• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üşengeçlikten iş görüşmesine gidememek. .

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Günaydın arkadaşlar uzun zamandır iş arıyordum. Yani arıyordum dediğim yine evde oturarak telefonla. :) Görüşmelere bi türlü gidemedim anlıcanız. Çalışmam gerek malumunuz eski konularımı okuyanlar bilirler. Armudun sapı üzümün çöpü diye diye hep bahane buluyodum ama hep üşengeçlikten.

Evden bi türlü çıkamıyorum. Dün tam aradığım gibi bi iş buldum evimin yakınlarin da maaş çalışma saatleri vs. tam bana göre. Eşime de söyledim bugün gidicem diye. Oda artık gidiceme inanmıyo yav he he diyip duruyo. :(

10 a randevu verdi telefon da görüştüğüm bayan ama şuan hazırlanmak yerine buraya yazıyorum. Sandalyeye çakıldım resmen ve acaip uykum var. ( her zaman bu saatler de uyanınca uykum kaçar bugün de uyku akıyor. ) Kim saç makyaj yapıp hazırlanıcak evden çıkıcak onu düşünüyorum kara kara.

Kızlar iyice asosyal ve üsengec oldum. Üstumden atamiyorum bi turlu. Nasıl hazırlanıp evden çıkıcam beni motive eder misiniz lütfen? :(

günaydın.. Ben de üşeniyorum bazı zamanlar bazı şeyleri yapmaya. Kendime bir zaman belirliyorum yapmak için ve kendimi sürekli o zaman yapmam gereken şeyi düşünerek şartlandırıyorum... Bence sen de öyle yap, bir kaç dk. sonrası için en azından kendini şartlandır beyninde; bence seninki üşengeçlik değil. Hani banyoya girmen lazımdır ama üşenirsin sonra girince de çıkmak istemezsin, öyle bir şey olduğuna inanıyorum sen de inan. İşe başlayınca hem üşengeçliğini aşarak, hem kendi paranı harcayarak hem de yeni bir ortamda sosyalleşerek, yeni insanlar tanıyarak... birçok yönden kendine güvenini de kazanacaksın... Hadi bence hazırlanmaya başlan şimdi. Sana şimdiden hayırlı olsun diyorum yeni işin

Bu şekilde işi alsanız da o işe gitmeye üşenirsiniz...

Herkes her işini bayılarak yapmıyor. Başka şansınız olmadığını kendinize söyleyin. Kim yapacak, kim edecek diye düşünürseniz tabi yerinizden kalkamazsınız. Kendinizi şartlayın, devamlı telkin verin. Mesela onar kere çok enerjiğim, çok istiyorum gitmeyi diyin. Kendi kendinize sahte gülmek de moralinizi, sizi yükseltir.

Düşünmeden, otomatiğe bağlayıp yapacakınız. Tembelliği ancak bu şekilde yenebilirsiniz diye düşünüyorum.

Görüşmenizde bol şans dilerim :)

Eee yok artık varya sizde yani kimi bulamaz kimi bilemez durumu var ortada kusura bakmayın ama keşke şuan beni de bi iş için arasalar ama kimse aramıyor . Çalışmam lazım bunu çok istiyorum ama yok yok kıymetini bilin kalkın doğru düzgün hazırlanıp görüşmeye gidin

Bir çok insan şartları kötü de olsa işe gitmek için saatlerce trafik çilesi çekiyor beş kuruş kazanayım diye, hatta sabahın 5inde kalkan insanlar var. Bir an önce kalkın ve hazırlanmaya başlayn. Maaş, çalışma saatleri ve eve yakınlığı bana uygun diyorsunuz, eee daha ne olsun? Onlar kendilerine yeni bir eleman bulurlar ama siz böyle bir işi bir daha bulamayabilirsiniz.

