• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ursactıve kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Iroo10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Iroo10

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
75
29
8
26
Arkadaşlar merhabalar, gebelıgın erken zamanlarında ursactıve ılac kullanan var mı? Karacıger enzımlerım anca bu ılacla dusuyor. 15. Haftadan berı kullanıyorum. Şuan 31. Haftadayım. Benım gıbı erken haftalardan berı kullanan var mı

Merhaba çok geçmiş olsun. Ben 32.haftamda kolestaz yüzünden başlamıştım ama çok yüksek doz kullandım. Gündez 6 doz alıyordum ama maalesef bende işe yaramadı size iyi geliyorsa ne güzel şifa olsun inşallah

Merhaba çok geçmiş olsun. Ben 32.haftamda kolestaz yüzünden başlamıştım ama çok yüksek doz kullandım. Gündez 6 doz alıyordum ama maalesef bende işe yaramadı size iyi geliyorsa ne güzel şifa olsun inşallah

Sizede çok geçmiş olsun. 15. Haftadan bu yana kullanıyor olmam çok canımı sıkıyor açıkcası tedırgınım. Kullanmasam bi dert kullansam başka bir dert

Sizede çok geçmiş olsun. 15. Haftadan bu yana kullanıyor olmam çok canımı sıkıyor açıkcası tedırgınım. Kullanmasam bi dert kullansam başka bir dert
Siz doktorunuzu dinleyin karaciğer değerlerinin yüksek olması ilaçtan daha zararlı bebek için yaşadım biliyorum hiç sıkmayın canınızı

Back
X