• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üst daireden gelen sesler

TozToprak

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
683
merhaba bayanlar
5 katlı apartmanda 2.katında oturuyorum.18 yıllık bina..üst katımda anne kız kalıyolar..annesi hasta yatalak..binada doğal gaz var ama üst komşu soba kullanıyo..tak tak seslerinden birden irkiliyorum..bi anne bi kız ne kadar ses çıkarabilirki diye düşünebilirsiniz.ama artık illallah geldi..hiç sesleri bitmiyo..sanki evde ordu kalıyo.apartmanın içinde odun kırıyolar uyardık olmadı.1 yaşında bebeğim war seslerinden uykuya bile dalamıyo dalıyosada uyanıyo.sanki gıcıklığına yapar gibi sandalye sesleri gıcır gıcır kapı sesleri çekyat sesi tak tak.insanın kendi evinde huzur yok..kiracıda değilim ki taşınıp gideyim..kendisi kiracı..konuşmayla da anlamıyor..sesi de yüksek yüksek bağırıyo haklı olsanız bile haksız durumuna düşürüyo insanı..bizdende alt komşu rahatsız oluyodur ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ses gitmesin diye.geçen gün bağırdım artık odadan noluyo yeter artık diye ve daha fazla ses çıkartmaya devam ettiler..ne yapmam lazım bu konuda..ev sahibinin numarasınıda vermiyolar.nereye şikayet edebilirim.bıktım vallahi..

gerçekten sınır bozucu bı durum hele kı bebeğınızın uykusunu rahatsız edıyorsa..
aptda yönetıcı felan yok mu canım onlarda vardır bence ev sahıbının telefon numarası
bıde onu dene ıstersen

apartmanda herkes kendi başına buyruk komşuluk denen bişey yok..nerden geldim şu lanet olası yere anlamadım.yönetici falan yok canım..az öncede kırdı birsürü odun..kafayı yiyeceğim artık

bence şikayet etmeyin.
yatalak bi anne ve ona bakan kızı..
belli ki soba yakmak zorunda ve odunuda mecburiyetten kırıyo...
çocuğunuzun uyuma saatlerinde uyarın ona göre belli saatlerde halletsin işini derim..
benim vicdanım elvermezdi öyle bi durumdaki insanları şikayet etmeye.

bence şikayet etmeyin.
yatalak bi anne ve ona bakan kızı..
belli ki soba yakmak zorunda ve odunuda mecburiyetten kırıyo...
çocuğunuzun uyuma saatlerinde uyarın ona göre belli saatlerde halletsin işini derim..
benim vicdanım elvermezdi öyle bi durumdaki insanları şikayet etmeye.

kiracılar evde..ev sahibinin durumuda çok iyi..soba yakmasına bişey demiyorum.kadına iyilikle konuştuk anlamadı..apartmanda yaşıyoruz müstakil ev değilki.benim nasılki başkasını rahatsız etmeye hakkım yoksa onunda beni rahatsız etmesine hakkı yok..sadece sobada değil..müziği açar son ses..sanki salondan geliyomuş gibi..sandalye sesleri kapı sesleri vss..

sızden baska sıkayetcı olan rahatsız olan yokmu bunlardan.tamam bende uzuldum durumlarına yazık ama apartmanda bu kadar ses yapılmaz.ev sahıbının adını soyadını bılıyosanız bılınmeyen numaralardan netten arastırın.ama bunlar onuda dınlemez soyleyım.eskıden benım ust komsumda halı sılkelerdı sabah 4e kadar temızlık yapardı.ben sızı ıyı anlıyorum evımde huzur kalmamıstı.en son ben karsısına cıktım dedımkı;annem olacak yastasınız ben sıze laf soylemeye utanıyorum ama sızde zerre utanma yok dedım.hatta bırara esım balkondaydı kafasına sılkeledı dusunun yanı.kımsenın kımseyı rahatsız etmeye hakkı yok.olmadı esınıze soyleyın o cıksın konussun yazık degılmı bebegınıze.odunuda asagıda bahcede falan kırsınlar cnm ne bu boyle.

seni çok iyi anlıyorum bende apartmanda birinci kattayım benim yandaki dairemde oturanlar ilallah dediertiyor herkese bıktık artık imza toplayıp atıcaz ama martta galba taşıncaklarmış benimde 1 yaşında kızım var otuz kere çıkıyorum bbeği uyutcam ses yapmayın diye bağıra bağıra konuşuyorlar hele evlerinin kapısı hep açık köy yaşamına alışmışlar çocuklar apartmana çişlerini yapıyorlar hele evlerinden gelen koku berbat bizim apartmndada birlik yok kimse kimseyi tınlamıyor dün yine 2. kata biri taşındı gecenin 12 sinde eşya taşıyolar oda yetmezmiş gibi civi fala çakıyolar biyerleri kırıyolar bu insanlar ne rahat anlamıyorum yaa bütün öküzler bizim apartmanda eşime yalvarıyorum artık satalımda iyi biyerden ew alalım diye ewimden bile soğudum walla:43:

