Üsküdar'a Giderken Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Mahallenin Muhtarları isimli diziden tanıdığımız Erkan Can bu dizide ölmüş bir babayı canlandırıyor. Henüz dizi ile ilgili geniş bilgi bulunmuyor.Cok yakinda Kanal D de basliyor

Kanal D de tanıtımını gördüm. Çok güzeldi.

Umarım dizi de güzel olur da Erkan Can'ı izleme keyfine ereriz

erkan canı çok başarılı buluorum inşallah güsel bir dizi olur

Deneyimli oyuncu Erkan Can'ın başrolde olduğu filmde sevilen komedyen Erdal Tosun da rol alıyor. İşte "Üsküdar'a Giderken"in oyuncu kadrosu:

Funda Postacı (Anne)
Erkan Can (Baba)
Tülin Özen (Ayşe)
Erdal Tosun (Yavuz)
Murat Cemcir (Oğuz)
Öner Erkan (Erdem)
Reha Özcan (Berber Bürge)
Berrin Arısoy (Asuman Hala)
Murat Sarı (Nargileci)

Bende gördüm fragmanı,Erkan can için izleyeceğim...Tülin Özen'ide severim...

Ekranda ki diğer dizilerden farklı bir dizi gibi geldi bana sahnelerde kullanılan animasyonlar falan çok

çok güldüm bazı sahnelerde. komik bi dizi olmuş.kızla buluşan kankanın dizi içindeki nerdeyse her saahnesine ve kızla buluşmaddan önceki muhabbetler ve buluşunca ve sonrasında taksi parası muhabbetine, iş görüşmelerine, 5 sene sonra muhabbetine çok güldüm.beğendim inşallah böyle sürer. başroldeki aşçı mühendiside çok beğendim

hayatım boyunca izlediğim en saçma dizilerden biri olarak gördüm bende malesef hani babası ölmüş yanında dolanıo ya o tür şeyleri filmdede dizidede hiç sevmem saçma gelir ondan sanırım

leyla ile mecnundan sonra izlediğim en iyi komedi dizisi.espiriler çok ince harika.çok özgün bir dizi.keyifle gülmek için izleyin derim.

Bana kalırsa Hollywood yapımı sitcomlar gibi olmuş ince espriler var, gayet hoş. Özellikle fatmagül'ü izleyip o gerilimden sonra bu diziyi izleyip eğlenmek süper oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…