• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üşengeç Bir Kızın Zayıflama Güncesi

gunesli gunler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
11.896
25.514
798

Uzun zamandır kadınlar kulübünün takipçisiyim, eğlenerek okuyordum her köşesini ve bilgilerinizden çokça faydalandım ama artık ben de üye olmaya karar verdim. Derdim malumunuz: Zayıflamak. Yıllarca yaza zayıf olacağım, seneye zayıfım hayalleriyle yaşadım ama üşengeçliğim, kararsızlığım başa bela oldu. Bir türlü başaramadım. Burada diyet günlükleri tutan arkadaşları pek bir azimli gördüm, o yüzden bir de bu yöntemi deneyeceğim. Burada günlük tutarak zayıflamaya çalışacağım.

Tabi sizler gibi öyle azimli değilim ben, diyet filan yapamam. Diyet listelerine uyamam :( Ama en azından çok yemeyi keserek ve çok yakında spora da başlayarak kilo vermeyi deneyeceğim. Burada okunacağımı bilmek beni kamçılar umarım ve zayıflarım. Bu sefer çok kararlıyım. Evlendiğimde bari şişko olmayayım diyorum, yanlış mıyım yani??? :D Evet, yüksek müsaadenizle başlıyorum kızlar. Bana şans dileyin.

İlk gün: HAYIR DEMEK!
Başlangıç durumu:

Kilo: 60kg
Boy: 155cm
Durum: Yerlerde yuvarlanan top, şişko.

Sevgili Günlük;

Bugün diyetimin birinci günü değil ama buraya yazmaya karar verişimin birinci günü. Artık yediklerime daha daha daha daha daha dikkat edeceğim.

Biz şişkoların! zayıf bir noktası var: HAYIR DİYEMEMEK!

Artık hayır diyeceğim. Bu cümleler artık benim söylemem gerekenler:

"Yemeyeceğim, teşekkürler."
"Tokum ben."
"Çok yedim yeterli."
"Doydum."

Bu düşünceleri ise kafamdan atıyorum:

"Tabakta yemek kalmasın."
"Ziyan olmasın."
"O kadar para verdim."
"Ama bugün özel bir gün."

İşte bunlar en çok yaptığım yanlışlar.

Artık HAYIR denecek şişko!!!!!!!

Yemek ile ilgili basit kuralları hatırlayalım:

Hamur işi yok şişko!
ekmek (sabah kahvaltısı hariç)
simit
pasta
börek
poğaça
pilav
makarna
hazır gıdalar vs.

Tatlı yok şişko!
şeker ve tatlı hiç ama hiç yok!!!!!!!
şekerli içecekler yok!!
çikolata yok!!

DÜZENLİ BESLENİYORUM ARTIK!

Spor!!!!
Bir uyuzun en büyük problemi. Bu biraz bekleyebilir. İp mi atlasam ki?

Bugün nasıl beslendim?

Sabah kahvaltısı iyiydi, normal ekmek peynir. Dozları az azdı.
Öğle yemeği kötü. Simit yedim!!! Yanında da krem peynir.
Akşam yemeği pilavı fazla kaçırdım bence. Daha az yemeliydim >_<
Ayrıca sütlü kahve içtim şekerli ve 2 tane de çikolata kaplı badem şekeri yedim.

Yarın daha az yiyeceğim ama spor yapmadığım sürece kilo veremem bunun farkındayım!!!

Yazdıklarını görünce karşiiiim deyip sarılasım geldi.

Bu benim. Gerçekten bütün hatalarımı yazmışsın. Para verdim yiyeyim, ziyan olacak, özel gün...

İlk cevabı ben yazmışım oleeeey!

Takipçin + Destekçinim

Son düzenleme:

Uzun zamandır kadınlar kulübünün takipçisiyim, eğlenerek okuyordum her köşesini ve bilgilerinizden çokça faydalandım ama artık ben de üye olmaya karar verdim. Derdim malumunuz: Zayıflamak. Yıllarca yaza zayıf olacağım, seneye zayıfım hayalleriyle yaşadım ama üşengeçliğim, kararsızlığım başa bela oldu. Bir türlü başaramadım. Burada diyet günlükleri tutan arkadaşları pek bir azimli gördüm, o yüzden bir de bu yöntemi deneyeceğim. Burada günlük tutarak zayıflamaya çalışacağım.

Tabi sizler gibi öyle azimli değilim ben, diyet filan yapamam. Diyet listelerine uyamam :( Ama en azından çok yemeyi keserek ve çok yakında spora da başlayarak kilo vermeyi deneyeceğim. Burada okunacağımı bilmek beni kamçılar umarım ve zayıflarım. Bu sefer çok kararlıyım. Evlendiğimde bari şişko olmayayım diyorum, yanlış mıyım yani??? :D Evet, yüksek müsaadenizle başlıyorum kızlar. Bana şans dileyin.

İlk gün: HAYIR DEMEK!
Başlangıç durumu:

Kilo: 60kg
Boy: 155cm
Durum: Yerlerde yuvarlanan top, şişko.