sızden baska sıkayetcı olan rahatsız olan yokmu bunlardan.tamam bende uzuldum durumlarına yazık ama apartmanda bu kadar ses yapılmaz.ev sahıbının adını soyadını bılıyosanız bılınmeyen numaralardan netten arastırın.ama bunlar onuda dınlemez soyleyım.eskıden benım ust komsumda halı sılkelerdı sabah 4e kadar temızlık yapardı.ben sızı ıyı anlıyorum evımde huzur kalmamıstı.en son ben karsısına cıktım dedımkı;annem olacak yastasınız ben sıze laf soylemeye utanıyorum ama sızde zerre utanma yok dedım.hatta bırara esım balkondaydı kafasına sılkeledı dusunun yanı.kımsenın kımseyı rahatsız etmeye hakkı yok.olmadı esınıze soyleyın o cıksın konussun yazık degılmı bebegınıze.odunuda asagıda bahcede falan kırsınlar cnm ne bu boyle.

5 katlı binada ben 2 kattayım 3.katın üst katı boş daire..yazın gelirler sadece..1.dairede yakınlar..gidip geliyolar birbirlerine..öyle illet bi insanki ben söyleyeme utanıyorum artık ses yapmayın diye insan olan laf söyletmez kendine.

seni çok iyi anlıyorum bende apartmanda birinci kattayım benim yandaki dairemde oturanlar ilallah dediertiyor herkese bıktık artık imza toplayıp atıcaz ama martta galba taşıncaklarmış benimde 1 yaşında kızım var otuz kere çıkıyorum bbeği uyutcam ses yapmayın diye bağıra bağıra konuşuyorlar hele evlerinin kapısı hep açık köy yaşamına alışmışlar çocuklar apartmana çişlerini yapıyorlar hele evlerinden gelen koku berbat bizim apartmndada birlik yok kimse kimseyi tınlamıyor dün yine 2. kata biri taşındı gecenin 12 sinde eşya taşıyolar oda yetmezmiş gibi civi fala çakıyolar biyerleri kırıyolar bu insanlar ne rahat anlamıyorum yaa bütün öküzler bizim apartmanda eşime yalvarıyorum artık satalımda iyi biyerden ew alalım diye ewimden bile soğudum walla:43:

bende soğudum evimden..başka yere taşınmak istiyorum artık..eşime diyorum satalım yeni bi binadan daha güzel bi yerden ev alalım yine annenin üstüne olsun..ama yanaşmıyor.kimsenin kimseye saygısı kalmamış..

böyle insanlar apartmanda yaşamaya alışmamış..kimseyi rahatsız edermiyim diye bi düşünceleri yok..valla bi gün çok kötü patlayacağım sabrediyorum ama nereye kadar

bende aynı dertten muzdaribim.
8 katlı binanın 6. katında oturuyoruz. Üst kat dublex.
Bir önceki evde gürültü nedeniyle üst kat komşuyla çok tartışma yaşadığım için şuan oturduğum evi tutarken kapıcıya sormuştum ses oluyormu diye.
Oda, bir ana bir kız oturuyor hiç ses olurmu demişti
Güvendik taşındık
Gelin görünki hiç öyle çıkmadı. Gecenin ikisinde dikiş makinasıyla dikişmi dikmeler, sabah ezanına kadar temizlikmi yapmalar.
Bıktım usandım. Bir daha olursa polisi arıcam karar verdim.
Ama artık tahammül edemiyorum. Mayıs gibi taşınacağım galiba

bende aynı dertten muzdaribim.
8 katlı binanın 6. katında oturuyoruz. Üst kat dublex.
Bir önceki evde gürültü nedeniyle üst kat komşuyla çok tartışma yaşadığım için şuan oturduğum evi tutarken kapıcıya sormuştum ses oluyormu diye.
Oda, bir ana bir kız oturuyor hiç ses olurmu demişti
Güvendik taşındık
Gelin görünki hiç öyle çıkmadı. Gecenin ikisinde dikiş makinasıyla dikişmi dikmeler, sabah ezanına kadar temizlikmi yapmalar.
Bıktım usandım. Bir daha olursa polisi arıcam karar verdim.
Ama artık tahammül edemiyorum. Mayıs gibi taşınacağım galiba

bir anne bir kız ne kadar ses yapabilir diye düşünmüşsünüzdür benim gibi..ev kira olsa hiç durmazdım burda..hiçte polyannacılık oynayacak durumumda kalmadı..taşınacağım ev en üst katta asansörlü bi yer olmalı sanırım rüyalarımda görürüm burdan taşınmayı gitmeyi..ev sahibinin numarasını bulup aramam lazım zabıtada çözüm getirmez.

kiracılar evde..ev sahibinin durumuda çok iyi..soba yakmasına bişey demiyorum.kadına iyilikle konuştuk anlamadı..apartmanda yaşıyoruz müstakil ev değilki.benim nasılki başkasını rahatsız etmeye hakkım yoksa onunda beni rahatsız etmesine hakkı yok..sadece sobada değil..müziği açar son ses..sanki salondan geliyomuş gibi..sandalye sesleri kapı sesleri vss..

o zaman çok fazla seçenek kalmamış malesef..

Back
X