- 24 Ağustos 2012
- 12.480
- 29.014
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canim cok saoloo kayacans resım eklemış maşallah sanahatmin için ben suanda musaıt degılım canım fızıksel olarak yanı anladın sen onu her ay olandan
ama bıtınce sorarım hala bıtmedıyse bende okurum
dıger topiğinde lınkını atar mısın canım orayı da takıp edelım.
Aynen kesfedersem yazarim sanaaaSahihuban canım ben kurabıye konusunda hıc ama hıc kendıme guvenmıyorum canım şöyle kıyır kıyır bı un kurabıyesı tarıfı olsa da bende yapsam
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-pratik-krem-santili-kurabiye-resimli.421640/Sahihuban canım ben kurabıye konusunda hıc ama hıc kendıme guvenmıyorum canım şöyle kıyır kıyır bı un kurabıyesı tarıfı olsa da bende yapsam
ben elmalı kurabiyeBugün İş yerime gittim
Ücretsiz izin inçin kaymakamım ile görüştüm bin şükğr güzel geçti nasipse verir inşaallah
Öğleden sonda evde yoktum kahvaltı bile yapmamışım farkında değilim yahu
Eve geldik hemen yumulduk yemeğe
Allah tan öğlenden pilavımı da yemeğimi de yapmıştım bi de ayran çırptım oh mis
Tatlı niyetine kek de yapmıştım
Bu Arada ilk defa kek İ buZluğa attım dilimlendim üç ve dört adet olmak üzere iki poşet şeklinde yaptım
Tek tek gelen arkadaşlarım için açıp çözdürür koyuveririm
Dün de peynirli çıtır börek yapıp attım
O üç poşet oldu
En az 6 kişi ağırlayabilirim
Bi de kurabiye yapıpatsam şöyle bereketli olanlardan
Tarifi olan var mı kizcelereer
bizim de pislendi camlar. o kadar da olsun. bundan sonra kar, yagmur bitmez. sıkma canınıkızlar yaaaa camlarımı ne güzel silmiştimmm.
Ama yağmur sezonu an itibari ile açılmış durumda.
Şakır şakır yağmur yağıyor.
O kadar emek boşa gitti![]()
Dün sildim, bugün yağdı. Sanırım ondan azıcık içime oturdu :)bizim de pislendi camlar. o kadar da olsun. bundan sonra kar, yagmur bitmez. sıkma canını
evet kendiliğinden hemen çözülüyor kek de öyle.Dün sildim, bugün yağdı. Sanırım ondan azıcık içime oturdu :)
Kurabiyeleri buzluktan çıkardığında oda sıcıklığındamı çözdürüyorsun.
ya çok zor bir durum bilemedim. hiç yüksek katlı bir evde oturmadımKızlar selam bir sey sorcam
Ben 6.katta oturuyorum ve pencerelerim büyük. Yani dıstan silmek için baya bi cıkmak gerekiyor camın dısına.
Aynı zamanda yukseklik korkum var aşağı bakamam. Dolayısıyla silemiyorum. Annem ben sileyim diyor ama o cıkınca da basım dönüyor. Elim ayağım titriyor.
Eşim de dedi ki cam silmek için kadın tutalım. Önce olur dedim düşününce o kadının canı yok mu ya düşerse diye onu da eledim.
Bildiğiniz bir yöntem var mı ya nasıl silcem ben bu camları.
Şu uzun saplı bir tarafı cekcek bir tarafı mop gibi olanlarla denedim hiç silmemekten iyidir diye. Yine basım dönse de cok temiz olmasa da onla yapıyorum suan. Ama pervazlar silinmiyor onunla.
ya çok zor bir durum bilemedim. hiç yüksek katlı bir evde oturmadım
yardımcıya da balkonsuz camları sildirmiyorum. başna bir şey gelirse korkuyorum
balkonu olmayan pencereleri ben kendim siliyorum. 3. kattayım
ayy nasıl guzel oldu bu tarıf cok ama cok tesekkurlerhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-pratik-krem-santili-kurabiye-resimli.421640/
un kurabiyesi gibi oluyor
3 malzeme olunca çok pratik (zaman almıyor) ve çok ekonomik
dikkat et uzun süre pişirme
canım benımde cam cok 3.kattayım ama bende tırsmıyor degılım dısarı kendım cıkıp sılıyorum asagı bakmadan hızlıca yapıyorum kı cok kalmıım dıye bırde oyle cok temız olmus mu olmamıs mı derdım o degıl sıleyım yeter dıyorumKızlar selam bir sey sorcam
Ben 6.katta oturuyorum ve pencerelerim büyük. Yani dıstan silmek için baya bi cıkmak gerekiyor camın dısına.
Aynı zamanda yukseklik korkum var aşağı bakamam. Dolayısıyla silemiyorum. Annem ben sileyim diyor ama o cıkınca da basım dönüyor. Elim ayağım titriyor.
Eşim de dedi ki cam silmek için kadın tutalım. Önce olur dedim düşününce o kadının canı yok mu ya düşerse diye onu da eledim.
Bildiğiniz bir yöntem var mı ya nasıl silcem ben bu camları.
Şu uzun saplı bir tarafı cekcek bir tarafı mop gibi olanlarla denedim hiç silmemekten iyidir diye. Yine basım dönse de cok temiz olmasa da onla yapıyorum suan. Ama pervazlar silinmiyor onunla.
o tarıf ettıgınız kişi benımbende calisiyorum isleri yetistiremirum. iste oyle yoruluyorum ki yemegimi bile yiyemiyorum cogu zaman.
bugun yatak odasini temizleme hedefim var. yemek var yanina bir pilav yapacagim ins.
o tarıf ettıgınız kişi benımbende calisiyorum isleri yetistiremirum. iste oyle yoruluyorum ki yemegimi bile yiyemiyorum cogu zaman.
bugun yatak odasini temizleme hedefim var. yemek var yanina bir pilav yapacagim ins.