Usandım :(

Merhabalar hanımlar :)
Size bir konuyla geldim benim canımı ciddi anlamda sıkan bir konu bu ..
Kullanıldığımi hissediyorum ama hayır diyemiyorum ..
İnsanlar benden hesap soruyor açıklama mecburiyetinde hissediyorum kendimi ..
Emrivaki yapılıyor hemen birşey bulup ekemedigim için mecbur kalıyorum insanların istediğini yapmaya ...
Konu şu eşimle iş arkadaşı 2 sene önce biryere gitti esinide tanışalım diye bize birakti o gün bu gündür kurtulamadim ..
Açmadım telefonu evime geldi ..
Niye telefonu acmiyorsun diye mesaj atmadım musaitmisin degilmisin demeden evime geliyor gelmeleri 1.2 saat otur kalk asla değil sabah kahvaltı hadi kahve içelim hadi çocuklar açıktı yemek yapalım aksama kadar burda durdum hadi yemek yap burda yiyip gidelim ..
Çoğu kez uyardım hoşlanmıyorum lütfen evime habersiz gelme birdaha diye ..
Kapıya geliyor beni arıyor ..
Musaitmisin diye ..
Geçen aradığında hayır değilim pazara cikicam dedim daha sonra gelirsin dedim ..
Eşi arkadan tanrı misafiri kapına kadar geldik ayıp degilmi yaptığın pazar kaciyormu vs diyince kapidaysan buyur gel dedim ..
Ama suratım 5 karış ..
Bu süre zarfında 2 kez evine gittik yarım saat oturup kalkmisizdir hep durumunun kötü olduğundan bassediyor.
Oturaasi varsada duramiyor insan ..
Yemek yapmadım sana gelelim mi senin muhakkak ocakta yemeğin vardır ..
Durumumuz çok kötü eve yemeklik alamadık dedi diye 2 ay boyunca her Allah'ın günü yemeğe davet ettik ama kullanıldığımi anladım ..
Bunu anlamam geç oldu önce araba aldılar taksitle aldık odeyemiyoruz dediler sonra ev aldılar borç gırtlağa dayandı dediler almayın ozaman dedim en sonunda almayıp napicaz sizin gibi kiradami surunelim diye şaka yaptı birde bana ..
Birde iş öyle zivanadan ciktikki kendisine gelen misafirleri bile bana getirmeye başladı ..
Çocuğum var ilgisiz bırakıyorum misafir istemiyorum evimde çok fazla diyorum yok anlamıyor anlamıyor eşim esiylede konuştu açık açık anlatmış adam kadından daha fena ..
En son 4 gün önce bize kaynanasiyla gorumcesini getirdi ..
Bizde kavga ettiler hiç dahil olmadan çocuğumu aldım mutfağa gittim .
Gittiler defalarca aradı acmadim ..
Bugün sadece 7 kez aradı eve gelirse oturup herşeyi anlatıp içimi döküp birdaha gelmemesini isticem tabi neler dicem bilemiyorum ..
Kardeşim bile abla ben sana şunu canım çekti yap diyemiyorum ufak bebeğin var çok yüz veriyorsun yeter artık diyor ama ..
Ben yüz vermiyorum o kendinde o yüzü bir şekilde buluyor ..
Çok köşeye sıkıştırıp aaa gelelim ..
Yarın musaitmisin demeden ..
Yarın sendeyiz ne işin olcakki bana şunu yapsana gibi cümleler kuruyor ..
Misal 2 gün önce evde değildim telefonuda açmadım mesaj atmış zile bastım bir saat kapıda bekledim yaptığın hiç hoş değildi camın açıktı bence evdeydin bilerek acmadin yazmış ..