Sevgili Günlük;

Bugün diyetimin birinci günü değil ama buraya yazmaya karar verişimin birinci günü. Artık yediklerime daha daha daha daha daha dikkat edeceğim.

Biz şişkoların! zayıf bir noktası var: HAYIR DİYEMEMEK!

Artık hayır diyeceğim. Bu cümleler artık benim söylemem gerekenler:

"Yemeyeceğim, teşekkürler."
"Tokum ben."
"Çok yedim yeterli."
"Doydum."

Bu düşünceleri ise kafamdan atıyorum:

"Tabakta yemek kalmasın."
"Ziyan olmasın."
"O kadar para verdim."
"Ama bugün özel bir gün."

İşte bunlar en çok yaptığım yanlışlar.

Artık HAYIR denecek şişko!!!!!!!

Yemek ile ilgili basit kuralları hatırlayalım:

Hamur işi yok şişko!
ekmek (sabah kahvaltısı hariç)
simit
pasta
börek
poğaça
pilav
makarna
hazır gıdalar vs.

Tatlı yok şişko!
şeker ve tatlı hiç ama hiç yok!!!!!!!
şekerli içecekler yok!!
çikolata yok!!

DÜZENLİ BESLENİYORUM ARTIK!

Spor!!!!
Bir uyuzun en büyük problemi. Bu biraz bekleyebilir. İp mi atlasam ki?

Bugün nasıl beslendim?

Sabah kahvaltısı iyiydi, normal ekmek peynir. Dozları az azdı.
Öğle yemeği kötü. Simit yedim!!! Yanında da krem peynir.
Akşam yemeği pilavı fazla kaçırdım bence. Daha az yemeliydim >_<
Ayrıca sütlü kahve içtim şekerli ve 2 tane de çikolata kaplı badem şekeri yedim.

Yarın daha az yiyeceğim ama spor yapmadığım sürece kilo veremem bunun farkındayım!!!
tebrıkler hayırlı olsun
emın ol burda ğünlük tutmak cok zevklı ve motıve edıcı
bende ınsallah senı takıp edeceğım
dıyet fıkrını kafandan cıkarıp az yemek fıkrıne motıve olman cok doğru
ıkıncı olarak kendıne sısko deme o zaman bızım kılolarımızdakılerı nıtelendırmeye sıfat kalmıyor
ucuncu olarakda bır kac ay sonra senı kılo vermıs ğörür ğibiyim öyle spor fılan sartta değil
yapman ğereken yedıklerını kısmak sık sık az az yemek bol su ıcmek bıde
bellı bır saatten sonra yememeye özen ğöstermek
hepsı bu karar basıt aslında
sımdıden kolay ğelsin:52:

slm canım herseyi o kadar güzel anlatmışsın ki okurken güldürdün beni tam beni anlatıyorsun ama tabi eski halimi:)
ben değiştim artık bi başla zaten gerisi gelir önemli olan kararlılıkla başlamak...
bi de ilk defa boyu benle aynı olan birisin bende 1.55 ama kilo 70... tabi şimdilik 70 o tartı ilk başta 60 sonra da 55 olacak başak caresi yok bu kadar kararlıyım işte sende böle ol eger zayıflamak istiyorsan o pilavları simitleri yemiceksin tatlım cok canın isterse de ucundan sadece ok...
bide uygulayamam falan deme kendine en azından güzel bi liste hazırla yada doktora git yada netteki listelerden faydalan... sonucta kilon var ama obez değilsin yanii ne kadar cabuk önlemini alırsan o kadar iyi evlendikten sonra hele ki doğumdan sonra cok zorluyo artık kilolar...
5 aydır diyetteyim yediklerimle kuş doymaz ama ben sadece 5 ayda 17 kilo verdim metabolizma cok yavaslıyor artık...
ooo cok uzun yazdım yaa ben kendimi kaybediyom valla yazmaya baslayınca
hakkınızı helal edin kızlar...

üşengeç beeen :77: :77:
şişkoo oda beeen :77: :77:
yakında düğünü olacak olaaan yinee beeen :26::26:

valla tam beni yazmışsın bugün yarın bugün yarın artık sürekli yiyen yedikçe acıkan biri oldum cıktım bende zayıflamak istiyorum yaaa:84::84::84::84:
boyum:1.58 civarı kilomda 58 ama 55-54 olmam lazım :16::16:
spor bende de yok malesef o önemli bir faktör aslında :20::20:

Yazdıklarını görünce karşiiiim deyip sarılasım geldi.

Bu benim. Gerçekten bütün hatalarımı yazmışsın. Para verdim yiyeyim, ziyan olacak, özel gün...

İlk cevabı ben yazmışım oleeeey!

