üskatımdan tuhaf bir ses geliyor

[/QUOT adamın karısını dövmesi normalmi aramayın dıyorsunuz tmm bu kşi bekarmış ama sız bır kadın dayak yerken bıldığınız halde nasıl kaytsız kalıyordunuzz hayretettım[/QUOTE]

Babam kaç kez yukarı çıkıp kavga etmeyi düşündü ama biz izin vermedik, ayrıca kadın bize bi kaç kere geldi yukarıda biraz gürültü yapıyoruz kusurabakmayın diye zaten 1 aydır yok sesler okadar önemsememiştik belki kavga değildir diye çünkü çocuklarda çok bağırıyolar

esınız gıttı mı ust kata hıcbısey soylememıssınız..bende merak ettım..

canım seni üzmek ve korkutmak istemem ama ambulans eli boşsa büyük ihtimalle savcı bekliyordur.böyle durumlarda (kaçırmalı,işkenceli bir suçlunun olduğu) ambulans ölüye dokunmaz ve yetkili bekler ama ölü olduguna kesin karar verildiyse.
elleri kelepçeli diyosun uyuşturucu krizi geçiren birini elleri kelepçeli olarak götürmezler önce hastaneye götürürler zaten.sen belki ambulans görevlilerini boş görmüşsündür ama onlar sen bakmadan önce indirmişlerdir belki ambulansa olamaz mı ?

canım seni üzmek ve korkutmak istemem ama ambulans eli boşsa büyük ihtimalle savcı bekliyordur.böyle durumlarda (kaçırmalı,işkenceli bir suçlunun olduğu) ambulans ölüye dokunmaz ve yetkili bekler ama ölü olduguna kesin karar verildiyse.
elleri kelepçeli diyosun uyuşturucu krizi geçiren birini elleri kelepçeli olarak götürmezler önce hastaneye götürürler zaten.sen belki ambulans görevlilerini boş görmüşsündür ama onlar sen bakmadan önce indirmişlerdir belki ambulansa olamaz mı ?

ambulanslar boştu, biz ordayken içerden ellerinde malzeme çantalarıyla gorevliler çıkıyordu. belki biri birini alıkoydu bilmiyorum.

sonrasında polis ve ambulans gitti. eşime sadece herşey yolunda demişler bilgi vermiyorlar zaten burda.

Tam anlamıyla öğrenince bize bildir ya lütfen :( Nolmuş yani işin aslı ? O kelepçeli adam ?

arkadaşlar bu konu hakkında daha fazla birşey ogrenebileceğimi sanmıyorum. ingilteredeyim, kimsenin kimseden haberi yok. polis de kesinlikle bilgi vermiyor, olur da tesadüfen ogrenirsem paylaşırım, ama cinayet vs olsa polis o kadar erken gitmezdi. sokak sakin şuan bi durum yok yani.

arkadaşlar bu konu hakkında daha fazla birşey ogrenebileceğimi sanmıyorum. ingilteredeyim, kimsenin kimseden haberi yok. polis de kesinlikle bilgi vermiyor, olur da tesadüfen ogrenirsem paylaşırım, ama cinayet vs olsa polis o kadar erken gitmezdi. sokak sakin şuan bi durum yok yani.

Bizim Turkiye'de olsa, anında öğrenirdik :) Mahalle berberinden ve ya bakkalından.

Konuyu okuyunca aklıma REC fılmı geldı ..
Oda apartmanda baslıyordu
cok tırsardım ben olsaydım :O

canım bence ambulansı polısı arayıp ortalıgı ayaklandırmayın

ozel bır durumda olabılır hıc bılemezsınız valla

belkı de adam sevgılısıyle fantazı yapıyo :27:

nereden bıleceksınız ki .o yuzden sız ortalıgı ayaklandırmadan

bı komsunuzu alın kapısına vurun ,baktın kapıyı acan yok

hemen polısı arayın o zaman

Back
X