Usandım :(

Boyle insanlarin hayatinizda olmasi size ne katacak, katiyor? Ayiplasalar nolur, küsseler nolur? Neyden cekinerek bu insanlarin önünü bu kadar aciyorsunuz anlamadim.
Sizin gibi insanlari da garip buluyorum ben, kendi hayatiniz ustunde nasil bu kadar kontrolu kaybedebiliyorsunuz.

Ne kadar sabırlısınız. Sizin iyi niyetinizi nasıl da sömürüyorlar. İnanın hiç hak etmiyorlar. Siz söylemeye utanırsınız da onlar o gün evde yemek pişirmeyip kar etmeyi düşünmekten utanmazlar. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş. Böylelerine siz daha beter davranmanız lazım. Kapıya dayanıyorsa çıkın çok acil işim çıktı diye koşa koşa uzaklaşın gidin akşama kadar kafede oturun yine de eve almayın. Ne yüzsüz ne terbiyesiz insanlar. Sizin sırtınızdan kar etmeyi düşünecek bi de sizin gibi kirada mı sürünelim diyecek. Çok ahlaksızlar hiç utanmayın sıkılmayın eeeh yeter diyin geçin nezaketi de anlamaz bunlar yüzsüz. Sizin yumuşak başlılığınızı nezaketinizi kullanıyorlar fırsat vermeyin lütfen.

Engelleyin kapıyıda açmayın küstürün kendinize anca öyle kurtulursunuz bu durumdan kadın normal değil aşırı yüzsüz
Birgün çok kızdım dolabimi açmış içerde annemle oturuyoruz ..
Birden geldi niye alışveriş yapmadin dolap tam fakir gibi bir laf söyledi sen naptigini sanıyorsun ayip yaptığın yeter artık dolap karıştırmak nedir ya dedim ..
Birde bunu annemlerin yanında söylüyorsun felan diye azarladim ay sen adetlisim heralde bu ne sinir diye güldü şaka gibi dimi .

Benkadına ders olsun diye eve polis getirtip bakın evimden çıkartamıyorum gönderin şu kadını derdim ay evlerden ırak bi kadınmış ya ulan biz çağrıldığımız yerlere gitmiyoruz kadın yüzsüzlükte zirve yapmış resmen bence sen çok yüz vermişsin kadına bu ne be

Geçen ay oturdum ağladım aradı aradı acmadim çocuğu uyuttum kapı çaldı çalar çalar gider dedim hiç sakasiz 30 dakika zilden elini çekmedi çocuk uyandı açsana çocuk ağlıyor birseymi oldu çocuk sesi geliyor kapıyı açmıyor diye yarım saat kapıyı tekmeledi rezil olduğumla kaldım gercekten sinir bozucu

Okurken şiştim valla fenalık geldi.

Sizin bu yaptığınızın adı basbayağı enayilik.

Güpegündüz kullanıyorlar sizi, yeme içme her şey sizde ; bütün gün sizde oldukları için elektrik su faturası, market alışverişi vs hak getire.

Sizin sırtınızdan geçinirken birikim yapa yapa almışlar her şeylerini.

Yazık değil mi çocuğunuzun rızkını yediriyorsunuz.

Tamam hayır diyemiyorsunuz anladık ama bu kadar da olmaz , pes!

Şaka mı bunlar ya bence bu kadının aklında sorunu var normai bi insan bunları yapamaz eviniz kiraymış taşınsanıza başka biryere bu kadının gelmeyeceği bi yere

Ne yüzsüz insanlarmış. Hani kapıya geliyor, sanıyor ki sen evdesin zile basmış açmıyorsun öyle zannediyor, ve seni suçluyor. Demiyor ki istenmiyorum, istenmediğim yere gitmeyim. Yuh yani. Kov gitsin. Evine de sokma kapıdan kov bence. heryerden de engelle. Ruh hastası belli ki.

