Üşengeçliği doruk noktasında yaşıyorum , yardımcı olur musunuz ?

ROCKnROLLA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
21
4
36
Antalya
Bu yaz hayatımın en güzel yazı olacak demiştim kendi kendime . Planlar yapmıştım , gelir gelmez işe başlayacak , bateri kursuna yazılacaktım. İşler yolunda gitmedi ve 3 gündür evde takılıyorum bu sene de aynı şeylerin olmasından korkuyorum geçen senelerde de hep evde takıldığım için anksiyete ve sosyal fobi seviyem epey artmışttı bu sene de aynı şeyin olmasını istemiyorum lakin bu durumu düzeltmek içinde hiçbir şey yapmıyorum ne yapıcam hiç bilmiyorum kendime gelmeli silkelenmeliyim afedersiniz tuvalete gitmeye bile üşenir hale geliyorum evde kalınca. Aşırı derece üşengecim her gün erken kalkayim diyorum sonra bi bakıyorum saat kaç olmuş. Boş boş geçirmek hoşuma gitmiyor tabii ki ama bu yazı da boşa geçirmek istemiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz , ne yapmalıyım ?

Bence dışarı çık, park, bahçe, kafe; eline kitabını filan al, ohhh mis gibi. Boş zaman geçirmeyi özledim. Ama evde tıkılıp kalma, yoksa depresyon çok çabuk geliyor. filme, diziye sarma kesinlikle, yoksa sonu gelmiyor. Ne kadar çok uyursan o kadar uyumak istersin, bence hemen kendini koşullandır erken kalkmaya. Yoksa bunalıma girersin. Müzeleri gez, görmek istediğin ama fırsat bulamadığın yerlere git. Bence çok güzel bir fırsat, keşke benim de elime geçse

Yatmadan once bir bardak limonlu su ic. Kanini temizler sabah dip diri kalkarsin.
Bide papatya ve rahatlatici cay var(relax ismi) ondan ic.
Belkide allerjin vardir pollen'a karsi. Anti-histamine dene. ( kusura bakma turkcelerini bilmiyorum)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hahaha, usengecligin doruk noktasi mi dedin?
4 ay once tatilden dondum, 2 tane bavulum hala odamda bosaltilmayi ve ortadan kaldirilmayi bekliyor. Usengecligimden 4 aydir yuzlerine bakmiyorum.

Kocaman elbise dolabimda tek tuk kiyafetler var. Cunku yikanan kiyafetlerimi alip dolabima yerlestirmeye useniyorum. Lazim oldukca temizlerin arasindan giyerim. Dolap bos bekliyor cunku. Usengecliken.:)
Cok sevdigim ve giymek istedigim 2 gomlegim var. Yani istiyorum giymek, ama utusuzler, utu yapmaya usendigimden dolayi haftalardir icimde uhde. Utu yapmaya cok usendigim icin giymeyip uzulmeyi tercih ediyorum. Yani usengeclik beni resmen esir aldi.

Yazlik kislik elbiseleri kaldirmak ya da dolaba yerlestirmek zaten iskence. Ocak ayina kadar yazliklarimi ust uste giydim, yine de kisliklari cikaramadim. Usengeclikten. Simdi de yaz geldi, benim yazlik kiyafetlerim yok, cikarmaya useniyorum. Gittim kendime birkac tane tisort aldim, beni bu yaz idare etsin diye. Usengeclikten hic yazliklari cikarmaya niyetim yok. :)
Daha da dusunsem dolu ornegim vardir...

Usengecligin doruk noktasini bir daha dusun simdi.

Bu kadar usengecligi ben yasama sevincinin azligina, genel olarak depresyona bunalima filan bagliyorum acikasi. En azindan benim icin oyle olsa gerek. Eskiden bu derece degildi, tabii eskiden ben de daha mutlu bir insandim. Sen de ruh hali olarak boyle misin bilemem ama...

Cok usendigine gore cok yapmak istemiyor olabilir misin planlarini? Cunku insan cok istedigi seyleri yapmaya can atar bence. Usengeclik filan islemez yani. Bence sen plan yapacam diye kasma, yani gercekten istemiyorsan sirf faydali olsun diye kendini zorlama. Istedigin seyleri yap. Kalkip disari cikmak istemiyorsan cikma. Daha yavas aktiviteler yap, kitap gibi. Ya da gercekten sevdigin aktiviteleri dusun, onlari yap.

3 gün uzun bir süre değil ki..

Plan yapmışsın yapmasına da bu plan içersin de hiç dinlenmek yok , sen boş kalmamak için plan yapmışsın..
Kendin için değil..

Önce bir dinlen bakalım..

benimde okulum cuma günü bitiyor tatil yapmak yerine eski çalıştıgım yerde patronumla konuştum 3 yıldır yaz tatillerinde onunla çalıştım çok sever deger verir herkesede övgü dolu seyler söylerdi benle ilgili ama telefonda mırın kırın etti seni arıyım satış yöneticisiyle görüşüp dedi ama sanırım aramayacak netten kaç yere part time iş başvurusu yaptım kimse aramadı daha bende bu yaz boş kalıcam galiba korkmaya başladım nefret ediyorum evde oturmaktan kaçta yatıp kaçta kalktıgım belirsiz filan gıcık bi durumu ne yapıcam diye düşünüyorum aynı durumdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…