Takipçin + Destekçinim

Selam koizumirisa ^^ Ben hep kendimi tek zannediyordum bu konularda ama benim gibi birilerine görmek bana destek verdi açıkçası. Hatalarımızı yapmayalım o halde değil mi bundan sonra ^_^

tebrıkler hayırlı olsun
emın ol burda ğünlük tutmak cok zevklı ve motıve edıcı
bende ınsallah senı takıp edeceğım
dıyet fıkrını kafandan cıkarıp az yemek fıkrıne motıve olman cok doğru
ıkıncı olarak kendıne sısko deme o zaman bızım kılolarımızdakılerı nıtelendırmeye sıfat kalmıyor
ucuncu olarakda bır kac ay sonra senı kılo vermıs ğörür ğibiyim öyle spor fılan sartta değil
yapman ğereken yedıklerını kısmak sık sık az az yemek bol su ıcmek bıde
bellı bır saatten sonra yememeye özen ğöstermek
hepsı bu karar basıt aslında
sımdıden kolay ğelsin:52:
Çok teşekkürler ^^ Kendime şişko dememin sebebi, yıllarca etrafımdaki insanların sen kilolu değilsin demeleri. Gerçekten kilolu değilim diye düşünmeye başlıyor bir zaman sonra insan ve kendini frenlemiyor :D Artık buna bir son vereceğim, kilolu değilsem o göbek ne peki :D Tavsiyelerin için çok sağol, şu sık sık yeme işi hakkında gerçekten haklısın. İnsan ne kadar çok acıkırsa o kadar çok yemeğe abanıyor ~~

slm canım herseyi o kadar güzel anlatmışsın ki okurken güldürdün beni tam beni anlatıyorsun ama tabi eski halimi:)
ben değiştim artık bi başla zaten gerisi gelir önemli olan kararlılıkla başlamak...
bi de ilk defa boyu benle aynı olan birisin bende 1.55 ama kilo 70... tabi şimdilik 70 o tartı ilk başta 60 sonra da 55 olacak başak caresi yok bu kadar kararlıyım işte sende böle ol eger zayıflamak istiyorsan o pilavları simitleri yemiceksin tatlım cok canın isterse de ucundan sadece ok...
bide uygulayamam falan deme kendine en azından güzel bi liste hazırla yada doktora git yada netteki listelerden faydalan... sonucta kilon var ama obez değilsin yanii ne kadar cabuk önlemini alırsan o kadar iyi evlendikten sonra hele ki doğumdan sonra cok zorluyo artık kilolar...
5 aydır diyetteyim yediklerimle kuş doymaz ama ben sadece 5 ayda 17 kilo verdim metabolizma cok yavaslıyor artık...
ooo cok uzun yazdım yaa ben kendimi kaybediyom valla yazmaya baslayınca
hakkınızı helal edin kızlar...
~
Vayyy gerçekten de azmedip başarmışsınız ya bana çok umut oldunuz. Listeyi gerçekten uygulayamam çünkü evde kimse destek olmuyor, etrafımdaki insanlar da. O yüzden kendi kendime başarmayı deneyeceğim az yiyerek. 5 aydır diyettesiniz, maaşallah. İnşallah sizin azminizden biraz da bana damlar :D Çok teşekkürler tavsiyeleriniz için.

üşengeç beeen :77: :77:
şişkoo oda beeen :77: :77:
yakında düğünü olacak olaaan yinee beeen :26::26:

valla tam beni yazmışsın bugün yarın bugün yarın artık sürekli yiyen yedikçe acıkan biri oldum cıktım bende zayıflamak istiyorum yaaa:84::84::84::84:
boyum:1.58 civarı kilomda 58 ama 55-54 olmam lazım :16::16:
spor bende de yok malesef o önemli bir faktör aslında :20::20:

Kilonuz çok fazla değilmiş aslında ya ama ben de bir zamanlar tam o oranı tutturuyordum. Sonra yok sen kilolu değilsin diyenlere aldandım, yedim de yedim. Sonuç +5 kilo ve eğer kendimi durdurmazsam devam edeceğim galiba. O yüzden gel biz kilolarımızı verelim kardeş, zayıflayalım, güzel olalım ^^ Spor konusunda da ip atlayacağım ben artık, sen de atla, çok etkili bir yöntem. Kardeşim yemeğinden kısmayarak sadece ip atlayarak 5 kilo vermişti zamanında. Biz hem yemeğimizden kısalım, hem de ipimizi atlayalım kilolarımızı verelim.

Evet, gelelim bugün ne yaptığıma:

Sabah kahvaltısı: Yarım dilim tam buğday ekmek, beyaz peynir ve bir kaç tane siyah-yeşil zeytin yedim.
Öğle yemeği: Öğle yemeğini okulda yemekhanede yedim. Düğün çorba, yeşil fasulye ve pilav (hepsinden azıcık)
VE BÜYÜK İTİRAF: Arkadaşlarım çok ısrar etti ve çayın yanında bir eti karam gurme yedim ya T__T Tam <<<295 kcal>>> değerindeymiş. Bunu sporla telafi etmem lazım. Bir daha yemeyeceğim ya T__T (tadı çok güzeldi yaaaa bitter çikolata <3)
Akşam yemeği: Birazdan yiyeceğim, köfte ve salata.

Ana sayfadan kalori ihtiyacım ne kadarmış ona baktım. 1600kcal civarı filan, geçmemişimdir sanırım ya ama yine de onu yememeliydim bence.

