Usandım :(

Böylesini ilk defa duyuyorum vallahi. İyi sabretmişsin ben hiç çekemem yol verirdim öyle şey mi olur ya zorla misafirlik. Boşver o yüzsüzlük yapıyorsa sende sert çık biraz yettin artık falan de.

canim once kendini sorgulamalisin,
bu kisi ile alakali bir konu daha azmistin diye hatirliyorum.

Bak ben kim ararsa arasin eger ki musait degilsem veya bir sekilde iyi hissetmiyorsam acmam o telefonu, herkes de bunu bilir ve kabul eder.
Hayir diyemeyecegin bir kisi de degil ki,
bazen buraya anneleri kardesleri icin konu aciyor insanlar, o zaman bile hayir de diyoruz ki onlara hayir demesi gercekten zordur.
Su arkadasin bile olmayan kisiyle gorusme bundan sonra, goruseceksen de disarida gorus, evine cagirip daha da sinir olma ve kullandirma kendini.

İşte ben bu yüzden misafir almıyorum. Dadanıyolar ya bu ne misafirlik sevdası anlamadımki aynı ev aynı koltuk git kendi evinde daha rahattayıla yayıla otur yok gelecem gidecem yok yemeğe içmeye zıkkım iç bu ne ya kovun artık şunları okurken içim şişti benim

Yüzyüze bakicaz insanları kırmak istemiyorum evet hayatımdan çıksın istiyorum ama yolda görsem öyle dediğimde çok utanmazmiyim bilmiyorum ki .. en azından merhaba merhaba olsa kirmasam fazla
Madem oyle bu sefer ayni seyi siz onlara yapin durmadan ara size gelecez aha kapidayiz durumumuz kotu evimiz kira bak siz ev aldiniz araba aldiniz sunu yap aksam acmazsa hep ara ki avmaz boyleleri telegonu bir ikide kapiya gidersen gelme der bence

İşte ben bu yüzden misafir almıyorum. Dadanıyolar ya bu ne misafirlik sevdası anlamadımki aynı ev aynı koltuk git kendi evinde daha rahattayıla yayıla otur yok gelecem gidecem yok yemeğe içmeye zıkkım iç bu ne ya kovun artık şunları okurken içim şişti benim

Aaaaa lütfen ama olur mu öyle. Başkasının evinde gidip beleşe yiyip içeçek üstüne 7 mahallenin dedikosunu yapacak.
Hergün başka yere gidip yiyip için akşam olunca evine geçiyo insanlar böylece çok masrafta yapmıyolar.. Herkes bi arsızlaşmış.

Tam bir yüzsüz ve böyle insanlar gerçekten var biliyorum benimde bir kaç defa başıma geldi yüzsüzlükte zirvedeler asla kırılıp alınıp gururlarıda incilmiyor bilirim.
Ben böylelerine boş insan diyorum her gün görüşmek istiyorlar her gün gelmek istiyorlar gitmek bilmiyorlar en katlanamıyacağım şeyler direk resti çek gerekirse küsün ve engelle sen resti çektikten sonra gelirsede sakın acıyıp kapıyı falan açma cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor sen cidden çok iyi anlayabiliyorum öyle insanlar bence psikolojikman takıntılı insanlar bağlanıyolar birine yapışıp kalıyolar eşinede söyle arkadaşıyla konuşsun eşim artık sizinle görüşmek istemiyo vs diye ama kesinlikle çözüm bul..
Sizin gibi kirada mı sürüncez lafınıda yedirt ona milletin evinde açım diye 2 ay yiyip sonra ev alıcağıma hiç almam daha iyi allaha çok şükür gururlu kadınım de .

Aaaaa lütfen ama olur mu öyle. Başkasının evinde gidip beleşe yiyip içeçek üstüne 7 mahallenin dedikosunu yapacak.
Hergün başka yere gidip yiyip için akşam olunca evine geçiyo insanlar böylece çok masrafta yapmıyolar.. Herkes bi arsızlaşmış.
Şaka gibi ya nerde yetişiyo bu insanlar nerden geliyo bu arsızlık yüzsüzlük, sevdiğim insanlar dahi olsa misafirliğe zoraki giderim çünkü kendi evim değil rahat edemez bi kere insan gerçekten insan yetiştirmek çok önemli bunlar yetişmemiş sadece yaşamış yaş almışlar o kadar

Bence sizde onun gibi davranin .gidin evine cat kapi dolabini kurcalayin mesela bi cok insan buna sinirlenir, gunde 10 kere arayin. Bence 1 hafta demez kacar sizden kendisi acmaz telefonlari. Yoksa baska turlu kurtulamazsiniz

Hayat Bilgisi diye bir dizi vardi eskiden . Orada ÜRPERİ karakteri vardı ona benziyor sanki😂
Net söyle diyeceğim , soylemişsin eşinde söylemiş. Bundan sonra söylemeyin her yerden engelle eve gelirse kapı açma. Denk gelirsen kapıda giy paltonu işim var deyin .
Camın acikti bence evdeydin açmadın demiş kadin😂7 kere de çağrı tövbe yarabbim var demekki bunlardan .
Ben memleketé gidiyorum yokum artık deyin
Görürse de burda yokum varmiyimki deyin.😂
Yani afedersinizde belliki çatlak ona göre davranın .

