eşimin umursamaz bekarmış gibi davranmasından artık bıktım onu sürekli uyarmaktan tembihlemekten bıktım eşim neşeli biri ama çok içine kapanık saatlerce televizyon bilgisayar seyredebiliyor konuşmuyor konu açmıyor susuyor sanki öğrenci evinde yaşıyormuş gibi davranıyor istediği saatte kalkıyor istediği saatte uyuyor ben elimden geleni yapıp kahvaltısını hergün hazırlıyorum ama son bir kaç gündür artık elimi çektim ve uyandıgı saatlerce komşuma gidip çay içiyorum bunalıma girmemek için kendimi dışarıya atıyorum uyanmaz uyuya kalır diye de ararım uyandın mı diye ben çok mu üstüne gidiyorum çok mu ilgileniyorum bilemedim ve uslubu da değişti ne zaman konusşam tersliyor veya birşeye yorum yapsam azarlıyor fikrime saygı duymuyor hep eleştiriyor ağzıma lokma atsam bugün sporunu yaptı mı diyor beni çok kırıyor normalde evimde oturan dışarıyı fazla bilmeyen merak etmeyen biriyim ama artık evde bunalıyorum sürekli dışarı çıkmak istiyorum aynı evde yüzyüze bakmıyoruz artık birimizin bir odada işi varsa diğeri çıkana kadar girmiyoruz birbirimize muhatap olmamaya çalışıyoruz ne vakit bişiy desem labali ukala birşekilde cevap veriyor kendimi onun gözünde çok değersiz bulmaya başladım ben küssem veya durgun olsam neyin var demez aynı tavrı o da gösterir bütün kocalar böyle mi eşim damarıma iyice bastığında bu şekilde cevap verip hareket etmeye başladığında artık dayanamıyorum erkek ol kadınlar gibi davranma demeye başladım yanlış mı yapıyorum acaba veya ne yapmam lazım çok çaresizim ve usandım çok usandım hep ben toparlıyorum hep ben iyi olmaya pozitif olmaya çalışıyorum kafa yoran benim artık doldum