Bu akşam 5 dakika ip atlayacağım ve bol bol su içmeyi de unutmamak lazım :D

Bu arada komik miyim neyim ya, yanımda salata yapıp götürmüştüm okula ama çıkarıp yemedim, aynen geri getirdim ~~~~ Azimm azzimmm gel beni bul azimmmm ~~~~

Şişkosun kızım ya bir de gittin gofret yedin cıks cıks cıkssss

Her seferinde yeni şeyler öğreniyorum yahu, bu zayıflama işi bir derya adeta hahah Kalori takibi diye bir şey varmış, onu yaptım şu an ve bugün akşam yemeği ile birlikte alacağım kalori 1099kcal. Yani geçmemişim, azıcık da ip atlayıp yaksam değmeyin keyfime kızlar ya <3

Selam koizumirisa ^^ Ben hep kendimi tek zannediyordum bu konularda ama benim gibi birilerine görmek bana destek verdi açıkçası. Hatalarımızı yapmayalım o halde değil mi bundan sonra ^_^

Çok teşekkürler ^^ Kendime şişko dememin sebebi, yıllarca etrafımdaki insanların sen kilolu değilsin demeleri. Gerçekten kilolu değilim diye düşünmeye başlıyor bir zaman sonra insan ve kendini frenlemiyor :D Artık buna bir son vereceğim, kilolu değilsem o göbek ne peki :D Tavsiyelerin için çok sağol, şu sık sık yeme işi hakkında gerçekten haklısın. İnsan ne kadar çok acıkırsa o kadar çok yemeğe abanıyor ~~

~
Vayyy gerçekten de azmedip başarmışsınız ya bana çok umut oldunuz. Listeyi gerçekten uygulayamam çünkü evde kimse destek olmuyor, etrafımdaki insanlar da. O yüzden kendi kendime başarmayı deneyeceğim az yiyerek. 5 aydır diyettesiniz, maaşallah. İnşallah sizin azminizden biraz da bana damlar :D Çok teşekkürler tavsiyeleriniz için.

Kilonuz çok fazla değilmiş aslında ya ama ben de bir zamanlar tam o oranı tutturuyordum. Sonra yok sen kilolu değilsin diyenlere aldandım, yedim de yedim. Sonuç +5 kilo ve eğer kendimi durdurmazsam devam edeceğim galiba. O yüzden gel biz kilolarımızı verelim kardeş, zayıflayalım, güzel olalım ^^ Spor konusunda da ip atlayacağım ben artık, sen de atla, çok etkili bir yöntem. Kardeşim yemeğinden kısmayarak sadece ip atlayarak 5 kilo vermişti zamanında. Biz hem yemeğimizden kısalım, hem de ipimizi atlayalım kilolarımızı verelim.

Evet, gelelim bugün ne yaptığıma:

Sabah kahvaltısı: Yarım dilim tam buğday ekmek, beyaz peynir ve bir kaç tane siyah-yeşil zeytin yedim.
Öğle yemeği: Öğle yemeğini okulda yemekhanede yedim. Düğün çorba, yeşil fasulye ve pilav (hepsinden azıcık)
VE BÜYÜK İTİRAF: Arkadaşlarım çok ısrar etti ve çayın yanında bir eti karam gurme yedim ya T__T Tam <<<295 kcal>>> değerindeymiş. Bunu sporla telafi etmem lazım. Bir daha yemeyeceğim ya T__T (tadı çok güzeldi yaaaa bitter çikolata <3)
Akşam yemeği: Birazdan yiyeceğim, köfte ve salata.

Ana sayfadan kalori ihtiyacım ne kadarmış ona baktım. 1600kcal civarı filan, geçmemişimdir sanırım ya ama yine de onu yememeliydim bence.

Bu akşam 5 dakika ip atlayacağım ve bol bol su içmeyi de unutmamak lazım :D

Bu arada komik miyim neyim ya, yanımda salata yapıp götürmüştüm okula ama çıkarıp yemedim, aynen geri getirdim ~~~~ Azimm azzimmm gel beni bul azimmmm ~~~~

Şişkosun kızım ya bir de gittin gofret yedin cıks cıks cıkssss

saol tatlım aslında bende her pazartesi sabah diyete baslayan ama öğlen bozanlardandım... ama biri dalga geçince kafam dank etti işte azmettim ve basardım ama hala vermem gereken 10 hatta 15 kilo var... benim eşim cok destek oldu bana yemek istediğim zaman engelledi saolsun onun destegi cok önemliydi benim için.. ona her cesit yemeği hazırladım ama kendim salata yoğurt gibi seylerle geçiştirdim... cok sevdiğim yemekleri yaptıgım zaman bile sadece tdına baktım inan ki.. eminim sende veririsin yeterki iste hersey beyinde bitiyo ve kaçamak yaparsan bile günde 1 kere yap 2. yi yapma sonra ipin ucu kaçıyor..

