güvenmeli iyi elektirik almalı erkekler bizlerden daha hassas birde bir ultrason çekti 160 ytl aldı ssk ile oldu yanlış hatırlamıyorsam

çok ilginç canım ya bizde çok memnun kalmıştık doktordan dediğim gibi eşimin kontrolü var tekrar gitmeyi düşünüyoruz ama şimdi kafam karıştı şaşırdım yani,haklısın böyle konuşuyorsa bir daha gidilmez

dırımkızı başına gelen olaydan dolayı üzüldüm evet dediğin gibi eskiden daha iyiydi ama şimdi soyguncu oldular bende jinekolog Özlem Hanım'a gittim memnun kaldım ancak rahim filminden sonra bence ameliyata gerek yok deyip prof.süha bey'e (tüp bebek uzmanı) yönlendirdi ve prof. kesinlikle ameliyat dedi bende vezneye ameliyat fiyatını sorayım dedim gerek yok benim yanımda fiyat listesi var dedi ve beni şaşırttı açıkçası bende güvenemediğim için ameliyat olmaktan ve o hastaneye devam etmekten vazgeçtim ama eşimin doktoru dediğim gibi çok ilgiliydi,bu doktor işi galiba birazda şans işi :uhm:

bak ben sana anlatıyım. ilk muayeneye gırmedım. film istedi dr. yaptırdık gırdık. evet varıkosel var. ben bunun hakkında tv ye çok cıktım. benı ızlemıssınızddır. hayır dedım. hımm ozaman calısıyor olmalısınız 5 de cıkıyorum ben. evet dedım. ben çok ameliyat yaptım çok kişi hemen hamıle kaldı. ama sıze ılla amelıyat demem. sansınız var. bakın bana bı mesaj geldı sunu okuyun. ingiltereden bı hastası yollamıs. amelıyatını bu yapmıs karısı hamıle tesekkur edıyor. neyse ben bıze sıra gelmesını beklıyorum konularından arınıp sonuca adapte olsun ıstıyorum. sorular soruyorum. varıkosel ne bılıyormusunuz dedı. esım yok dedı. varis gibi işte. netten arastırın dedı. ohaaaaa dedım kendım yaa. daha oyalanmadan cıktım. iki üç sey sordum. cıktım jınekologumu aradım. dedım bole bole:) dedı boşver onu baska bır yere gıtsın esin. yaa elımızde ultrason var. bakmadı bı tek sonuca baktı. onu bende yapabılırdım. sizde gıdeceksenız çıkışa yakın gitmeyin:) yaa birde kendını bu kadar öven ınsana ben hayatım boyunca guvenmedım.

bırde ben adama dıyorumkı sadece bebek için değil benım bıldıgım varıkosel varsa ılerıde agrılar ve ceıtlı problemler yaratıyormus. yoo dedı kısırlık dısında hiç bişi yapmıyo. ama nette arastırdım amelıyat gerektırıyorsa ılerıde prostota falan sebebıyet verıyomus

