Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine iyi yapıyorsun, 2 tane bir de. Kaç kilo aldın toplamda. İkiz daha zordur bence. Asıl zprluğu da Eylül’den sonra yaşarsın bence. Tek yumurta mı canım? Cinsiyetleri ne?Hamilelikten dolayi hemen yoruluyorum acikiyorum
Yemegimi yedim
Banyoda kisa bi isim kaldi onu bitirip balkona gececegim
yavas yavas yapiyorum ama yine de hemen yoruluyorumYine iyi yapıyorsun, 2 tane bir de. Kaç kilo aldın toplamda. İkiz daha zordur bence. Asıl zprluğu da Eylül’den sonra yaşarsın bence. Tek yumurta mı canım? Cinsiyetleri ne?
Çok güzel 1 kız, 1 erkek.. sana yardımcı olacak kimse var bu Yakınlarında. Annen kv vs. İki tane zor olur.yavas yavas yapiyorum ama yine de hemen yoruluyorumsicak beni yoruyor yoksa is yaparken cok hissetmiyorum yoruldugumu.
Toplamda 12 kilo aldim simdilik. Ama basta cok aldim.sekerimde cikti o yuzden diyetisyene gonderdi dr. Simdi diyetle neredeyse 2 aydir sadece 2 kilo aldim.
Cift yumurta ikizi canim. Biri kiz biri erkek
Aksam balkonu yikarken esime geldi yani yakalandimsagolsun yadim kalan yerleri yapiverdi. Sonra da yuruyuse gittik. Baya bi yoruldum.
kendi ailemde eskmin ailesi de uzaktalar canim. Kendim idare edemezsem bakici tutucamÇok güzel 1 kız, 1 erkek.. sana yardımcı olacak kimse var bu Yakınlarında. Annen kv vs. İki tane zor olur.
Benim o iki isi de yapmaya vaktim olmuyor malesef.sabah kalkip bebegin kahvaltisini hazirliyorum onu doyurup yatiriyorum tarim saatim var demek bu o arada ben biseyler atistirip mutfagi topluyorum sonra kizim uyaniyo o kardesine bakarken ben kiza kahvalti bebise de oglen yemegi hazirliyorum aksama yemek yap makina bosalt tekrar doldur camasir yika as topla hooop gun bitti aksama pertBugun yaptiklarim
Aspiratoru temizledim
Mutfaktaki 4 dolabi sildim
Az ama ne yapayim iki is yapinca yoruluyorum hemen![]()
iki cocuklu anneler icin temizlikci sart. Ben dogumdan sonra tutucam gibi geliyo. Herkes yanimdan ayrilinca bebelerle basbasa kalinca yemek ve temizlik icin tutacagim. Yoksa baska turlu nasil basa cikarim. Sen yine iyi dayaniyosunBenim o iki isi de yapmaya vaktim olmuyor malesef.sabah kalkip bebegin kahvaltisini hazirliyorum onu doyurup yatiriyorum tarim saatim var demek bu o arada ben biseyler atistirip mutfagi topluyorum sonra kizim uyaniyo o kardesine bakarken ben kiza kahvalti bebise de oglen yemegi hazirliyorum aksama yemek yap makina bosalt tekrar doldur camasir yika as topla hooop gun bitti aksama pert![]()
iki cocuklu anneler icin temizlikci sart. Ben dogumdan sonra tutucam gibi geliyo. Herkes yanimdan ayrilinca bebelerle basbasa kalinca yemek ve temizlik icin tutacagim. Yoksa baska turlu nasil basa cikarim. Sen yine iyi dayaniyosun
Neler yapıyorsun gün içinde mesela?Ben çocuk yokken böyleysem.. çocukla gerçekten şart yardımcı yemek gunluk temizlik en azındn yapılması çok iyi olur
İşe başladım ev o yuzden çok derli toplu değil yapı olarak rahatım yabi etksi büyükNeler yapıyorsun gün içinde mesela?
Ben bulaşık tabletini 2 litre kaynamış suda erittim. Üzerine 2 litre normal su göz kararı parlatıcı ekledim. Çok güzel oldu. Tabletim finish quantum. Ama üzerinden iki kere temiz suyla sildim baya kimyasal oldu.Hanimlar acil yardim lazim
Ben koltuklarimi silmek istiyorum fakat neyle nasil silecegimi bilmiyorum.
Kolruklarim dokuma kumas..
bulasik tabletiyle iyi temizleniyor diye duydum fakat detayli olarak bilmiyorum.
Yorumlariniz icin simdiden tsk ederim![]()