Merhaba sevgili günlüğüm;

Bugün gerçekten sabrım çok zorlandı. Evde sürekli annem ve babamın ısrarlarıyla bir şeyler yemeye zorlandım. İtiraz edince de kızıyorlar arkadaş ya. Babam tutturmuş sen bu kiloları bir yılda zor verirsin diye. Destek değil köstek oluyor sevgili ailem. Her neyse kalori saydığımı söylemiştim, bugünkü yediklerimi yazayım o halde.

1.00 x 1 Porsiyon Yarmalı Yoğurt Çorbası (250 kcal) 250 kcal
1.00 x 1 Adet (30gr) Köfte (Tavada) (84 kcal) 84 kcal
1.00 x 1 Adet (2gr) Badem (Kavrulmuş) (12 kcal) 12 kcal
4.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal) 4 kcal
5.00 x 1 Adet Erik (8 kcal) 40 kcal
1.00 x 1 Adet Şeftali (60 kcal) 60 kcal
2.00 x 1 Adet (40gr) Kayısı (19 kcal) 38 kcal
1.00 x 1 Adet (16gr) Malta Eriği (8 kcal) 8 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı Ayran (90 kcal) 90 kcal
0.25 x 100gr Patates Kızartması (536 kcal) 134 kcal
0.50 x 1 Adet (52gr) Uno Hamburger Ekmeği (143 kcal) 72 kcal

Alınan Kalori Toplamı792 kcal

Evet bugün çok fazla kalori almamış gibi duruyorum ama değil tabi ki. Patates kızartması, hamburger yapmışlar akşam yemeğine. Ben de yedim ama ne yapayım ya. Neyse ki toplam kalorim çok fazla değil. Dün gece spor yaptım ve bu gece de yapacağım. Onla da yakarsam şöyle bir 150 kcal filan durum iyi gözüküyor. Bir ay sonra tartıya çıkmaya karar verdim bu arada. Bir ay sonra bakalım 2- 2.5 kilo arası versem bana yeter. İdeal kilomdan 8 kilo uzaktayım, yani tamamını vermem 4 ayımı alacak sanırım bu sistemle. İdeal kiloma ulaşınca da artık gerçekten zayıflamaya ve vücudumu şekle sokmaya başlayacağım. Aaayy şimdiden heyecanlandım. Burada diyet yapan arkadaşlara göre biraz uzun oldu süre tabi ki ama bana göre çok ideal bence. Yavaş da olsa kilo vereceğim yuppi ^__^ İnşallah böyle devam edebilirim.

BUGÜN YAPILAN YANLIŞLAR:
Karbonhidrat diyorum kızımmm kime diyorum??? Ne diye hamburger ekmeği, patates kızartması yiyorsun?? Yarın hiç karbonhidrat almayacağım huleynnnnn!!!

saol tatlım aslında bende her pazartesi sabah diyete baslayan ama öğlen bozanlardandım... ama biri dalga geçince kafam dank etti işte azmettim ve basardım ama hala vermem gereken 10 hatta 15 kilo var... benim eşim cok destek oldu bana yemek istediğim zaman engelledi saolsun onun destegi cok önemliydi benim için.. ona her cesit yemeği hazırladım ama kendim salata yoğurt gibi seylerle geçiştirdim... cok sevdiğim yemekleri yaptıgım zaman bile sadece tdına baktım inan ki.. eminim sende veririsin yeterki iste hersey beyinde bitiyo ve kaçamak yaparsan bile günde 1 kere yap 2. yi yapma sonra ipin ucu kaçıyor..
Ne güzel size destek veren birinin olması ^_^ Umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız yakın zamanda. Size inanan biri olduğu için gerçekten çok şanslısınız.

bi ben miyim diyodum bu kilodaa ve bu boydaaa :59: :59:
boyum 153 kilom 52 civarı yaş 17 senin yaşın kaç ?
hedef kilo 46 ama şimdilik 49
diyete başlamadan 58' dim şükür geçti o günler :9:
canım diyetdaşım destekcinim :34:
bu hafta yaptığım hata çok tartılmak oldu ama bu hafta hiç tartılmayacağım bakalım ne yapıcam :9:
ben diyet yapmıyorum ki sadece dengeli ve düzenli besleniyorum!!!
sakın diyetteyim rejimdeyim havasına girmeyinn döverimm haa!!!!
bu arada 1 saat ip atlamak 1000 kalori yakıyor haberiniz ola. sabah 300 akşam 300 atlayarak zayıflayanlar var baya
şunuda belirteyim atlarken durup dinlenin 1 dakika çünkü şok etkisi yapıp daha fazla yağ yakarsınız

Son düzenleme:
öncelikle kolay gelsin canım :40:
inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın. bende 3 haftadır filan diyetteyim.
2 kiloya yakın verdim 56 oldum, boyum 160. 53 filan olmaya çalışıyorum.
spor kesinlikle yapmalısın canım. benim bel ve göbek çevrem kalın. ve spor yapıyorum ama 3 haftada 2 cm ancak inceldim :5: kilo vermek bi işe yaramıyor yani. düzenli spor yapıp her yeri inceltmek lazım.