Siz olsanız ne yapardınız ?
Çok yuz vermişsiniz kapıyı sçmayıp artık evime gelme senı hayatımda gormek ıstemıyorum.Telefonlardanda engellerdım.Bu ne canım.Ay sinir oldum.

bu nasil bir gurursuzluk yuzsuzluktur rezilliktir damarları catlamis bunlarin.
vallaha hersey dahil otel gibisin bacım.
kadin senin sirtindan mal mulk sahibi olmus sen hala ay bisi diyemiyorum kullaniliyorum falan de.
resmen sen hem kendinin hem cocugunun hemde kocanin rizkini bunlara yedirir olmussun.
kov engelle yine rahatsiz etmeye devam ederse polisi bile ara

Merhabalar hanımlar :)
Size bir konuyla geldim benim canımı ciddi anlamda sıkan bir konu bu ..
Kullanıldığımi hissediyorum ama hayır diyemiyorum ..
İnsanlar benden hesap soruyor açıklama mecburiyetinde hissediyorum kendimi ..
Emrivaki yapılıyor hemen birşey bulup ekemedigim için mecbur kalıyorum insanların istediğini yapmaya ...
Konu şu eşimle iş arkadaşı 2 sene önce biryere gitti esinide tanışalım diye bize birakti o gün bu gündür kurtulamadim ..
Açmadım telefonu evime geldi ..
Niye telefonu acmiyorsun diye mesaj atmadım musaitmisin degilmisin demeden evime geliyor gelmeleri 1.2 saat otur kalk asla değil sabah kahvaltı hadi kahve içelim hadi çocuklar açıktı yemek yapalım aksama kadar burda durdum hadi yemek yap burda yiyip gidelim ..
Çoğu kez uyardım hoşlanmıyorum lütfen evime habersiz gelme birdaha diye ..
Kapıya geliyor beni arıyor ..
Musaitmisin diye ..
Geçen aradığında hayır değilim pazara cikicam dedim daha sonra gelirsin dedim ..
Eşi arkadan tanrı misafiri kapına kadar geldik ayıp degilmi yaptığın pazar kaciyormu vs diyince kapidaysan buyur gel dedim ..
Ama suratım 5 karış ..
Bu süre zarfında 2 kez evine gittik yarım saat oturup kalkmisizdir hep durumunun kötü olduğundan bassediyor.
Oturaasi varsada duramiyor insan ..
Yemek yapmadım sana gelelim mi senin muhakkak ocakta yemeğin vardır ..
Durumumuz çok kötü eve yemeklik alamadık dedi diye 2 ay boyunca her Allah'ın günü yemeğe davet ettik ama kullanıldığımi anladım ..
Bunu anlamam geç oldu önce araba aldılar taksitle aldık odeyemiyoruz dediler sonra ev aldılar borç gırtlağa dayandı dediler almayın ozaman dedim en sonunda almayıp napicaz sizin gibi kiradami surunelim diye şaka yaptı birde bana ..
Birde iş öyle zivanadan ciktikki kendisine gelen misafirleri bile bana getirmeye başladı ..
Çocuğum var ilgisiz bırakıyorum misafir istemiyorum evimde çok fazla diyorum yok anlamıyor anlamıyor eşim esiylede konuştu açık açık anlatmış adam kadından daha fena ..
En son 4 gün önce bize kaynanasiyla gorumcesini getirdi ..
Bizde kavga ettiler hiç dahil olmadan çocuğumu aldım mutfağa gittim .
Gittiler defalarca aradı acmadim ..
Bugün sadece 7 kez aradı eve gelirse oturup herşeyi anlatıp içimi döküp birdaha gelmemesini isticem tabi neler dicem bilemiyorum ..
Kardeşim bile abla ben sana şunu canım çekti yap diyemiyorum ufak bebeğin var çok yüz veriyorsun yeter artık diyor ama ..
Ben yüz vermiyorum o kendinde o yüzü bir şekilde buluyor ..
Çok köşeye sıkıştırıp aaa gelelim ..
Yarın musaitmisin demeden ..
Yarın sendeyiz ne işin olcakki bana şunu yapsana gibi cümleler kuruyor ..
Misal 2 gün önce evde değildim telefonuda açmadım mesaj atmış zile bastım bir saat kapıda bekledim yaptığın hiç hoş değildi camın açıktı bence evdeydin bilerek acmadin yazmış ..

