üşengeçliğe son! temizlik güncem

Hamilelikten dolayi hemen yoruluyorum acikiyorum
Yemegimi yedim
Banyoda kisa bi isim kaldi onu bitirip balkona gececegim
Yine iyi yapıyorsun, 2 tane bir de. Kaç kilo aldın toplamda. İkiz daha zordur bence. Asıl zprluğu da Eylül’den sonra yaşarsın bence. Tek yumurta mı canım? Cinsiyetleri ne?

1. Çamaşır yıkandı, beyazlar. Asıldı.
2. Perde yıkandı, eşim astı.
3. Ebeveyn banyo şöyle bi temizlendi, geçen hafta ayrıntılı yapmıştım.
4. Kapılar silindi.
5. Yatak altı ve yerler süpürüldü, silindi.
6. Halısı fırçalandı.
7. Cam silindi.
8. Genel olarak süpürge açmışkende evi şöyle bi süpürdüm, günü bitirdim.

Yine iyi yapıyorsun, 2 tane bir de. Kaç kilo aldın toplamda. İkiz daha zordur bence. Asıl zprluğu da Eylül’den sonra yaşarsın bence. Tek yumurta mı canım? Cinsiyetleri ne?
yavas yavas yapiyorum ama yine de hemen yoruluyorum :( sicak beni yoruyor yoksa is yaparken cok hissetmiyorum yoruldugumu.
Toplamda 12 kilo aldim simdilik. Ama basta cok aldim.sekerimde cikti o yuzden diyetisyene gonderdi dr. Simdi diyetle neredeyse 2 aydir sadece 2 kilo aldim.
Cift yumurta ikizi canim. Biri kiz biri erkek ;)
Aksam balkonu yikarken esime geldi yani yakalandim :D sagolsun yadim kalan yerleri yapiverdi. Sonra da yuruyuse gittik. Baya bi yoruldum.

Yarin yapamadigim dolaplari silecegim artik. Kac zamandir yapicam yapicam diyorum bir turlu yapamadim:63:

yavas yavas yapiyorum ama yine de hemen yoruluyorum :KK43: sicak beni yoruyor yoksa is yaparken cok hissetmiyorum yoruldugumu.
Toplamda 12 kilo aldim simdilik. Ama basta cok aldim.sekerimde cikti o yuzden diyetisyene gonderdi dr. Simdi diyetle neredeyse 2 aydir sadece 2 kilo aldim.
Cift yumurta ikizi canim. Biri kiz biri erkek :KK66:
Aksam balkonu yikarken esime geldi yani yakalandim :KK70: sagolsun yadim kalan yerleri yapiverdi. Sonra da yuruyuse gittik. Baya bi yoruldum.
Çok güzel 1 kız, 1 erkek.. sana yardımcı olacak kimse var bu Yakınlarında. Annen kv vs. İki tane zor olur.

Bugun yaptiklarim
Aspiratoru temizledim
Mutfaktaki 4 dolabi sildim

Az ama ne yapayim iki is yapinca yoruluyorum hemen :KK43:
Benim o iki isi de yapmaya vaktim olmuyor malesef.sabah kalkip bebegin kahvaltisini hazirliyorum onu doyurup yatiriyorum tarim saatim var demek bu o arada ben biseyler atistirip mutfagi topluyorum sonra kizim uyaniyo o kardesine bakarken ben kiza kahvalti bebise de oglen yemegi hazirliyorum aksama yemek yap makina bosalt tekrar doldur camasir yika as topla hooop gun bitti aksama pert :KK43:

Son düzenleme:
Benim o iki isi de yapmaya vaktim olmuyor malesef.sabah kalkip bebegin kahvaltisini hazirliyorum onu doyurup yatiriyorum tarim saatim var demek bu o arada ben biseyler atistirip mutfagi topluyorum sonra kizim uyaniyo o kardesine bakarken ben kiza kahvalti bebise de oglen yemegi hazirliyorum aksama yemek yap makina bosalt tekrar doldur camasir yika as topla hooop gun bitti aksama pert :KK43:
iki cocuklu anneler icin temizlikci sart. Ben dogumdan sonra tutucam gibi geliyo. Herkes yanimdan ayrilinca bebelerle basbasa kalinca yemek ve temizlik icin tutacagim. Yoksa baska turlu nasil basa cikarim. Sen yine iyi dayaniyosun

iki cocuklu anneler icin temizlikci sart. Ben dogumdan sonra tutucam gibi geliyo. Herkes yanimdan ayrilinca bebelerle basbasa kalinca yemek ve temizlik icin tutacagim. Yoksa baska turlu nasil basa cikarim. Sen yine iyi dayaniyosun

