Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhabalar, gebelıgın erken zamanlarında ursactıve ılac kullanan var mı? Karacıger enzımlerım anca bu ılacla dusuyor. 15. Haftadan berı kullanıyorum. Şuan 31. Haftadayım. Benım gıbı erken haftalardan berı kullanan var mı
Merhaba çok geçmiş olsun. Ben 32.haftamda kolestaz yüzünden başlamıştım ama çok yüksek doz kullandım. Gündez 6 doz alıyordum ama maalesef bende işe yaramadı size iyi geliyorsa ne güzel şifa olsun inşallah
Merhaba çok geçmiş olsun. Ben 32.haftamda kolestaz yüzünden başlamıştım ama çok yüksek doz kullandım. Gündez 6 doz alıyordum ama maalesef bende işe yaramadı size iyi geliyorsa ne güzel şifa olsun inşallah