sana pilatesi öneririm vücudu sıkılaştırıyor ve kiloyu az versen bile görüntün incelmeye başlıyor :1: ben 2 günde 1 yapmaya çalışıyorum.

bi tavsiyem daha olacak pirinç pilavını tamamen bırakman lazım (ki normalde bayılırım ) 2 aydır filan hiç yemedim.
un-tuz-şeker bunları kes, yeşil çay tüket farkı göreceksin :1:

bi de çayın yanına gofret yerine çubuk kraker ye. veya %70 kakaolu bitter çikolatanın 4te birini ye yani 20 gr . bitter çikolata hem faydalı.

ama çok aç kalıpta güçten düşme, gözlerinin altı çökmesin göbeğin çöksün :8:

bi ben miyim diyodum bu kilodaa ve bu boydaaa :59: :59:
boyum 153 kilom 52 civarı yaş 17 senin yaşın kaç ?
hedef kilo 46 ama şimdilik 49
diyete başlamadan 58' dim şükür geçti o günler :9:
canım diyetdaşım destekcinim :34:
bu hafta yaptığım hata çok tartılmak oldu ama bu hafta hiç tartılmayacağım bakalım ne yapıcam :9:
ben diyet yapmıyorum ki sadece dengeli ve düzenli besleniyorum!!!
sakın diyetteyim rejimdeyim havasına girmeyinn döverimm haa!!!!
bu arada 1 saat ip atlamak 1000 kalori yakıyor haberiniz ola. sabah 300 akşam 300 atlayarak zayıflayanlar var baya
şunuda belirteyim atlarken durup dinlenin 1 dakika çünkü şok etkisi yapıp daha fazla yağ yakarsınız
Ben de kendimi yalnız hissediyordum ölçülerimde :D Ben 22 yaşındayım, benden geçti artık boyum uzamaz ama senin uzayabilir, bence boyunu uzatmaya bak. Ben çok pişmanım boyum uzasın diye çabalamadığım için. Senin yaşlarına geri dönsem keşke :D Sen de iyi kilo vermişsin ya, tebrikler. ^^ ben de ip atlamayı çok severim ama 1 saat çok zor ya D: En fazla 15 dakika üst üste atlayabiliyorum.

öncelikle kolay gelsin canım :40:
inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın. bende 3 haftadır filan diyetteyim.
2 kiloya yakın verdim 56 oldum, boyum 160. 53 filan olmaya çalışıyorum.
spor kesinlikle yapmalısın canım. benim bel ve göbek çevrem kalın. ve spor yapıyorum ama 3 haftada 2 cm ancak inceldim :5: kilo vermek bi işe yaramıyor yani. düzenli spor yapıp her yeri inceltmek lazım.

sana pilatesi öneririm vücudu sıkılaştırıyor ve kiloyu az versen bile görüntün incelmeye başlıyor :1: ben 2 günde 1 yapmaya çalışıyorum.

bi tavsiyem daha olacak pirinç pilavını tamamen bırakman lazım (ki normalde bayılırım ) 2 aydır filan hiç yemedim.
un-tuz-şeker bunları kes, yeşil çay tüket farkı göreceksin :1:

bi de çayın yanına gofret yerine çubuk kraker ye. veya %70 kakaolu bitter çikolatanın 4te birini ye yani 20 gr . bitter çikolata hem faydalı.

ama çok aç kalıpta güçten düşme, gözlerinin altı çökmesin göbeğin çöksün :8:
3 haftada iki kilo çok iyiymiş, ben de onu 4 haftaya yaymayı düşünüyorum. Çok aç kalmak istemiyorum, dediğin gibi gözlerimizin altı çökmesin, göbeğimiz gitsin :D Benim de göbek ve basenlerde sorun var. Plates yapamıyorum, daha doğrusu boynumu zorlayacak sporlar yapamıyorum sakatlığım olduğu için. Sadece yürüyüş, ip atlama, bisiklet tarzı şeyler yapıyorum. Pilav konusunda haklısın ama yemek zorunda kalıyorum çoğu zaman. Okul menülerinde sürekli pilav oluyor, bir şekilde karnımı doyurmaya çalışıyorum okulda işte :D Ama daha az yemeye çalışacağım. Normalde yurtta kalırken o kadar çok pilav yerdim ki, artık pilavdan nefret ediyorum gibi bir şey :D

Çikolata da yemiyorum artık hiç. Zaten tatlıyla pek aram yok bu aralar ama öyle bir kaçamağım olmuştu işte :D

Tavsiyelerin için çok sağol :) Aklımda tutmaya çalışacağım. Sana da diyetinde başarılar, inşallah sen de istediğin kiloya ulaşırsın.

Ben de kendimi yalnız hissediyordum ölçülerimde :D Ben 22 yaşındayım, benden geçti artık boyum uzamaz ama senin uzayabilir, bence boyunu uzatmaya bak. Ben çok pişmanım boyum uzasın diye çabalamadığım için. Senin yaşlarına geri dönsem keşke :D Sen de iyi kilo vermişsin ya, tebrikler. ^^ ben de ip atlamayı çok severim ama 1 saat çok zor ya D: En fazla 15 dakika üst üste atlayabiliyorum.

