Üst bacak ve basen gitsin isteyenler bu başlıkta birleşelim

moonlight_10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
278
25
118
Üst bacak -basen şikayeti olanlar operasyon araştırmalarını yazabilşrmi öncelikle hangiteknik sonra doktor sonra fiyat ne dersiniz benDaha önce liposuction oldum onyıl önce çok istediğimolmadı şimdi bir sürü yöntem çıkmış hangisi iyi olur bizim için

benim araştırmalarıma göre Alper Tuncel'e karar verdim
alper beyin başlığı var, oradan bilgi edinebilirsiniz

alt bacak büyük problem olmak üzere tüm bacak düşünüyorum,
bülent tekerekoğlu ile görüşmüştüm alk bacak için pek olumlu yaklaşmadı

Bölgelesel zayıflama diye bişiy yok arkadaşlar eğer öyle olsaydı çok kullandığımız sürekli hareket halinde olan uzuvlarimiz incecik olurdu. Bu yüzden ben de yıllardır erimeyen diyet ve spor ile gitmeyen basenlerime lazer lipoliz yaptırdım. sırf bu deneyimimi paylaşmak için üye oldum diyebilirim. Bu arada sporla sikilasmak mumkun fakat bırakınca geri eski haline dönüyor. Yani vücut tipi değişmiyor büyük bir armutsaniz küçük bir armuta dönüşuyorsunuz o kadar

aynen öyle malesef ne sporlar kremler yağlar diyetle nafile,, kendi çapında biraz küçülüyor, siz kime yaptırdınız

aynen öyle malesef ne sporlar kremler yağlar diyetle nafile,, kendi çapında biraz küçülüyor, siz kime yaptırdınız
Ben estebel de yaptırdim bugün 6. Günümdeyim şu an yalnızca morluk ve biraz ödem var tek bölgeye yapıldı ağrı eşiğim düşük olduğu için operasyon esnasında bağırdım biraz :)) ben şu an ki sonuçtan bile Memnunum 3 ay sonra çok daha güzel olacak eminim. Buarada bacak ölçümden birisi 59 birisi 57 idi gözle görülür bir asimetri yoktu fakat doktor bakar bakmaz asimetri var dedi şaşırdım :) iyi bir gözü varmis yaklaşımı fena sayılmaz.
ben aslında alper tuncele yaptiracaktim alper beyin yaklaşımı bir çok doktordan daha iyi çok güzel motive ediyor her soruya cevap veriyor ücret olarak estebel uygun olduğu için oraya yaptırdım kampanyayı kaçırmak istemedim yaptırdim elhamdulillah kurtuldum toplamda 1 litre ye yakın yağ alındı doktorum bundan çok güzel dolgu olur dedi :) genel anestezi altında olmak istemedim lokal oldu. Sedasyonla yarı uykulu bi şekilde 30 dakika dayandim şimdiye kadar yaptirmadigima gerçekten pişmanım

Son düzenleme:
Mrhb bende yaptırmak istiyorum ama korkuyorum acı varmı sonrası öncesi nasıl ilerliyor hiç bir bilgim yok biraz anlatır mısınız yağları siringaylami çekiyorlar

Mrhb bende yaptırmak istiyorum ama korkuyorum acı varmı sonrası öncesi nasıl ilerliyor hiç bir bilgim yok biraz anlatır mısınız yağları siringaylami çekiyorlar
yaptırmadım ama yaptıranlarla konuştuğum kadarıyla acı mutlaka var özellikle ilk gün olmak üzere 3 gün boyunca yoğun kas ağrısı oluyormuş, sanki dayak yemiş gibi ya da aşırı spor yapmış gibi,
her bölgede belli başlı yerlerden minik kesiler açılıyor oradan kanüllerle ister şiş de ister uzun enjektör yağ parçalanıp çekiliyor
yaklaşık 3 ay korse giyiliyor, aşama aşama zamanında azalma oluyor
ücret doktora göre değişiyor çok uygun bir işlem değil ben tüm bacak yaptıracağım 10bini gözden çıkardım, tek bölge 6 bin +- 1bin tl diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…