ÜST DE OTURAN KADINI KOCASI ŞU ANDA DÖVÜYOR GALIBA. NE YAPABILIRIM

Şu ana kadar soktaydim.
Şimdi agladim da rahatladım.

Sesler kesildi

Katılıyorum.. Dayak yoksa bile bağıramazlar. Ayrıca bebek varmış, ben en çok ona üzüldüm

Bizim alttaki komşularda sürekli kavga ederler
Üstelik kadın hamile diyologlar bile duyuluyor
Hakaretler kırıp dökme
Aradık bir kere polisi açmadılar kapıyı

Zaten böyle sessiz kalıp sustuğumuz için bu kadar kadın cinayete kurban gidiyor. Çok şehir ve ev değiştirdim birçok komşuda şiddetli kavga gördüm. Fiziksel şiddet bulgusu hissettiğim an 155i aramaktan çekinmedim. Adınızı verin diye ısrar etmiyorlar zaten siz istemediğiniz sürece vermezsiniz. Komşusuyum dersiniz. Bazı ailelerde polis ziyaret edince utanma ar oluyor tekrar aynı şiddette kavga etmiyor. Belki de aramanız bir felaketi önlemekten kurtaracak aileyi. Böyle düşünmeniz gerekir. Burada ne yapacağınızı soracağınız zaman diliminde aramanız gerçekten bir kadını düşündüğünüzü gösterirdi. Üzülmek icraate dönmediği sürece anlamsız

Bizim üst komşumuz düzenli olarak karısını dövüyormuş ben ilk duyduğumda sinirden ağlamıştım kadının feryatlarına hemen polisi aradık, alıp götürdüler şerefsizi. Tam üç buçuk saat ne kadın susabildi ne annemm diye ağlayan çocukları. Allah belasını versin böyle onursuzların. Hayvana kurban olsunlar.
Sizin de böyle bişey olabilir. Ben hemen kadın cinayetlerini düşünürüm. Kavganın nereye varacağını bilemezsiniz. Allah korusun. Korkmadan arayın polisler şu daireden aradı demiyolar

Arayamadim arkadaşlar
Bi tane adam gelip sakinleştirdi.
Ondan sonra ses iyice kesildi. Üst kattan inenler oldu.
Devam etseydi arayacaktim.
Ama bi yandan da bazı arkadaslarin dediği gibi başına bela tipler de oluyor.

Normalde hemen aramak istedim.
Ama korktum kimse çıkıp noluyor demeyince

Şahsen arar polisi isim vermezdim neticede sizi de rahatsız ediyor boşu boşuna sinirinizi bozuyorlar lise yıllarımda bir arkadaşımın evindeyken yan odada babası annesini dövdü biz arkadaşımla titredik korkudan bende travma oluştu . O evde ki çocuğun hatırına arayın bir daha olursa belki çekinir bir daha o kadar seslerini yükseltmezler

Helal olsun.. bazıları da karışma, yok işte bizde kavga ederiz millet bişey oldu sanır yok işte bekle biraz diyor ya şok geçiriyorum. Kadına şiddete hayır demeyin o zaman arkadaşlar herşey lafta olmasın lutfen

Hiçbir polis şu kişi sizi şikayet etti demez... Hakkınızda şikayet var der... Polisler bizden daha çok güvenliğimizi düşünüyor merak etmeyin... Ben ufak bir ses duysam hemen tilki gibi kulakları dikiyorum bir sorun olursa arıyorum bu zamana kadar kimse " sen bizi şikayet etmişsin" diye kapıma gelmedi..

Ben anlamıyorum gerçekten. Adam o kadını orda boğup bıraksa suçlusu duyup da sesini çıkaramayanlar olacak. İki cihanda da hesabını veremezsiniz. Polis kimseye aha seni şu ihbar etti demez. Bir şey yapamasa da gelir göz dağı verir. Öyle istediklerinde ortalığı ayağa kaldıramazlar. Biraz cesaretli olun ya. "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" denir müslümanlıkta. Bu hale insanları susanlar getiriyor işte! Yazık!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…