aaa beleşmiş:)
varikosel amelıyatı için ne kadar aldılar. bana medıcanada dr olmasada olur dedı. olursa ssk farkı 1800-2200 ytl arası dedı..
bizde c.tesi gunu medıcana ya gıtmıstık. dr u hiç begenmedım. şimdi netten resmine baktım oda zafer oyman. sanırım biz gittiğimizde farklı bir psikolojideydi. ben tv ye cıkıyorum. ben varıkosel amelıyatı yapıyorum. başarım yuksek. varikosel ne biliyormusunuz? nette araştırın????? bana bunu soyledi. sen necisin diyecektim zor tuttum. başından savmaya çalıştı. sanırım c.tesi saat 2 ye denk geldıgımızden. beyfendi çıkacaktı diye acele etti..
b.evler medicana hastanesini şiddetle ÖNERMİYORUM eskiden iyi bir yerdi ama artık soyguncuoldular oranın kadın doğumcusu yüzünden ölecektim içimde kist patladı
orası görsel basına çok yatırım yaptığı için insan sağlığı değil paraya bakıyolar .........ben 4 sene gittim çok iyiydi şimdi bedava deseler gitmem
çok ilginç canım ya bizde çok memnun kalmıştık doktordan dediğim gibi eşimin kontrolü var tekrar gitmeyi düşünüyoruz ama şimdi kafam karıştı şaşırdım yani,haklısın böyle konuşuyorsa bir daha gidilmez
dırımkızı başına gelen olaydan dolayı üzüldüm evet dediğin gibi eskiden daha iyiydi ama şimdi soyguncu oldular bende jinekolog Özlem Hanım'a gittim memnun kaldım ancak rahim filminden sonra bence ameliyata gerek yok deyip prof.süha bey'e (tüp bebek uzmanı) yönlendirdi ve prof. kesinlikle ameliyat dedi bende vezneye ameliyat fiyatını sorayım dedim gerek yok benim yanımda fiyat listesi var dedi ve beni şaşırttı açıkçası bende güvenemediğim için ameliyat olmaktan ve o hastaneye devam etmekten vazgeçtim ama eşimin doktoru dediğim gibi çok ilgiliydi,bu doktor işi galiba birazda şans işi :uhm:
evet cnm varikosal sadece kısırlık değil cnm başka hastalığada sebep oluyormuşşbırde ben adama dıyorumkı sadece bebek için değil benım bıldıgım varıkosel varsa ılerıde agrılar ve ceıtlı problemler yaratıyormus. yoo dedı kısırlık dısında hiç bişi yapmıyo. ama nette arastırdım amelıyat gerektırıyorsa ılerıde prostota falan sebebıyet verıyomus
yaa Her Varıkosel Amelıyat Gerektırmıyormus. Ama Takıp Sartmıs. Bunu Soleyen Urolog Değil. Jınekologum:) Urolog Bunu Demedı. En Fazla Kısırlık Dedı. Bızde Dedık Aaa Olsunda Bı çocuk:)
Evet Cnm Ama Varikosalin Durumuna Göre Yani Sizde Sayi Iyi Hareket Az O Yüzden Problem Daha Az
Ama Bizde Sayi Düşük Hareket Yokk Yüzde Elli Varikosal Vardi Eşimde O Yüzden Ameliyat Dedi Dok.
işte bıze net bişey demedı. dedımkı aşılama tup bebek falan yooo normalde olur dedı. okadar. kısır değilsiniz dedı. yaa bızımkı anormaldi.o yuzden net değiliz bizde. bende karar vermek için eımın sonucunu beklıyorum. sonuctan kastımız dr bana desınkı kızım normal olur. aşılamda olur. zaten hemen aşılama yapıcam.
