merhabalar benimde çok uzun yıllardır yaklaşık 15 yıldır kaşıntı alerjim var kaşıntı alerjim var diyorum çünkü hiç bir doktor ürtiker tanısı koymadı ben kendi araştırmalarım sonucu ürtiker oldugunu düşünüyorum gittiğim her doktor psikolojiktir dedi,kan temiz alerji testi yaptırdım temiz,ilaç kullandıgım sürece sıkıntı yok ne kaşınıyorum nede kabarcıklar oluyor,4 yıl kdr atarax kullandım deli gibi uyku yapıyor yalnız sonra değiştirmek zorunda kaldım bağışıklık kazandı sanırım fayda görmemeye başladım ,ardından delodayla tanıştım hiç uyku yapmıyor ve kaşındırmıyor ta ki vücut bağışıklık kazanana kadar,sonra başka ilaçlara devam şimdi aerius kullanıyorum 2 günde bir bazen hergün,yaklaşık 2 yıllık evliyim anne olmak istiyorum fakat alerjimden dolayı korkuyorum ,gecen sene hamile kalmıştım 9 haftalıkken bebeğimi kaybettim ,kullandıgım ilaçlardanmı bilemiyorum tabi ama doğal olarak artık korkuyorum,benimle aynı durumda olan arkadaşlarım sizler neler yaptınız,kurtulabildinizmi bu iillet hastalıktan ,çok kötü bir hastalık kimsenin yaşamasını istemem,biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum.