bu depresyon halı bence cogu insan da var kımısı hemen atlatıyor yapısı geregı kımısınde daha kalıcı olabılıyor. bazen dıyorum kı sadece ben boyleyım kotuyum, her seyı kafaya takıyorum falan ama cogu ınsanda bende olan ozellıkler var. başkasına soylemesekte ınsanlar hemen hemen aynı duyguları yaşıyor. sende depresyon olayını cok kafanda buyutmemeye calış yada uzuldugun ve care bulamadıgın seyler varsa unutmaya calış. olayları tam olarak bılemedıgım için kendımce yorum yaptım ama bu depresyon hali insanların yaptıklarından ötürüyse onları Allah.a havale et gercekten tam bır kurtuluş oluyıor...Uzun hikaye.
Ćok büyük bir rahatsızlığim yok sadecebiraz kronikleşmiş bir depresyon hastayımherkeste olandan ama bazen boyut degiştirebiliyor
Bence geç cevap vermende sorun yok çünkü bizde hareket deyiz malum hamaratlılık bulaştı
farkettimKendimi alıntıladım
ama cok zevklı oluyo hızlı hızlı hızlı her seyı yapıyosun kan ter içinde
sen yıne bana gore ıyı calışmıssın benımde supurme sılme yalan sılme yoktu da o kadar hamarat degılım yanı supurme vardı yarına kaldı
BendensinÇünkü sen çalışıyorsun anladıgım kadarıyla. Ben hem evdeyim hem tembelim
Belki yaşatıklarım bir boy büyük geldi benim küçük mahsum dünyama. Boş kalan yerleri manasız şeylerle dodurdum. şimdi ise O çöpleri atmak zaman alıyor...bu depresyon halı bence cogu insan da var kımısı hemen atlatıyor yapısı geregı kımısınde daha kalıcı olabılıyor. bazen dıyorum kı sadece ben boyleyım kotuyum, her seyı kafaya takıyorum falan ama cogu ınsanda bende olan ozellıkler var. başkasına soylemesekte ınsanlar hemen hemen aynı duyguları yaşıyor. sende depresyon olayını cok kafanda buyutmemeye calış yada uzuldugun ve care bulamadıgın seyler varsa unutmaya calış. olayları tam olarak bılemedıgım için kendımce yorum yaptım ama bu depresyon hali insanların yaptıklarından ötürüyse onları Allah.a havale et gercekten tam bır kurtuluş oluyıor...
evet bende bazen oyle dıyorum sureklı temızle sureklı kırlenıyo bende mısafır gelecegı zamana kadar temızlemıyorum sonra tutuşuyorumYani....
Oluyo yani,ha akşam ha sabah,aynı şey..
Boşver ne yorcaz bütün gün kendimizi..
ben haftanın 3 günü boşum 4 gunu calışıyorum o yuzden sıkıştırmam gerekıyoÇünkü sen çalışıyorsun anladıgım kadarıyla. Ben hem evdeyim hem tembelim
at o zaman düşünme hayat cok kısa hem bıde tembelız o kadar yuku taşımaBelki yaşatıklarım bir boy büyük geldi benim küçük mahsum dünyama. Boş kalan yerleri manasız şeylerle dodurdum. şimdi ise O çöpleri atmak zaman alıyor...
Aynen öyleevet bende bazen oyle dıyorum sureklı temızle sureklı kırlenıyo bende mısafır gelecegı zamana kadar temızlemıyorum sonra tutuşuyorum
ben haftanın 3 günü boşum 4 gunu calışıyorum o yuzden sıkıştırmam gerekıyo
at o zaman düşünme hayat cok kısa hem bıde tembelız o kadar yuku taşıma
Ben de Bi sürü iş yapmışım ya
Yatak örtüsünü makineye attım yıkandı... ( ne çok yoruldum bunu yaparken)
Oğluşun ve bizim yatağın nevresimlerini değiştirdim. Pikeleri kaldırdım. Onlar yarın yıkanacak. Yorganları çıkardım. Şimdi de çamaşır asacağım. Sanıyorum makine bitti. Hadi ben kaçar...
Üstün performans sergiledim bugün
Yemek yaptım
Sütü kaynattım yoğurdumu yaptım
Kışlık domates sosu yaptım
Mutfağı topladım
yaparsın yaparsın sonucta dısarıya cıkmış olman da bır iş hemde daha keyıfliBu gün ne yaparım kestiremiyorum ama bir ara dışarı çıkmam lazım yigenime hediye alaçağım ķüçük kızımla vakkit geçiririz bakalım gitmeden ne yapabilirsem artık
yarın yapılacaklar listesi;
kahvaltı sofrası hazırla, kaldır, bulaşıkları yerleştir
yatak odasını topla
her yeri süpür-sil
banyo tuvalet sil
akşam yemeğini yap
senın baya işin varmış ama yapılmayacak gibi durmuyo, azmedersen başarırsın benceGünaydın hatunlar
Benim de listem şöyle
Kirli bulaskları makıneye yerleştirip çalıstırıcam
Köpeğimi yürüyüşe cıkarcam
Kedilerin kumunu temizlicem
Çamaşır yıkayıp asıcam
Dağınıklık toplıcam
Koltukları fırcalıcam
Süpürüp silcem
Yemek yapıcam
Ama kahvaltımı daha simdi yaptım. Bir de cay faslı yaparım. Ne zaman başlarım iş yapmaya bilmiyorum artık
ay yarına bırakamam malesef yarın cocuklara kursum varBugün işlerimiz benziyor. Yarına bırakmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?