Siz olsanız ne yapardınız ?
Canim seb kendine niye skinti yaptin bu kadinj canina yazik degil mi hic mi kendine acimiyosun... Kapiyi dahi acmayacaksin cirkefe bagla biraz ayip olmasin diye neden cekiyosu kime ayip olacak? Ayibi yapan kendi zaten suluk gbi bi tip senin ewin su yolu mu kapinin dibine dahi gelse acma

Eğer bu konu ve anlattıklarınız gerçekse,
üzgünüm ama siz psikolojik olarak rahatsızsınız.
Karşı taraf yüzsüzün önde gideni onu anladık ama sizin pasifliğiniz, akıl alır gibi değil.
Ciddi bir kişilk/özsaygı probleminiz olabilir, lütfen profesyonel destek alın.

Bu nasıl bir yüzsüzlüktür. Eşinize söyleyin görüşmek istemiyorum diye o erkek bölümünü bitirsin. Sizde kadının yüzüne kullanıldığımı düşünüyorum görüşmeyeceğim seninle hadi sen yoluna ben yoluma diyin. Böyle birşey ne duydum ne gördüm. Ne sülüklermiş pes.

Okurken fenalık geçirdim lütfen bu kadınla ve kocasıyla her türlü iletişimi kes ve bunu asla sakin şekilde yapma. Ararsa yüzüne vur. Yeter artık beleşçi geçindiğin senin gibi yüzsüz ve cimri insanın evimde ve hayatımda yeri yok de engelle gitsin ya. Ne kafa yoracaksın Allah askına. İnşallah bizle kafa buluyorsundur. Bu kadar sabretmeni anlamak güç.

Geçen ay oturdum ağladım aradı aradı acmadim çocuğu uyuttum kapı çaldı çalar çalar gider dedim hiç sakasiz 30 dakika zilden elini çekmedi çocuk uyandı açsana çocuk ağlıyor birseymi oldu çocuk sesi geliyor kapıyı açmıyor diye yarım saat kapıyı tekmeledi rezil olduğumla kaldım gercekten sinir bozucu

Hiç boşhna sızlanmayin.iş bu kadar çirkinliğe geldiyse kesinlikle polis çağirmaliydiniz.

Daha ne olmasini bekliyorsunuz?.bi anlık cinnetle elinizden bi kaza çikmasini falan mi?

Öncelikle şunu yaz bir insan en fazla çok acil bir durum var ise 3 kere aranir kapısı 3 kere tıklanır .. aksi halde bu gorgusuzluktur ..beni bir kere ara çok acil durum yoksa ben musaitsem sana dönüş yaparım degilsem dönmem net ol mesaj çek bu şekilde konusamiyorsan

Yemin ediyorum okurken fenalık gecirdim kendimi yerine koydum ben büyük konuşmayın ama cinnet gecirridim...sen baya bir sabirliymissin kardeş...birazda bize yollasana...
Yav kimse istemeden evime giremez...açık açık kinus görüşme istemiyorum diye

