Ürün değişimi hakkında

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
333
arkadaşlar dün Def*cto’dan pantolon (maalesef denemeden) aldım fakat olmadı. Totomdan yukarı çıkmıyor. Fişini de bulamıyorum dalgınlığıma geldi yolda attım sanırım. Barkodlu etiketi üzerinde. Bir beden büyüğünü almak istiyorum değişim yaparlar mı acaba?
Müşteri hizmetleri Mağazacılık islemlerini aradım mağaza işleriyle biz ilgilenmiyoruz dedi onu da pek anlamadım nasıl oluyorsa

Fişsiz değişim yapmıyorlar ama kartla ödediyseniz sliple de gidebilirsiniz.Belki yardımcı olurlar.

etiketi kopmamış olsun değiştirirler. adı nedir bilmiyorum iç tarafındaki o küçük sayfa sayfa şey var ya ona da zarar gelmemiş olması lazım.

Barkodu etiketi hepsi duruyor hiçbir şey koparmadım. Sadece fişi bulamıyorum. Merkeze uzak olduğum için boşu boşuna da gitmek istemiyorum o kadar yolu bir pantolon için ondan size sorayım dedim

biraz mağaza insiyatifinde sanırım, ben kızıma gelen hediyeleri değiştirmiştim,
lcw hiç sorunsuz değiştiriyor, defactoda mağaza müdürüne danışıp değişim yapmışlardı, ama normalde yapmıyoruz demişlerdi, ne kadar doğru bilmem :)

Aynı ürünün bir beden büyüğünü alacağım alt tarafı, umarım sorun çıkarmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…