tişikkirlerKolay gelsinnnn
Bende profilmdeki kadını yansıtıyorumtişikkirler
senın profil resmındekı kadın gıbı uyuyasım var yeminle
ama cok zevklı oluyo hızlı hızlı hızlı her seyı yapıyosun kan ter içindeÖzellikle akşama kadar oturup sonra temizliyorum kısmında kendimi buldum resmen
çok iyi :)Bende profilmdeki kadını yansıtıyorum
Bence değilçok iyi :)
ne guzel senı de harekete gecırdım üşengeçlik bıtsn artık di mi amaBence değilbende mutfağı topladım kışlık domates sosu için biberlerimi yıkadım sütçüm geldi sütü yoğurt için kaynatım akşam enerjisi geldi birden
papatyacııım gelmiş hoşgelmiş şeref vermiş topiğimeAy ben de kalkıp çamaşırı asıp akşam yemeği için masayı hazırlayayım bari ya
Hoşbuldukne guzel senı de harekete gecırdım üşengeçlik bıtsn artık di mi ama
papatyacııım gelmiş hoşgelmiş şeref vermiş topiğime
Çok isterdim bitmesinine guzel senı de harekete gecırdım üşengeçlik bıtsn artık di mi ama
papatyacııım gelmiş hoşgelmiş şeref vermiş topiğime
ayy canım ıyı yaptın. yap bakalım hakettınHoşbuldukizini takip ettim seni burada buldum
Yemeği de yedik. Şimdi sofrayı toplayıp Bi kahve ve kitap keyfi yapayım.
aslında ev işlerıyle ugraşmak bır çeşt terapı ama sorumluluk sende olunca ınsana yük gıbı gelıyo ve yapmak ıstemıyorsun. neyse bızde hanımcılık oynamayı ögrenırız ınsallah bır gun :)Çok isterdim bitmesinibazı piskolojik hastalıklardan dolayı hareketsesiz kalıyorum...
Buralarda dolanıyorum belki heveslenir yapabilirim diye bakalım seni bekliyordum belkide
Neyse sorunlarımla akşam akşam sıkmıyayım sizişimdi domatesleei pişiriyorum
sen yıne bana gore ıyı calışmıssın benımde supurme sılme yalan sılme yoktu da o kadar hamarat degılım yanı supurme vardı yarına kaldıAy aynı ben. Bi ton yapılacak işim vardı bugun yapmadım.
Tek yaptıgım makinedeki temiz bulasıkları dizmek, kirli bulasıkları yerleştirmek, nevresim yıkamak, yemek yapmak bir de dağınıklıgı toplamak oldu.
Sonra dısarı cıktım sürttüm geldim.
Şimdi nevresimleri ascam. Bir de wc yi yıkayıp günü bitiririm.
Süpürmek silmek yalan oldu artık bu saatten sonra.
Uzun hikaye.aslında ev işlerıyle ugraşmak bır çeşt terapı ama sorumluluk sende olunca ınsana yük gıbı gelıyo ve yapmak ıstemıyorsun. neyse bızde hanımcılık oynamayı ögrenırız ınsallah bır gun :)
bu arada anlatmak ıstersen dınlerım hiçte sıkılmam sadece bıraz gec cevap verebılırım malum hamaratlıgım üstümde
Uzun hikaye.
Ćok büyük bir rahatsızlığim yok sadece biraz kronikleşmiş bir depresyon hastayımherkeste olandan ama bazen boyut degiştirebiliyor
Bence geç cevap vermende sorun yok çünkü bizde hareket deyiz malum hamaratlılık bulaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?