Gelişme var mı diye geldim
Bugün cumartesi kardeşimin okulu yok ablacım çocuğa baksana biraz islerimi yapiyim erken gel kahvaltı edelim diye çağırdım iyikide cagirmisim dün kardeşimle hastaneye gitmiştik çünkü baya isim birikti rahat temizlik yapayım diye çocuğa bakmaya geldi kahvaltı ediyoruz arıyor meşgule attım aradı aradı sonra kapı çalmaya başladı ama zilden elini asla çekmedi sabahın 9u .
Assa katimiz dukkan dükkanın onundede dükkanı işleten abimiz arkadaşları felan oturuyor kardeşim mutfak camına çıktı tutamadım bağırmaya başladı Ali abi kapıyı açma artık bu ne hergun hergun yeter artık saf inekmi buldunuz kendinize somuruyorsunuz ablam gormesede ben herşeyin farkındayım diye ..
Ama karşı dairedekilerde çıktı ben kardeşimi cekistirdim perdenin arkasından tamam abartmana gelsin sessiz konuş diye ..
Yok birdaha gelmiceksiniz açmıyorum telefonu işimiz gücümüz var sizinlemi ugrasalim hergun hergun ne akillisiniz sizmisiniz tek uyanık felan diye kadın ayıp yaptığın ben ablanla konusucam felan dedi ..
Kardeşim konusturmadi Ali abi açma birdaha bu insanlara kapıyı bunlar hergun geliyorlar felan dedi kadına bakti ablamın çor çocuğu var sizi beslemeklemi uğraşsın felan dedi ..
Kadın ay sen ne biçim insansın felan diye söylene söylene gitti ..
Çok büyük rezillik çıktı ..
Bana mesaj atmış kardeşin şöyle kardeşin böyle diye ..
Bende evet benim soyleyemediklerimi dile döktüm birdaha evime gelmeni istemiyorum lütfen birdaha gelme dedim ..
Ama bütün mahalle duydu çok utanç vericiydi ..

Bugün cumartesi kardeşimin okulu yok ablacım çocuğa baksana biraz islerimi yapiyim erken gel kahvaltı edelim diye çağırdım iyikide cagirmisim dün kardeşimle hastaneye gitmiştik çünkü baya isim birikti rahat temizlik yapayım diye çocuğa bakmaya geldi kahvaltı ediyoruz arıyor meşgule attım aradı aradı sonra kapı çalmaya başladı ama zilden elini asla çekmedi sabahın 9u .
Assa katimiz dukkan dükkanın onundede dükkanı işleten abimiz arkadaşları felan oturuyor kardeşim mutfak camına çıktı tutamadım bağırmaya başladı Ali abi kapıyı açma artık bu ne hergun hergun yeter artık saf inekmi buldunuz kendinize somuruyorsunuz ablam gormesede ben herşeyin farkındayım diye ..
Ama karşı dairedekilerde çıktı ben kardeşimi cekistirdim perdenin arkasından tamam abartmana gelsin sessiz konuş diye ..
Yok birdaha gelmiceksiniz açmıyorum telefonu işimiz gücümüz var sizinlemi ugrasalim hergun hergun ne akillisiniz sizmisiniz tek uyanık felan diye kadın ayıp yaptığın ben ablanla konusucam felan dedi ..
Kardeşim konusturmadi Ali abi açma birdaha bu insanlara kapıyı bunlar hergun geliyorlar felan dedi kadına bakti ablamın çor çocuğu var sizi beslemeklemi uğraşsın felan dedi ..
Kadın ay sen ne biçim insansın felan diye söylene söylene gitti ..
Çok büyük rezillik çıktı ..
Bana mesaj atmış kardeşin şöyle kardeşin böyle diye ..
Bende evet benim soyleyemediklerimi dile döktüm birdaha evime gelmeni istemiyorum lütfen birdaha gelme dedim ..
Ama bütün mahalle duydu çok utanç vericiydi ..

İyi olmuş
Ama bu kadın yüzsüz bir daha gelir
Siz de alırsınız eve gibime geliyor.

Çocuğu vardı çocuk aç evde oturuyoruz kahvaltılık yoktu ekmek yoktu patates hasladim onu yedi akşam ne vericem bilmiyorum diyordu .. o çocuk için ufacık daha korkudan siddetten sindirilmiş bir çocuktu ..

Ya duygu sömürüsü yapıyor anlamıyor musunuz

Ac olan araba nasıl aliyor

Ac olan ev nasıl alıyor

Back
X