üskatımdan tuhaf bir ses geliyor

Bu tür olaylarda napicagimizi bilemiyoruz cidden.
Biraz cesaretli olmaliyiz artik dünya hic masum degil.
Gecmis olsun arkadasim..

eğer ambulansa biri kaldırılmadıysa ve o evden ölü biri çıkmadıysa büyük ihtimalle elleri kelepçeli kişi uyuşturucudan dolayı tutuklanmıştır,eşini,sevgilisini vs...dövmüş öldürmüş desek mutlaka ambulansa birilerini kaldırırlardı.evden tek kişi elleri kelepçeli çıktığına göre aklıma sadece uyuşturucu geliyor,belki komadaydı,ambulanstaki görevliler sakinleştirdi sonrada tutuklandı,birisini kaçırsa kaçırdığı kişide o evden çıkmalıydı.saçma bir ihtimal olsada belkide yüksek sesle tv izliyordu,şikayet üzerine polisler geldi diycem ama bu olmaz sanırım.:37:

aklıma birşey daha geldi,ciddi derecede psikolojik sorunları olan ve bu nedenle kendi kendine fizyolojik olarak zarar veren biriside olabilir.

Son düzenleme:
Gece gece korktum yahu.
Bizimde üst kattan hep bu tür sesler geliyor fakat ben adam karısını dövüyor olarak düşünüyorum kadın çığlık atıyo sonra bi gümbürtü gerçekten çok korkunç şeyler, eşinizi dinleyin aramayın kimseyi :44:

wow super insanlik ornegi super...... kadina siddet uyguluyor diye dusunuyorsunuz , korkunc seyler diyorsunuz ama polisi aramaya sakin sakin diyorsun, sizi kutlarim insaniyetliginizden dolayi tebrikler......
herzaman ne duyun ne gorun ne konusun :nazar:

wow super insanlik ornegi super...... kadina siddet uyguluyor diye dusunuyorsunuz , korkunc seyler diyorsunuz ama polisi aramaya sakin sakin diyorsun, sizi kutlarim insaniyetliginizden dolayi tebrikler......
herzaman ne duyun ne gorun ne konusun :nazar:

Üst kattakilerin bissürü çocuğu var onlarda olabilir o yüzden karışmıyoruz ve kadın bize gelip gürültülerden dolayı özür diliyo.
Evet sakın polisi aramayın diyorum çünkü eşi arama demiş yukardaki bekar bi adam ve ne olucağı belli olmaz

Üst kattakilerin bissürü çocuğu var onlarda olabilir o yüzden karışmıyoruz ve kadın bize gelip gürültülerden dolayı özür diliyo.
Evet sakın polisi aramayın diyorum çünkü eşi arama demiş yukardaki bekar bi adam ve ne olucağı belli olmaz

evet evet cok guzel ............ cogu siddet goren kadinlar bunu dile geitrmeyi birakin sikayet icin bile utanirlar , siddetin gucu bedeni degil ruhu yaralar amaaaan bizineeeee ..... bosverin yaa..., laf cevirme yapmayin lutfen, ilk siddet simdi cocuklar mi , ..............bosver aman basiniz agrimasin degilmi insanlik vicdan hersey degilki yani , neyse konu bu degil . iyi geceler

Kenan imirzalıoğlu'nun ejder kapanı filminde de böyle birşey vardı. Üst katındaki adamı rehin almış falan filan :53: öyle bi şey olmasın.

evet evet cok guzel ............ cogu siddet goren kadinlar bunu dile geitrmeyi birakin sikayet icin bile utanirlar , siddetin gucu bedeni degil ruhu yaralar amaaaan bizineeeee ..... bosverin yaa..., laf cevirme yapmayin lutfen, ilk siddet simdi cocuklar mi , ..............bosver aman basiniz agrimasin degilmi insanlik vicdan hersey degilki yani , neyse konu bu degil . iyi geceler

Laf çevirme yapmıyorum çocuklarda olabilir şiddette olabilir. ay herneyse ya neden laf yetişritiyorum ben, iyi geceler

bundan sonra 5dk kesilmeyen ses duarsam arıyacam polisi,

bu arada binalar birleşik, arada duvar var sadece ondan anlayamadım.

ne olduğunu bilmiyorum tek bildiğim ambülans görevlileri elleri boş, polis ise elinde elleri kelepçeli bir adamla çıktı.

tuhaf..

yaralı -ölü olsa ambulansa alırlardı..

tahmınım adam kriz falanmı geçirdi ,ozaman nıye elını kelepçelesinler..

muhtemelen uyuşturucu olabilir..

polislere de saldırmış olmalı ki ellerini kelepçelediler..

benim tahmınım bu..

komşu ilişkilerim hiç iyi değildir. Tanımam hiç birini, güvenmem de. Zaten sabah çıkıp akşam giriyorum eve. Ama bir komşum var ki akıllara zarardı. İçerdi gelirdi, karısı,küçük 4.sınıfa giden çocuğu onu içeri almaya çalışırlardı. Her akşam böyle gelirdi.Müzik biraz fazla açılsa göz yummadım, ne zaman alkollü gelse rahatsız etse evini, 155 i arayan hep ben oldum. Ama kadının muhtemelen sabahtan akşama kadar yeyip içtiği komşuları bile hiçbir rahatsızlık duymadı.Üstelik adam komşuları da içine alan geniş kamsamlı kfürler ederken:)) Oranı açma,buranı kapatma diye eşlerini kumanda eden adamlar camın arkasından ışıkları açıp izlediler. Ben ne mi yaptım??Koskoca o seçkinliğiyle övünülen muhitte yalnız olmama rağmen tek erkek benmişim:))) Asla göz yummadım,yummam da.En ufak bir rahatsızlık durumunda polemiğe bile girmem. Ararım polisi.

Back
X