Eve yakın ve 10 da olan randevuya gitmek için neden 7 de kalktınız ki

Psikolojik olarak öylesiniz
Bilinmezlik germiş sizi

Silkinin gidin işe başlarsanız alışırsınız

Hala rahatlikla hazirlanabilirsiniz kalkin gidin bir konusun gelince aksama kadar yatarsiniz.
Bir dönem is ararken ben de oyleydim, bi de uzak bir yerse gitmeye usenir ayaklarim geri geri giderek gider, cikinca da 10 saat uyurdum, o gun yemek bile yapmazdim. Bu tembellikle nasil calisacagim derdim. Ama bir baslayinca para tatli geliyor tipis tipis gidiyorsunuz. Ha gonul isterdi şu havada 12 ye kadar yatayim ama hem pastam dursun hem karnim doysun olmuyor.

Hadi kalkıyoruz şimdi canım. Mis gibi elini yüzünü yıka. Çayını iç en sevdiğn şeyleri ye. Sonra giyin süslen dışarıda hava şahane. Tadını çıkar.
İnşallah işi alırsın.

Şuan evde hazır bir şekilde beklenen lazım bence ben ilk yeniden çıkınca 6 ay iş bulamadım akşam saat 4 de telefon geldi bugün iş görüşmesi için 6 ya kadar gelebilir mısınız diye ve gideceğim yerde uzatıldı otobüs zor geçiyordu kalktım hemen üzerimi giyindim ev halimle çıkmış gibi oldu ama 5 gbi oradaydım ve ertesi gün ise başladım adam sırf verdiğiniz sözü tuttu uz bu beni mutlu etti dedi bence hemen hazırlan ve çık

ya demek ki çlışmak istemiyorsun eşin bile inanmıyor sana. herkes her gün sabahın köründe kalkıp işe gidiyor. sen 10 daki randevuya bile üşeniyorsun. silkin kendine gel hayat bu değil. her gün 6 da uyanıp bebeğimin kahvaltsıını eşimin kahvaltısını hazırlıyorum dağınıklığı topluyorum bakıcı geliyor eşimle kahvaltı yapıyoruz bebeğimle oynuyorum ve işe gidiyoruz

gercekten bır ıse ıhtıyacınız olsa öyle bır hazırlanır gıderdınız kı demek kı ıhtıyacınız yok gercek anlamda calısmaya ıstek duymuyorsunuz.

Günaydın arkadaşlar uzun zamandır iş arıyordum. Yani arıyordum dediğim yine evde oturarak telefonla. :) Görüşmelere bi türlü gidemedim anlıcanız. Çalışmam gerek malumunuz eski konularımı okuyanlar bilirler. Armudun sapı üzümün çöpü diye diye hep bahane buluyodum ama hep üşengeçlikten.

Evden bi türlü çıkamıyorum. Dün tam aradığım gibi bi iş buldum evimin yakınlarin da maaş çalışma saatleri vs. tam bana göre. Eşime de söyledim bugün gidicem diye. Oda artık gidiceme inanmıyo yav he he diyip duruyo. :KK43:

10 a randevu verdi telefon da görüştüğüm bayan ama şuan hazırlanmak yerine buraya yazıyorum. Sandalyeye çakıldım resmen ve acaip uykum var. ( her zaman bu saatler de uyanınca uykum kaçar bugün de uyku akıyor. ) Kim saç makyaj yapıp hazırlanıcak evden çıkıcak onu düşünüyorum kara kara.

Kızlar iyice asosyal ve üsengec oldum. Üstumden atamiyorum bi turlu. Nasıl hazırlanıp evden çıkıcam beni motive eder misiniz lütfen? :KK43:
Bazı konu sahipleri insanı kanser eder

çok da fazla ihtiyacınız yok herhalde
önceki konularınızı hatırlayamadım bakacağım

şuan hazırlanıyorsunuzdur inşallah

Gunaydin ayni benim gibisiniz sanki konuyu ben actim sandim:KK48:
Randevulari aksam uzerine dogru alin, ben oyle yapıyorum tamamen ayildiktan kahvaltidan sonra yavaaas yavas hazirlaniyorum :KK45:

Back
X