Bi duzenim olmus olsa cok ihtiyac kalmaz ama ben simdi temizlikci alsam temizligi yapacak yer acmam lazim once :KK48: bu aksam esim de yardim etti epey isyaptim.benim evi bi resetlemem lazim ona ugrasiyorum

Kızlar ben de temizliği, yemeğe tercih ederim. Hiç sevmiyorum yemek yapmayı.
Sabah kalktım bugün. Çamaşır katladım, tekrar çamaşır astım. Buzdolabımı temizledim yaklaşık 2 saat sürdü ama değdi.
Hatta bir de foto paylaşayım.
31E2F5A7-5F4A-477B-8459-56EFA536D3A9.webp EE17CB8C-E65A-470B-9579-17CB1968B87A.webp

Ben bu yil evlendim. Ilk zamanlar deli gibi temizlik yapiyordum. Takinti olmustu. Sanki diyeceklerki gelin cok temiz maasallah. Ama esimin ailesi oyle rahat insanlarki.. temizlik memizlik yapmasam bile kalkip bi laf etmezler o konuda rahatim. Ama yine de insanlara temiz oldugumu gostermek icin sabah aksam temizlik yapiyordum. Isin icinden cikamadim. Psikologum bana temizligi yasakladi ve haftada bir temizlik yapilacak diye anlastik. Ben gercekten psikologumun dedigine uydum. Cunku kendisine soz vermistim ve su an cok rahatim. Haftadabir temizlik gunum var. Yapiyorum bitiyor. Evimde her daim temiz. Takintidan ciddi sekilde kurtuldum :)))))

Neler yapıyorsun gün içinde mesela?
İşe başladım ev o yuzden çok derli toplu değil yapı olarak rahatım yabi etksi büyük
Öncesinde de kpss sınavına hazırlıkla geçti öğrenci evi modundaydık yani şiödi h.sonları birlikte yapmaya çalışıyoruz eşimle çocuk olmayınca gidiyor temzilik hafta boyunca ama ben dağınığım eşim değil kıyafet makyaj eşyası vs dağıtıyorum döküntüm çok

Kızlar bu günlerde bir şey yapmıyoruz galiba. Ben bugün saat 11:30 a kadar

1. 2 balkon yıkadım
2. Çamaşır katladım.
3. Ortalık dağınıklığını topladım.

12.00 de dışarı çıktım, oğlanı tiyatroya götürdüm.
Bugünlük bu kadar yetti bana.

h.sonu sınavım vardı iş yapamadım nasıl yapsam sabahları işe gelmeden sanki daha zinde oluyorum akşamları yorgunum:KK42:

Hanimlar acil yardim lazim
Ben koltuklarimi silmek istiyorum fakat neyle nasil silecegimi bilmiyorum.
Kolruklarim dokuma kumas..
bulasik tabletiyle iyi temizleniyor diye duydum fakat detayli olarak bilmiyorum.
Yorumlariniz icin simdiden tsk ederim:KK28:

Hanimlar acil yardim lazim
Ben koltuklarimi silmek istiyorum fakat neyle nasil silecegimi bilmiyorum.
Kolruklarim dokuma kumas..
bulasik tabletiyle iyi temizleniyor diye duydum fakat detayli olarak bilmiyorum.
Yorumlariniz icin simdiden tsk ederim:KK28:
Ben bulaşık tabletini 2 litre kaynamış suda erittim. Üzerine 2 litre normal su göz kararı parlatıcı ekledim. Çok güzel oldu. Tabletim finish quantum. Ama üzerinden iki kere temiz suyla sildim baya kimyasal oldu.

Back
X