Yüzyüze bakicaz insanları kırmak istemiyorum evet hayatımdan çıksın istiyorum ama yolda görsem öyle dediğimde çok utanmazmiyim bilmiyorum ki .. en azından merhaba merhaba olsa kirmasam fazla

Zaten çat kapı gelmeyin, hayatımı gozetliyorsun gibi geliyor,misafir istemiyorum v.s gibi soylemleriniz olmamış mi, Hala bakıyorsunuz birbirimizin yüzüne .

Dolayısıyla önce ne istediğinizden emin olun ve emin ve kararlı bir adım atın

Madem istemiyorsunuz , " Bu arkadaşlık benim için bitmiştir. Bana çok ters yaşanılanlar ve fazlasıyla bunaldım. Lütfen bir daha görüşmeyelim "

Iste hepsi bu kadar.

Kaynana olsa bunu yapan, çoktan kapıya konulmuştu.

Elin Bilmem kaç yabancısı haddini aşıyor , yol vermiyorsunuz,. Şikayet etmeye hakkınız yok bana göre.

Bak canim benimde basimda ayni bela var hatta bu dahada kotu cunku ayni binadayiz durumu o kadar kotu yerdeki kapiyi actigimda resmen beni itip iceri kosuyor ...

Surekli bisey istiyor yasi 45 den fazla ben 29 yasindayim canimdan bezdim mutfagima kosup tenceremi aciyor ay oglumu bunu cok sever bi tabak versene ay su eksik ay bu eksik 4 kisiler 2 calisan birdw emekli maaslari var viz iki cocukluyuz bebegim surekli hasta harcadigim paranin haddi hesabi yok ...
Kapima gelir misafirim var derim acmam yollarim utanmaz kizarim almam utanmaz en son kavga ettim kovdum bu saaten sonra ne olum olune ne dirin dirime degsin dedim kovum 2 hafta sonra kocasiyla cikolata alip bayrama geldiler 7 senedir cekiyorum kiracida degilim ki cikip kacayim yani kisacasi senden beter durumdayim kov evinden kotu konus kimse senden kiymetli degil koy mesafeni seni kullanamasin artik evime cok gelip gitmez hep tavir koyuyorum sende koy engelle nosunu ...
Allah bize sabir versin.....

Size ve verdiğiniz cevaplara baktım. Kendinize saygınız yok, diğer insanlar ne der, iyi görüneyim, aman kötü olursak sonradan kendimi kötümhissederim diyorsunuz. Bu insanlar sizi sevmiyor, oradan buradan ezik olduklarından ve siz de ses çıkarmadığınızdan böyle tepenize çalarlar. Bir kere bağırmanıza bakar. Eve almayın, b.k yesin. Nefret ettiğiniz biri gibi davranın. Telefonu değiştirin, kapıyı açmayın. Gelme, görüşmek istemiyorum deyin. Siz böyle deseniz tersleyip konuşmasanız zaten devam edemez. Çirkeflik yaparsa da başlarım l.n diye Türk filmlerindeki gibi, istemiyorum görüşmek ya. Yüz kere söyledim, defol git dersiniz. Veya tüm sülaleyi, dişli, ruh hastası arkadaşlarınızı, tanıdıklarınızı toplayın anlatın durumu kadın eve gelince ağızlarına geleni desinler. Bak hak ettin. Artık ben diyemiyorum bunlar benim yerime dersiniz, veya toplayın götürün yedirin içirin. Böyle siz devam ettikçe semer vuran çok olur.
Sonra da gidin kendinize bir destek yardım alın. Psikiyatristten, gidin konuşun. Neden bu kadar hayır diyemiyorsunuz. Bu insanlar böyle.

Size başka bir çözüm daha söyleyeyim, gündüzleri kendinize geçici bir iş bulun, bir uğraş. Telefonunuzu zaten değiştirin ve kimseye bundanbahsetmeyin. Eşiniz zaten eşine söylemiş ve görüşmeyi de tamamen kesin. Böyle insanlar kendi kendilerine salak işte, tabi ki yapacak, istemese söylerdi gibisinden tekrar ederler ve sizin gibi insanları kullandıkları için kendilerini akıllı zannederler ve kesinlikle kibarlıktan anlamazlar.

Back
X