bence muayne olsun eşin yolunuzu çizin sayı iyi dedin hareketsiz dedin ona çağre bulurlar ..burada bir arkadaşımında eşinin sprem sayısı iyi ama hareketsiz o yüzden 3 yıldrı çocuğu olmıuyor ameliyat olabilir
amelıyat Sa Zaten Zor Bişey Değil. Ama Bunu Soleyen Dr A Guvenmelıyım. Net Olmalı Tum Derdım O. Yoksa Bıze Amelıyat Gerekmıyo Demıyorum. Ama O Adamın Dedıklerınden Ben Bişi Anlamadım. Net Bır Dr Olsun. Ne Derse Yapıcazyerimseniben
dırım kızı sen şu anda hangi doktora gidiyorsun ya da hangi hastaneye ben medikal park tülin gürel kocatepeye gitmeyi düşünüyorum ve bende bahçelievler tarafında oturuyorum bana tavsiye edebileceğin bir doktor var mı ve ben pkosum bugüne kadar 3 doktora gittim ama hiçbiri ne ilaç verdi ne bir tedavi uyguladı burdaki formlardan okuduğum kadarıyla benim gibi olan arkadaşlar hep ilaç kullanıyor ya ne bileyim aşılama vs. yöntemleri deniyorlar benim şansımdan mı nedir benden yalnızca kilo verilmem istendi,verdim,adetlerim düzene girdi,rahim filmi de çektirdim 2 ay önce,eşimin sperm sonucu ise normale yakın çıktı,doktor eşim için çocuk sahibi olabilir dedi,bana ise yumurtlama ilacı şeker ilacı vs vermedi değerlerin çok kötü değil kilo vermen iyi olmuş pkosun başındasın dedi yani kafam karıştı herkes tedavi oluyor bir sonuca varıyor ama ben beklemekle geçiriyorum vaktimi :sm_confused:
sağol canım inşallah güzel sonuçlarını buradan okuruz ve bende en yakın zamanda tülin hanım'a gideceğim,şu anda kilomu korumak için elimden geleni yapıyorum,şekerli,unlu gıdalardan uzak duruyorum,yürüyüş yapıyorum ,inşallah bende güzel sonuçları burdan veririm size a.s.CNM kilo vermen çok güsel ama dikkat et kilo alma bende hastalığımın başında 16 kilo verdim bir sende 10 kilosunu aldım sonra 9 kilosunu verdim gayet iyi gidiyordum d.kontrol hapımı bırakıp çocuk istemeye başlayınca kendi kendime 2 kere adet gördüm sonra görememeye başladım ve 4 ayda 7 kilo aldım ve şuan veremiyorum bak cnm gerçekten pko hastasına şeker yüklemesi dahil şekere bakılmalı cnm ben şeker yüklemesi yaptım bende yok gizli şekere normal şekere bakıldı bişey yok ama pkoya yakınım sırf kilom yüzünden senağlama
yani pko isen şeker ilacı ile zayıflar yumurtlaman normale döner eğer ekstra yumurtlama ilacına gerek duyulursa verilir cnm....
cnm tülin kocatepe harika bir dok.gitmeni öneririm arkadaşım 9 aylık hamişş onda doğum yapacak çok memnun cnm ........
bana gelince benim dok.b.paşada cnm ssk dok.ama özel gidiyorum ben 100 ytl muayne ücreti veriyorum bütün tahlillerimi sskda ücretsiz ilaçlarımı ssk dan alıyorum
ve şuan iğneli aşılama olacağım bütün ilaçlarımı heyet raporu çıkarark yüzde 20 ödeyerek aldım cnm bu iş çok masraflı o yüzden bu dok.seçtim ve gayet iyi gidiyoruz ben çok dok.gezdim profa bile gittim bütün hepsinin değini bu dok.dedi.ben gayet memnunm doğru yoldan götürdü bizi şimdiye kadar...sende tülin hanımı dene cnm
Kilonun bu kadar büyük sorunlar yasatacagını bılmıyordum.
birinden duymustum. her sabah ac karnına ılık suya limon sıkıp içmek zayıflatıyormus.
dırımkızı dr u yarın arayacagımda ısım vermem gerekırse ısmın ne:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?