Evet şaka gibi sizi daha ne kadar kullansın? Resmen her şeyden faydalanıyor maşallah. Niye izin veriyorsunuz?? Valla canım sıkıldı Almayın evinize açmayın kapiyi telefonu. Üstünüzden geçinmişler resmen yaa. Böyle bir karakterle merhaba demesenizde olur bence. Direk çıkartın hayatınızdan

Ya bu bana çok tuhaf geliyor konu fake değil dimi? Ne zile basıyorsun istemiyorum defol git diyemediniz mi? Zorla içeri girerse arayın 155’i haneye tecavüz zorla evime giriyorlar diyin. Siz hala nezaket derdinde misiniz?

Bu gerçek mi kapı tekmelemek nedir ya? Seninle görüşmek istemiyorum , kullanıldığımı düşünüyorum lütfen bi daha rahatsız etme de sert bi şekilde. Yani neredeyse madem kiradasınız kaçın gidin diyecektim, sinirim bozuldu

Çevremdeki herkes öyle söylüyor benim yaşadığım öyle birseyki oturup aglaticak kadar beni istemiyorum içimden sayıp sovuyorum gitsin diye gözüne bakiyorum ama karşıma geçince her istediğini yaptırıyor yok hayır diyemiyorum o gün saatlerce kapıyı tekmeledi çocuk sesi geliyor kapıyı açmıyor diye apartmanda bir taraflarını yırttı ne bagiriyosun gitsene yeter diyemedim diyemiyorum .. kapıyı acana kadar içimden şöyle diyim böyle diyim diye milyonlarca şey geçirdim ama yapamadım yapamadım ay su getir su birşey oldu size sandım dedi suratına öyle baktım kaldım ..

İnanmıyorum yahem yüzsüz hem terbiyesiz. Bir de farkındaysan seni beğenmiyor. Bunun ne arkadaşlığından ne dostluğundan birşey olmaz. Birde annemin yanında söylüyorsun deyip ona niye böyle üst bir konumdaymış gibi davranıyorsunuz ki. O kim ki annen bilsin o bilmesin baksana şakayla karışık şaf sokan içten içe sizi aşağılayan biri. Canım benim iyi niyetinin kurbanı olma. Böyle insanlar işleri bitince kirli kağıt mendil gibi atarlar insanları. Çok menfaatçi karaktersizin teki. Dolap boş diyince keşke e herdakika burda yiyip içiyorsunuz bi alışveriş yap da sen doldur deseydin. Sinir oldum valla.

Ya bu bana çok tuhaf geliyor konu fake değil dimi? Ne zile basıyorsun istemiyorum defol git diyemediniz mi? Zorla içeri girerse arayın 155’i haneye tecavüz zorla evime giriyorlar diyin. Siz hala nezaket derdinde misiniz?
Malesef değil ben kovmayi beceremiyorum ki .. suratına söyleyemiyorum kapıyı acana kadar içimden neler geçirdim soylicem diye söyleyemedim .. Eşimi eşiyle konusturdum oda fayda etmedi ..
Kardeşim bu huyumu biliyor benim bu olmayan özelliklerim fazlasıyla onda var insanlara çok iyi hakkını bildirir numarasını istiyor yeter üzüldüğün bu kadar diye .
Ama ne dicek ablama böyle yapmışsınız artık yapmayinmi dicek .. benim halletmem lazım ..

Hayır demeyi dur demeyi öğrenmelisiniz. Taviz yeterince verilmiş ama dönebilirsiniz ya taşının tasinamiyorsaniz kapıya geldiğin de açmıyorum gelme polis cagiricam artık deyin. Yarim saat tekmeliyosa 1 saat tekmelesin acmayin. Dolandiricilik resmen bu. Yüzsüz olun

Ozaman çok yer içer bu daha açık açık defol git diyeceksin anlamaz valla başkası için kendi konforunda vazgeçmem illet bişey ya kısa ve net sen zeka özürlü üstüm hayatımda seni istemiyorum diyeceksin

Ay bi desizi çok seviyormuş ta merak etmiş numarası yapıyor. Kadın resmen manipüle ediyor seni. Gücünü topla ve hayır de inan çok rahatlayacaksın. Eşinle konuşun ortak karara varın ve birlikte hareketedin. Kursa başladım de bişey uydur kes ayağını.

Eşimle bu konu dışında hiç birşey konuşmaz olduk zaten ne iş arkadasligindan bile geçmiş durumda kendi evimizde göçmen hayatı yasiyoruz diyor adam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…