• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Usandım artık :(

bu yaptıkların takıntı değil de kompülsiyon..

Daha geçenlerde terapistimle konuştuk bunu kompülsiyon zaten takıntılı düşünceleri atmak için geliştirilen irade dışı hareketler..yani obsesyon ve kompülsiyon birbiriyle ilişkili kavramlar obsesif -kompülsif tabirinde yer aldığı gibi..yani arkadaş takıntılı bu yüzden kompülsiyon geliştiriyor o takıntıları kovmak için..tabiki bir psikologa veya psikiyatriste gitmesi gerek ,forumdan bu kadar yardım edebiliriz..

Hersey gerektiği kadar yazılmış zaten, zordur muhakkak geçmiş olsun şimdiden. . Destek almanızı öneririm bende tekrardan.

Sevgiler

Daha geçenlerde terapistimle konuştuk bunu kompülsiyon zaten takıntılı düşünceleri atmak için geliştirilen irade dışı hareketler..yani obsesyon ve kompülsiyon birbiriyle ilişkili kavramlar obsesif -kompülsif tabirinde yer aldığı gibi..yani arkadaş takıntılı bu yüzden kompülsiyon geliştiriyor o takıntıları kovmak için..tabiki bir psikologa veya psikiyatriste gitmesi gerek ,forumdan bu kadar yardım edebiliriz..

Ben zaten psikologum :1:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O kadar acil değil takıntılarım allaha şükür sadece arada bir oluyor ama buda sıkcı

Takıntılarınızın aciliyetinden değil, sonuca ulaşmanızın aciliyetinden söylemiştim. Anladığım kadarıyla sizi rahatsız ediyor ve düzelmesini istiyorsunuz, bence gayet acil ve yerinde bi durum. Tabi siz bilirsiniz bu benim fikrim sonuçta :ssz:

Back
X