• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üşengeçliğe son! temizlik güncem

yane guzel her gun iş yapıyosunuz ben akşam gelıyorum nerdeyse yıgılıp kalıyorum :(
bugun işten sonra yaptıklarım:
eşimin memleketınden gelen meyveyı falan dolaba yerleştırdım
yemek yaptım
sofrayı kurdum
sofrayı topladım
bulaşıkları hallettım

bu kadar...

oo kayacans resım eklemış maşallah sana :KK66: hatmin için ben suanda musaıt degılım canım fızıksel olarak yanı anladın sen onu her ay olandan :KK66: ama bıtınce sorarım hala bıtmedıyse bende okurum
dıger topiğinde lınkını atar mısın canım orayı da takıp edelım.
Tesekkur ederim canim cok saol

Günaydınnn
Dün yatak odası, oturma odası banyo ve tuvaleti temizledim.
Bugün de yataklar toplanacak
Tezgahtaki bulaşıklar makineye yerleştirilecek.
Mutfak dolaplarının kapakları silinip, halısı serilecek

kızlar yaaaa camlarımı ne güzel silmiştimmm.
Ama yağmur sezonu an itibari ile açılmış durumda.
Şakır şakır yağmur yağıyor.
O kadar emek boşa gitti o_O

Bugün İş yerime gittim
Ücretsiz izin inçin kaymakamım ile görüştüm bin şükğr güzel geçti nasipse verir inşaallah

Öğleden sonda evde yoktum kahvaltı bile yapmamışım farkında değilim yahu
Eve geldik hemen yumulduk yemeğe
Allah tan öğlenden pilavımı da yemeğimi de yapmıştım bi de ayran çırptım oh mis
Tatlı niyetine kek de yapmıştım

Bu Arada ilk defa kek İ buZluğa attım dilimlendim üç ve dört adet olmak üzere iki poşet şeklinde yaptım
Tek tek gelen arkadaşlarım için açıp çözdürür koyuveririm

Dün de peynirli çıtır börek yapıp attım
O üç poşet oldu
En az 6 kişi ağırlayabilirim

Bi de kurabiye yapıpatsam şöyle bereketli olanlardan
Tarifi olan var mı kizcelereer
ben elmalı kurabiye
ıslak kurabiye
pudingli kurabiye (muzlu puding- çilekli)
elmalı kurabiye
tarçınlı-cevizli kurabiye vs koyuyorum. her türlüsü konuluyor

misafirin geldiğinde dondurucudan börek, kek, kurabiye ve yanına bir salata yaptın mı tamamdır

bizim de pislendi camlar. o kadar da olsun. bundan sonra kar, yagmur bitmez. sıkma canını
Dün sildim, bugün yağdı. Sanırım ondan azıcık içime oturdu :)
Kurabiyeleri buzluktan çıkardığında oda sıcıklığındamı çözdürüyorsun.

Kızlar selam bir sey sorcam
Ben 6.katta oturuyorum ve pencerelerim büyük. Yani dıstan silmek için baya bi cıkmak gerekiyor camın dısına.
Aynı zamanda yukseklik korkum var aşağı bakamam. Dolayısıyla silemiyorum. Annem ben sileyim diyor ama o cıkınca da basım dönüyor. Elim ayağım titriyor.
Eşim de dedi ki cam silmek için kadın tutalım. Önce olur dedim düşününce o kadının canı yok mu ya düşerse diye onu da eledim.
Bildiğiniz bir yöntem var mı ya nasıl silcem ben bu camları.
Şu uzun saplı bir tarafı cekcek bir tarafı mop gibi olanlarla denedim hiç silmemekten iyidir diye. Yine basım dönse de cok temiz olmasa da onla yapıyorum suan. Ama pervazlar silinmiyor onunla.

Ben 6.katta oturuyorum ve pencerelerim büyük. Yani dıstan silmek için baya bi cıkmak gerekiyor camın dısına.
Aynı zamanda yukseklik korkum var aşağı bakamam. Dolayısıyla silemiyorum. Annem ben sileyim diyor ama o cıkınca da basım dönüyor. Elim ayağım titriyor.
Eşim de dedi ki cam silmek için kadın tutalım. Önce olur dedim düşününce o kadının canı yok mu ya düşerse diye onu da eledim.
Şu uzun saplı bir tarafı cekcek bir tarafı mop gibi olanlarla denedim hiç silmemekten iyidir diye. Yine basım dönse de cok temiz olmasa da onla yapıyorum suan. Ama pervazlar silinmiyor onunla.
ya çok zor bir durum bilemedim. hiç yüksek katlı bir evde oturmadım
yardımcıya da balkonsuz camları sildirmiyorum. başna bir şey gelirse korkuyorum
balkonu olmayan pencereleri ben kendim siliyorum. 3. kattayım

ya çok zor bir durum bilemedim. hiç yüksek katlı bir evde oturmadım
yardımcıya da balkonsuz camları sildirmiyorum. başna bir şey gelirse korkuyorum
balkonu olmayan pencereleri ben kendim siliyorum. 3. kattayım

Aynen ben de korkuyorum düşer müşer Allah korusun candan kıymetli mi bir can. Ne yapayım pervazlar da kirli kalsın o zaman aman :D

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-pratik-krem-santili-kurabiye-resimli.421640/

un kurabiyesi gibi oluyor
3 malzeme olunca çok pratik (zaman almıyor) ve çok ekonomik
dikkat et uzun süre pişirme
ayy nasıl guzel oldu bu tarıf cok ama cok tesekkurler
en kısa zamanda denıcem

canım benımde cam cok 3.kattayım ama bende tırsmıyor degılım dısarı kendım cıkıp sılıyorum asagı bakmadan hızlıca yapıyorum kı cok kalmıım dıye bırde oyle cok temız olmus mu olmamıs mı derdım o degıl sıleyım yeter dıyorum :D ama evet zor bi iş. korkun varsa yapamazsın zaten ama ucu plastık supurgeler var onlarla ucuna bez baglayıp yapabılırsın pervazlarını ben sılemedıgım yerlerı oyle sılıyorum

bugun
peynır yaptım kendım :dondurma:
kahvaltı yap topla bulaşıklar duruyor

akşam işten gelınce etrafı toparlıcam bırde supurge acıcam
toz alıcam banyo tuvalet temızlıcem
yapabılırsem hamur mayalıcam tabı ınsallah...

bende calisiyorum isleri yetistiremirum. iste oyle yoruluyorum ki yemegimi bile yiyemiyorum cogu zaman.

bugun yatak odasini temizleme hedefim var. yemek var yanina bir pilav yapacagim ins.

bende calisiyorum isleri yetistiremirum. iste oyle yoruluyorum ki yemegimi bile yiyemiyorum cogu zaman.

bugun yatak odasini temizleme hedefim var. yemek var yanina bir pilav yapacagim ins.
o tarıf ettıgınız kişi benım :D
ama bu topiği acınca bıraz toparladım. bugun yemek yapmayacagım ıcın cok mutluyum :)
SertSessiz SertSessiz cok guzel tarıf ya cok pratık baktım da sımdı yapıcam hemen sagol

o tarıf ettıgınız kişi benım :D
ama bu topiği acınca bıraz toparladım. bugun yemek yapmayacagım ıcın cok mutluyum :)
SertSessiz SertSessiz cok guzel tarıf ya cok pratık baktım da sımdı yapıcam hemen sagol

Back
X