Gelişme var mı diye geldim
Bugün cumartesi kardeşimin okulu yok ablacım çocuğa baksana biraz islerimi yapiyim erken gel kahvaltı edelim diye çağırdım iyikide cagirmisim dün kardeşimle hastaneye gitmiştik çünkü baya isim birikti rahat temizlik yapayım diye çocuğa bakmaya geldi kahvaltı ediyoruz arıyor meşgule attım aradı aradı sonra kapı çalmaya başladı ama zilden elini asla çekmedi sabahın 9u .
Assa katimiz dukkan dükkanın onundede dükkanı işleten abimiz arkadaşları felan oturuyor kardeşim mutfak camına çıktı tutamadım bağırmaya başladı Ali abi kapıyı açma artık bu ne hergun hergun yeter artık saf inekmi buldunuz kendinize somuruyorsunuz ablam gormesede ben herşeyin farkındayım diye ..
Ama karşı dairedekilerde çıktı ben kardeşimi cekistirdim perdenin arkasından tamam abartmana gelsin sessiz konuş diye ..
Yok birdaha gelmiceksiniz açmıyorum telefonu işimiz gücümüz var sizinlemi ugrasalim hergun hergun ne akillisiniz sizmisiniz tek uyanık felan diye kadın ayıp yaptığın ben ablanla konusucam felan dedi ..
Kardeşim konusturmadi Ali abi açma birdaha bu insanlara kapıyı bunlar hergun geliyorlar felan dedi kadına bakti ablamın çor çocuğu var sizi beslemeklemi uğraşsın felan dedi ..
Kadın ay sen ne biçim insansın felan diye söylene söylene gitti ..
Çok büyük rezillik çıktı ..
Bana mesaj atmış kardeşin şöyle kardeşin böyle diye ..
Bende evet benim soyleyemediklerimi dile döktüm birdaha evime gelmeni istemiyorum lütfen birdaha gelme dedim ..
Ama bütün mahalle duydu çok utanç vericiydi ..