Üşengeçliği atmak istiyorum

sabah kalkmak zor çok zor
bazen gece uyanıyorum saate bakıyorum oh Allahım sana şükür daha kalkmama 3-4 saat neyse işte diye şükür edip tekrar uyuyorum.
Ama bakım rutinim hiç şaşmaz yıllardır. Çocukları okula yolladıktan sonra duşa giriyorum, o günkü programıma göre giyiniyorum eğer çok erkenden işim yoksa ofise gelmeden fön çektiriyorum. Makyajımı yapıp öyle geliyorum.
Bazen o günkü ruh halim eşofman/tayt, kapşonlu kazak modundaysada yinede duşumu alıp, saçımı başımı düzeltip makyaj yapiyorum. Aynaya baktığımda kendimi iyi hissetmesem o gün bütün gün modum düşük oluyor.
Temiz olmak. güzel kokmak düzgün giyinmek benim için çok önemlidir.
Takı tokayla çok işim yok. Sürekli taktığım takılarım var pek değişmem. Yani kıyafete göre kolye, küpe gibi takmiyorum onunla uğraşmayı sevmiyorum.

Bende çok üşengecim maalesef, bir türlü harekete geçemiyorum. Ama makyaj yapabilmek, uygun küpeyi seçebilmek için sabah 5.30 da kalkıyorum. Makyaj yapmadan bir gün bile işe gidemiyorum, herkes o halime alıştı, makyajsız çirkin görüneceğim gibi geliyor.

Giyeceklerkmi akşam kafamda tasarlarim taksına kadar. Ben sadece 50 dakkka erken kalksam yetiyor. Saçımı tarar hafif makyajimi yaparım. Fontoden surmem ofiste o nemlenmesi yüzümun her gün saatleece hava alamamasindan nefret ederim. Birde kirli geliyoe o kadar uzun süre öyle kalması.

Bankada çalıştığım için takım elbiseden başka birşey giyemiyorum onlarda sürüsüne bereket zaten aylık kurutemizleme yapılıyor gömleklerimi bile yıkatıp ütületiyorum hepsi hazır olduğundan sabah uyanınca seçip bi takım giyiyorum yüzümü maden suyuyla yıkarım saçımı tarar çıkarım makyajla aram yoktur göz rengim yeşil olduğu için bi siyah kalem rimel bile yetiyor oda arada yani doğallık gibisi yok hiç fondetenim olmadı valla süremem uğraşamam yani

Çalıştığım dönemde kıyafetimi akşamdan hazırlardım küpeme kadar. Hatta ruh halim onu giymek için uygun olmaz diye 2.yi de hazırlardım ve makyaj için de 10 dakika erken kalkardım.

Şimdi 2 çocukla içimden hiç süslenmek gelmiyor. Bakımsız değilim ama süslü de değilim, çok üzücü 😭

Kiyafetlerimi havanin durumuna gore geceden hazirliyorum. Takilar da ayni sekilde. Makyaji isyerinde yapiyorum. Aslinda zor degil insan alisinca devam ediyor.

dönem dönem oluyor.
dogalligi sevsemde is yerinde mecbur makyaj yapiyorum.
Sabah 6 da kalkiyorum yarim saatte Hazir oluyorum.
ne giyecegimi aksam yatarken belirliyorum, yatakta düsünüyorum yani.
makyajimda 5dk sürmez.
saclarimi ya aksamdan düzlestiriyorum ya da kendi halinde birakiyorum, daginik topluyorum.

Her gün 6.20 de uyanırım yüz yıkama faslından sonra sonra diş fırçalarım, saçlarım omuzlarımda açıkken de yormaz tepeden toplasam da yormaz en fazla 10 dk. rimel çekerim dudak üstümde güneş lekesi var bb krem sürerim haricinde yüzüm pürüzsüzdür. allık sürüp dudaklarıma önce vazelin sonra ruj sürerim sonra da oturur eşimin hazırlanmasını beklerim :)
ama ne giyeceğimi akşam uyurken düşünürüm yoksa seçmek zor oluyor. öyle topuklu falan da giyemem bot giyenlerdenim :)
7.15 te evden çıkmış olmamız gerekiyor :)

Sabahları bir kot üstüne bir kazak çekip işe gidiyorum. Bir de saçımı tarıyorum. Ne takı takıyorum ne de doğrudürüst makyaj. Çok üşeniyorum aslında süslenen şık giyinen kadınları da beğeniyorum. Çok da kıyafetim var çeşit çeşit. Ama giymiyorum. Bu üşengeçliği nasıl atabilirim. Sabahım köründe zor gelmiyor mu sizlere de?
ama senin giyinmen lazım :D bende sabahları öyle atıyorum kendimi ama çeşit çeşit kıyafetim olsa ben giyerdim :D

Aynısı bende de varr bazen o kadar üşenirdimmki kursa giderken akşamdan eşofmanlarımı giyip yatardım bazende makyajımı yapar yatardım. Fondoten sürmüyorum zaten hareket etmedrn uyudugum için bozulmaz dı makyajım sen çare bulursannbanada söyle gıı 😂😂

Sabahları bir kot üstüne bir kazak çekip işe gidiyorum. Bir de saçımı tarıyorum. Ne takı takıyorum ne de doğrudürüst makyaj. Çok üşeniyorum aslında süslenen şık giyinen kadınları da beğeniyorum. Çok da kıyafetim var çeşit çeşit. Ama giymiyorum. Bu üşengeçliği nasıl atabilirim. Sabahım köründe zor gelmiyor mu sizlere de?
Bende ayniyim😆ek olarak ev işi de yapmıyorum ben😂

bende bir çocukla evden çıkmak zorunda kalıyorum her sabah, kalkarım üstümü o günkü ruh halime göre giyinip saçlarımı topuz yaparım. bir bb krem bir rimel hop bitti:) bundan fazlasına gerek duymuyorum. Nasıl rahat edecekseniz öyle giyinin illa her kadın makyajlı veya topuklu ayakkabılı olmak zorunda değil ki:)

Back
X