3 haftada iki kilo çok iyiymiş, ben de onu 4 haftaya yaymayı düşünüyorum. Çok aç kalmak istemiyorum, dediğin gibi gözlerimizin altı çökmesin, göbeğimiz gitsin :D Benim de göbek ve basenlerde sorun var. Plates yapamıyorum, daha doğrusu boynumu zorlayacak sporlar yapamıyorum sakatlığım olduğu için. Sadece yürüyüş, ip atlama, bisiklet tarzı şeyler yapıyorum. Pilav konusunda haklısın ama yemek zorunda kalıyorum çoğu zaman. Okul menülerinde sürekli pilav oluyor, bir şekilde karnımı doyurmaya çalışıyorum okulda işte :D Ama daha az yemeye çalışacağım. Normalde yurtta kalırken o kadar çok pilav yerdim ki, artık pilavdan nefret ediyorum gibi bir şey :D

Çikolata da yemiyorum artık hiç. Zaten tatlıyla pek aram yok bu aralar ama öyle bir kaçamağım olmuştu işte :D

Tavsiyelerin için çok sağol :) Aklımda tutmaya çalışacağım. Sana da diyetinde başarılar, inşallah sen de istediğin kiloya ulaşırsın.

okul zamanı hakikaten zor oluyor rejim yapması arkadaşların deli gibi her şeyi yerken senin yememen çok acıklı oluyor bide. bende okul zamanı pilavdan ziyade deli gibi patates kızartması yiyordum.. kahvaltıda, okulda, akşam evde :52: patates kızartmasının resmen hastasıyım... ama bi aydır filan yemedim gözümde tütüyor :43: 55 kiloya düşünce ödül olarak yicem, o yüzden 55 olmayı iple çekiyorum sonra rejime devam :34:

boynunu zorlama tabi o zaman, geçmiş olsun. yoğurt yağ yakımına yardımcı oluyormuş günde 1-2 öğün yoğurt yemeye çalış hem de tok tutar. ben boş yoğurt hayatta yiyemiyorum. meyve doğruyorum içine öyle yiyorum.

sana da tekrar kolay gelsin. azimli ol, pes etme yok :3:

okul zamanı hakikaten zor oluyor rejim yapması arkadaşların deli gibi her şeyi yerken senin yememen çok acıklı oluyor bide. bende okul zamanı pilavdan ziyade deli gibi patates kızartması yiyordum.. kahvaltıda, okulda, akşam evde :52: patates kızartmasının resmen hastasıyım... ama bi aydır filan yemedim gözümde tütüyor :43: 55 kiloya düşünce ödül olarak yicem, o yüzden 55 olmayı iple çekiyorum sonra rejime devam :34:

boynunu zorlama tabi o zaman, geçmiş olsun. yoğurt yağ yakımına yardımcı oluyormuş günde 1-2 öğün yoğurt yemeye çalış hem de tok tutar. ben boş yoğurt hayatta yiyemiyorum. meyve doğruyorum içine öyle yiyorum.

sana da tekrar kolay gelsin. azimli ol, pes etme yok :3:

Aaa bak yoğurdu iyi dedin ya hep unutuyorum, açlığı da bastırır :) Hadi bakalım o halde güzel haberlerini bekliyorum senin de, pattis kızartmanı yersin inşallah ^^

Sevgili günlükçüm;

Bugün çok güzel ilerledim sabahtan akşama kadar ama akşam bir kahveyi götürdüm.

ŞİMDİ GÜNÜN MENÜSÜ:

Sabah kahvaltısı;
1 Dilim Tam Buğday Ekmeği
Adet Yeşil Zeytin, Siyah Zeytin, Peynir

Öğle yemeği;
Şehriye Çorbası

Akşam yemeği;
Tavuk Kanat (6 parça), Süzme Yoğurt, Çoban Salata

Ve akşam yemekten sonra;
Kahve (Çikolatalı)

Meyve;
Erik

Toplam 665 kalori etmiş, öğleden sonra da yürüyüş yaptım yarım saat orta tempoda. İyi görünüyor diyetim ama işte kaçamaklarım yok mu o kaçamaklarım... Neyse canım iyiyim iyi :D

Azimle devam etmeye çalışıyorum ve yorum yapıp destek veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :) Sayenizde gaza geliyorum ^^ Yarın okul var, büyük bir zorluk günü beni bekliyor hehe

Merhaba sevgili günlükçüm;

Bugün 4. günüm oluyor. Okulda çok acıktım ya bugün. Hafta sonu kolaymış tabi, hafta içi zor asıl :( Önümde daha çarşamba günü gideceğim arkadaş daveti var. Orada kendimi tutabilirsem aferin bana :D

Neyse bugünlük yiyeceklerimin sonuna geldim artık, bu saatten sonra bir şey yenmez. Bugün neler yedim:

Sabah kahvaltısı:
Bir haşlanmış yumurta, yarım dilim tam buğday ekmeği, iki yeşil bir de siyah zeytin.