cnm ben 5 sene önce o hastaneye gittim ali bey vardı çok iyiydi o zaman orası bahçelievler ömürdü ama o dok.kıbrısa gitti sonra bende evime yakın diye devam ettim oraya eşim bayan dok.git dedi 5 ay adet olamamısım bu arada özlem hn gittim aman içeri girdim bana direk evlimisin dedi suratıma bile bakmadan sonra muayne etti 5 aydır adet olamayan bana hiçbir ilaç vermedi kendi kendine adet olacaksın dedi ve çıktım tabi olamadımadet bir damla geliyo gerisi yokk neyse sonra düzgün beye gittim ilk etapda çok ilgili alakalı oldu bana pkosun dedi diyetisyene yollladı bebek istemediğim için o dönem yasmin verdi ve bana bebek istediğin zaman gel 6 ay önceden hapını bırakalım dedi aradan 4,5sene geçti gittim tmm dedi korunma artık yumurtalıkda bişey yok pkon gitmiş dedi normal yolla deneyin dedi eşimin muayne olmasına gerek yokmu dedim hee yok yokk 6 ay deneyin dedi tamm dedim ...ilk 3 ay normal adet gördüm sonra yok tabi gebelikde istiyorum yanlız 3 adettimden hemen sonra sancım devam etti ben gittim muayneye bişey yok yumurta çatlıyor dedi sonra beni eve yolladı adet olma vaktim geldi adet olmuyorum bana 40 gün olsun dedi korunmuyorsan neyse 42.gittim beni muayne etti ana ne görsün içerde kist patlmış yarım litre kan var nasıl dayandın acıya diyor bide utanmadan tabi önce dedi dış gebelikmi eğer dış gebelikse kürtaja alacam seni ben bir panik işten gitmişim muayneye yani şok oldumm ..sonra test gebelik çıkmadı
ama testi yazdı ve bana dediki sen bekleme dikkatinizi çekerim test sonucuna göre dış gebelikmi değilmi öğrenilcek adam bana bekleme ben alır sonucu sizi ararım duruma göre gelirsiniz bende dedimki dok.bey dış gebelik şüpeniz var içerde yarım litre kan var siz beni eve yolluyorsunuz ve farlutal yazıyorsunuz dedim hiç ses yok ben bugün bu muayne için izin aldım bekleycem dedim .....sonuc temizdi ve birdaha asla gitmedim .......
evet cnm varikosal sadece kısırlık değil cnm başka hastalığada sebep oluyormuşş
madem gereksiz bişeydi benimö eşimin değerleri neden yükseldi bebek tedavisinde bırakın milyonu 1 spremin bile değeri çokk benim doktorum 1 milyon bile artsa bizim için şans dedii....ben anlamıyorum bu özelin doktorlarını benim dok.şuan özeline gidiyorum ama ssk dok.eşiminkide aynı durum ..........

yaa her varıkosel amelıyat gerektırmıyormus. ama takıp sartmıs. bunu soleyen urolog değil. jınekologum:) urolog bunu demedı. en fazla kısırlık dedı. bızde dedık aaa olsunda bı çocuk:)

yaa Her Varıkosel Amelıyat Gerektırmıyormus. Ama Takıp Sartmıs. Bunu Soleyen Urolog Değil. Jınekologum:) Urolog Bunu Demedı. En Fazla Kısırlık Dedı. Bızde Dedık Aaa Olsunda Bı çocuk:)

Evet Cnm Ama Varikosalin Durumuna Göre Yani Sizde Sayi Iyi Hareket Az O Yüzden Problem Daha Az
Ama Bizde Sayi Düşük Hareket Yokk Yüzde Elli Varikosal Vardi Eşimde O Yüzden Ameliyat Dedi Dok.

Evet Cnm Ama Varikosalin Durumuna Göre Yani Sizde Sayi Iyi Hareket Az O Yüzden Problem Daha Az
Ama Bizde Sayi Düşük Hareket Yokk Yüzde Elli Varikosal Vardi Eşimde O Yüzden Ameliyat Dedi Dok.

işte bıze net bişey demedı. dedımkı aşılama tup bebek falan yooo normalde olur dedı. okadar. kısır değilsiniz dedı. yaa bızımkı anormaldi.o yuzden net değiliz bizde. bende karar vermek için eımın sonucunu beklıyorum. sonuctan kastımız dr bana desınkı kızım normal olur. aşılamda olur. zaten hemen aşılama yapıcam.

bence muayne olsun eşin yolunuzu çizin sayı iyi dedin hareketsiz dedin ona çağre bulurlar ..burada bir arkadaşımında eşinin sprem sayısı iyi ama hareketsiz o yüzden 3 yıldrı çocuğu olmıuyor ameliyat olabilir

Amelıyat sa zaten zor bişey değil. ama bunu soleyen dr a guvenmelıyım. net olmalı tum derdım o. yoksa bıze amelıyat gerekmıyo demıyorum. ama o adamın dedıklerınden ben bişi anlamadım. net bır dr olsun. ne derse yapıcazyerimseniben

