Ürtiker oldum lütfen bakar misiniz

selenakif

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2024
104
23
13
38
Arkadaşlar 4 gün önce gece kabarma ile uyandım..sonra doktora gittim cetryn başladı..ürtiker olmuşum...ilacı aldığım ilk gün kabarmalarim gitti ama ikinci gün küçük küçük başladı.su an ilacın 3. Günün deyim bilmiyorum ne olacak.cok üzgünüm.ustelim 4.5 aylık bebeğim var ve emziriyorum bu durumu yaşayan var mi

Stresten oluyor genelde, ilacı için geçer. Benim ömür boyu içmem gereken alerji ilacım var kronik ürtiker sebebiyle. Aerius kullanıyorum, yan etkisi diğer alerji ilaçlarına kıyasla çok çok az.

Paket gidadan kaçının, bol bol probiyotik beslenin, sebze, bol ılık su.

Arkadaşlar 4 gün önce gece kabarma ile uyandım..sonra doktora gittim cetryn başladı..ürtiker olmuşum...ilacı aldığım ilk gün kabarmalarim gitti ama ikinci gün küçük küçük başladı.su an ilacın 3. Günün deyim bilmiyorum ne olacak.cok üzgünüm.ustelim 4.5 aylık bebeğim var ve emziriyorum bu durumu yaşayan var mi
Ay çok geçmiş olsun geçen sene 1 yaşındaki oğlum da oldu sebebi neydi hiç anlamadık paketli gıda da hiç vermemiştim bademi ilk kez vermiştim ondan mı oldu hala bilemiyoruz. Zyrtec kullandık biz bir aydan fazla sürdü sonra kendi kendine geçti

Stresten oluyor genelde, ilacı için geçer. Benim ömür boyu içmem gereken alerji ilacım var kronik ürtiker sebebiyle. Aerius kullanıyorum, yan etkisi diğer alerji ilaçlarına kıyasla çok çok az.

Bende de alerjik ürtiker var. Ilactan memnun musunuz?
Bir de alerji taniniz kondu mu?

Ay kendi derdime düşmüşüm 😅

Konu sahibi, akut urtiker ilac ve acilde yapilan serum/kortizon tedavisiyle geciyor. Bazen ilk gunden sonra tekrarlamiyor, bazen birkac gun surebiliyor.
Bu surecte alerji tetikleyebilecek gida ve durumlardan uzak durun.

Kortizon icerikli enjeksiyon yapıldıysa tuz ve tuzlu gıdalar yemeyin.

Bende de alerjik ürtiker var. Ilactan memnun musunuz?
Bir de alerji taniniz kondu mu?
Tanı konmasa nasıl ömür boyu ilaç içeyim? 😄 Enabiz bilgilerimde uyarı olarak da kayıtlı. Benim anneannemde ve kuzenimde de var genetik, kabarmaya başlayınca ilaç alıyoruz. Aerius isimli alerji ilacindan memnunum, diğerleri çok uyku ve sersemlik yapıyor.

Tanı konmasa nasıl ömür boyu ilaç içeyim? 😄 Enabiz bilgilerimde uyarı olarak da kayıtlı. Benim anneannemde ve kuzenimde de var genetik, kabarmaya başlayınca ilaç alıyoruz. Aerius isimli alerji ilacindan memnunum, diğerleri çok uyku ve sersemlik yapıyor.
Tani kondu mu'dan kastim neye alerjiniz olduguydu.

Tani kondu mu'dan kastim neye alerjiniz olduguydu.
Basınca bağlı ürtiker. İlacı bir hafta içmezsem tenime kuş tüyü değse kabarıp kaşınıyorum, kaktüsle vuruyorlarmış gibi yanıyor acıyor, batıyor. tenime bir damla su damlasa aynı tepkiyi veriyor vücudum.

Stresli değildim hiç anlamadım ilk defa yaşıyorum 38 yaşındayım..ilacı aldığım ilk gün olmadı 2. Gün az az oldu..gecmesi uzun mu sürüyor

Ay çok geçmiş olsun geçen sene 1 yaşındaki oğlum da oldu sebebi neydi hiç anlamadık paketli gıda da hiç vermemiştim bademi ilk kez vermiştim ondan mı oldu hala bilemiyoruz. Zyrtec kullandık biz bir aydan fazla sürdü sonra kendi kendine geçti
1
Sanırım benim dr umda 1 aylık tedavi öngörüyor.4.5 aylık kızım var emziriyorum o yüzden endişeliyim ona birşey olur mu diye

Hazır kefirler iyi gelir mi sizce

Konu sahibi, akut urtiker ilac ve acilde yapilan serum/kortizon tedavisiyle geciyor. Bazen ilk gunden sonra tekrarlamiyor, bazen birkac gun surebiliyor.

Dr antihistaminik verdi o gecirmezse kortizon vericem dedi..acilde avil dekort mu yaotilar.sonraki günlerde hiç tekrarlamadi mi

Acilde bana avil dekort yaptılar ama emziriyorum ne yapacağım bilemedim....bilen var mi

Back
X