Öğle yemeği:
Yayla çorba (tadı çok kötüydü ya, kantinde yedim, su gibiydi)

Akşam yemeği:
Şehriye çorba, kıymalı semizotu, bir kaç kaşık yoğurt, bir kaç dilim salata domates ve azıcık peynir

Şimdi çay içiyorum hehe :)

Sanırım iyi gidiyorum yaa~~

canım eğer vaktim olursa basket oynuyorum ama çok oynayamıyorum artık dersler üst üste bindi :(
avantajım topuklu ayakkabı giymekk ama :D
bu arada tarçınlı ve ballı suyun faydaları okuyup içsen güzel olur :)
çünkü form çayları belli bi zamandan sonra böbrekleri tembelleştiriyo canım

canım eğer vaktim olursa basket oynuyorum ama çok oynayamıyorum artık dersler üst üste bindi :(
avantajım topuklu ayakkabı giymekk ama :D
bu arada tarçınlı ve ballı suyun faydaları okuyup içsen güzel olur :)
çünkü form çayları belli bi zamandan sonra böbrekleri tembelleştiriyo canım

Tarçınlı ballı su mu? Bir deneyeyim, pek bitki çayı sevmem de zaten :D

Dün yazamamamıştım ama yazayım menümü:

Sabah kahvaltısı
Dana Kavurma, Sahanda Yumurta
Yarım dilim Tam Buğday Ekmeği, Yeşil Zeytin

Öğle yemeği
Domates Çorbası

Akşam yemeği
Kıymalı Ispanak

Yürüyüş yaptım spor olarak da :)

Bugünkü menüm abovvv :D Biraz fazla yedim :S

Sabah kahvaltısı
Yarım dilim ekmek (tam buğday), zeytin çeşitleri, peynir

Öğle yemeği (işte burada çok kaçırdım, davetteydim)
Patates salatası iki kaşık filan
Bulgur köftesi gibi bir şey iki-üç kaşık
Bir dilim çikolatalı-cevizli-tarçınlı kek
Bir dilim de yoğurlu sarımsaklı etimek pastası gibi bir şey
Bir kola bardağı kadar da şeftali meyve suyu

Akşam yemeği
İki biber dolma

Birazdan spor yapacağım bunları yakmak için ama hadi bakalım :D

Bu arada akşamları belli bir saatten sonra bir şey yemeyin diyorsunuz ya, acaba ona meyve de mi dahil????

Merhaba sevgili günlük;

Bugün çok yemişim galiba ya :S Kalorilerimi topladım da biraz fazla çıktı :D

Bu arada spor olarak tae-bo yaptım geçen akşam. Yok böyle bir şey, acayip yorucu, zaten bir saat yapmak 700kcal yaktırıyormuş :D 45 dakika yaptım ama zor dayandım :D

Gelelim bugün ne yediğime.

Sabah kahvaltısı: kavurma ve yumurta

Öğle yemeği: iki tane kuru köfte, domates çorba, yoğurt

Akşam yemeği: bir tane zeytin yağlı biber dolma, erişte çorbası ve kandil simidi :D

Ahh simit midemi yaktı ya :(

Bir soru sormuştum da kimse görüp cevap atmadı galiba :( Bir daha sorayım :D

Akşam belli bir saatten sonra bir şey yemeyin diyorlar ya. İşte onun içine meyve de mi dahil yani???

Merhaba canımm bende o kısa kızlardanım kısa olmak değil de canımıı sıkan 2 kilo alsan top gibi oluyorsun hemen :D Iste buna sinir oluyorum göbek basen birbirine karisiyor sonra giy bakalım onları saklayacak kıyafetleri ah ah ben ne güzel giyinirdim şimdi varya saklamak için ne bulursam onu giyiyorum :D 155 Boy 52 kilo surat bildiğin yusyuvarlak soyle 43 olsam hiçbir şey kalmaz tabii 10 kilo bizim kilolarımızda olanlar için biraz zorlayıcı çünkü çok yavaş ve zor kilo veriyoruz neyse çok konustum tatlım yanında olurum ben hatta sana katılabilirim izin varsa

Merhaba canımm bende o kısa kızlardanım kısa olmak değil de canımıı sıkan 2 kilo alsan top gibi oluyorsun hemen :D Iste buna sinir oluyorum göbek basen birbirine karisiyor sonra giy bakalım onları saklayacak kıyafetleri ah ah ben ne güzel giyinirdim şimdi varya saklamak için ne bulursam onu giyiyorum :D 155 Boy 52 kilo surat bildiğin yusyuvarlak soyle 43 olsam hiçbir şey kalmaz tabii 10 kilo bizim kilolarımızda olanlar için biraz zorlayıcı çünkü çok yavaş ve zor kilo veriyoruz neyse çok konustum tatlım yanında olurum ben hatta sana katılabilirim izin varsa

canımcım bende kısayım 153 kilo 51 di en son :23: benimde hedefim 46 kilo olmakk :13:

Back
X