Inş.gönlünüzdeki Olur Cnm Bol şans Dilerim

dırım kızı sen şu anda hangi doktora gidiyorsun ya da hangi hastaneye ben medikal park tülin gürel kocatepeye gitmeyi düşünüyorum ve bende bahçelievler tarafında oturuyorum bana tavsiye edebileceğin bir doktor var mı ve ben pkosum bugüne kadar 3 doktora gittim ama hiçbiri ne ilaç verdi ne bir tedavi uyguladı burdaki formlardan okuduğum kadarıyla benim gibi olan arkadaşlar hep ilaç kullanıyor ya ne bileyim aşılama vs. yöntemleri deniyorlar benim şansımdan mı nedir benden yalnızca kilo verilmem istendi,verdim,adetlerim düzene girdi,rahim filmi de çektirdim 2 ay önce,eşimin sperm sonucu ise normale yakın çıktı,doktor eşim için çocuk sahibi olabilir dedi,bana ise yumurtlama ilacı şeker ilacı vs vermedi değerlerin çok kötü değil kilo vermen iyi olmuş pkosun başındasın dedi yani kafam karıştı herkes tedavi oluyor bir sonuca varıyor ama ben beklemekle geçiriyorum vaktimi :sm_confused:

CNM kilo vermen çok güsel ama dikkat et kilo alma bende hastalığımın başında 16 kilo verdim bir sende 10 kilosunu aldım sonra 9 kilosunu verdim gayet iyi gidiyordum d.kontrol hapımı bırakıp çocuk istemeye başlayınca kendi kendime 2 kere adet gördüm sonra görememeye başladım ve 4 ayda 7 kilo aldım ve şuan veremiyorum bak cnm gerçekten pko hastasına şeker yüklemesi dahil şekere bakılmalı cnm ben şeker yüklemesi yaptım bende yok gizli şekere normal şekere bakıldı bişey yok ama pkoya yakınım sırf kilom yüzünden senağlama
yani pko isen şeker ilacı ile zayıflar yumurtlaman normale döner eğer ekstra yumurtlama ilacına gerek duyulursa verilir cnm....
cnm tülin kocatepe harika bir dok.gitmeni öneririm arkadaşım 9 aylık hamişş onda doğum yapacak çok memnun cnm ........
bana gelince benim dok.b.paşada cnm ssk dok.ama özel gidiyorum ben 100 ytl muayne ücreti veriyorum bütün tahlillerimi sskda ücretsiz ilaçlarımı ssk dan alıyorum
ve şuan iğneli aşılama olacağım bütün ilaçlarımı heyet raporu çıkarark yüzde 20 ödeyerek aldım cnm bu iş çok masraflı o yüzden bu dok.seçtim ve gayet iyi gidiyoruz ben çok dok.gezdim profa bile gittim bütün hepsinin değini bu dok.dedi.ben gayet memnunm doğru yoldan götürdü bizi şimdiye kadar...sende tülin hanımı dene cnm

sağol canım inşallah güzel sonuçlarını buradan okuruz ve bende en yakın zamanda tülin hanım'a gideceğim,şu anda kilomu korumak için elimden geleni yapıyorum,şekerli,unlu gıdalardan uzak duruyorum,yürüyüş yapıyorum ,inşallah bende güzel sonuçları burdan veririm size a.s.

Kilonun bu kadar büyük sorunlar yasatacagını bılmıyordum.
birinden duymustum. her sabah ac karnına ılık suya limon sıkıp içmek zayıflatıyormus.

Kilonun bu kadar büyük sorunlar yasatacagını bılmıyordum.
birinden duymustum. her sabah ac karnına ılık suya limon sıkıp içmek zayıflatıyormus.

vall bu kilo konusu inan en büyük matematik probleminden çok zor
her kişiye göre değişik bir sonuc veriyor ben bu konu ile araştırmadığım şey kalmadı cnm yazsam kitap olur yani yaşım çok genç ama yaşadıklarımdan çok şey öğrendim ben

dırımkızı dr u yarın arayacagımda ısım vermem gerekırse ısmın ne:dance:

dırımkızı dr u yarın arayacagımda ısım vermem gerekırse ısmın ne:dance:

cnm beni değil ama babamı çok iyi tanıyor dok.arkadaşı yanii
arkadaş listene ekle beni ve c.tesi günü saat 1 kadar özel bayrampaşa hastanesinde görev yapıyor...........

merhaba kızlar.Büyük bir sorunum var.ünüversteyi bitiren oğlumun sag ovalde iltahap oldu söylenmiş antibiyotik verilmiş.hiç bir tahlil ,tetkik yapılmamış oglum başka şehirde birazda dik başlı ilaçları kullandıktan sonra tetkikleri yaptıracagını söylüyor.Çok endişeliyim kısırlık yaparmı?Bu konuyla ilgili tecrübeleri olanlar varsa yardım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…