ürün iade

kertenkelebek20

*-*
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
72
1
6
Denizli
kızlar ilk defa internet üzerinden alışveriş yaptım. Lc waikiki'den ayakkabı sipariş ettim o da dün geldi. Ben dışarı çıkarken bi giyeyim dedim ama iki ayakkabıyı da aynı yapmamış olsa gerekler ki sol ayağımı hem yandan hem önden vurdu. Vurduğu için ön tarafına parmaklarımı uzatamadım o da ayakkabı küçük gibi gösterdi. Ben bu ürünü geri iade edebilir miyim ki. Hem yanlardan bağcık kısmı da hasar gördü. Bunlar bir giyilmeyle oldu... İade edebilir miyim acaba?

iade yapabilirsiniz ama deformasyon olduysa size en yakın mağazaya gidin,görsünler bence.Nette sorun çıkarabilirler.Ama giderseniz ordaki görevliye anlatırsınız,ilgilenirler.

Bir şeyi denemeden almak hata.Benim,mağazada karşıdan görüp beğendiğim bir sürü şeyi denediğimde hiçte yakışmadığını görüp,iyiki görünüşüne aldanıpta denemeden almamışım dediğim çok oluyor. Ayakkabılarda da bazen kalıp kalıbı tutmayabiliyor,aynı no ayakkabının başka çiftini denediğinizde bakıyosunuz o daha çok uyuyo,en iyisi gidip göre göre giye giye almak bence.

Yapacağınız tüm alışverişlerde bir hafta içerisinde her türlü ürünü kullanmamışsanız iade edebilirseniz. Eğer etmiyorum derlerse sinirlenin, bağrın çağrın kesin iade ediyorlar

Back
X