Katılıyorum.. Dayak yoksa bile bağıramazlar. Ayrıca bebek varmış, ben en çok ona üzüldümBence şiddet olsa da olmasa da büyük bağırışmalarda polisi arayın. Şiddet olmasa bile kimsenin bağırtı dinlemek mecburiyeti yok şiddet varsa da polis müdahale etmiş olur. Her türlü kazançlısınız.
Biraz bekleyin. Bizde kavga sirasin da cok bagiririz hele ben gören bni kocam islatip dövuyo zanneder :)
Normal bi bagris cagrista olabilir.
Zaten böyle sessiz kalıp sustuğumuz için bu kadar kadın cinayete kurban gidiyor. Çok şehir ve ev değiştirdim birçok komşuda şiddetli kavga gördüm. Fiziksel şiddet bulgusu hissettiğim an 155i aramaktan çekinmedim. Adınızı verin diye ısrar etmiyorlar zaten siz istemediğiniz sürece vermezsiniz. Komşusuyum dersiniz. Bazı ailelerde polis ziyaret edince utanma ar oluyor tekrar aynı şiddette kavga etmiyor. Belki de aramanız bir felaketi önlemekten kurtaracak aileyi. Böyle düşünmeniz gerekir. Burada ne yapacağınızı soracağınız zaman diliminde aramanız gerçekten bir kadını düşündüğünüzü gösterirdi. Üzülmek icraate dönmediği sürece anlamsız
Ooo o ciddi o zaman.Yok ya çok korktum çok felaketti .
En son bi adam çıkıp Allah belanizi versin sizin gibilerin diye bagirdi
Hiçbir polis şu kişi sizi şikayet etti demez... Hakkınızda şikayet var der... Polisler bizden daha çok güvenliğimizi düşünüyor merak etmeyin... Ben ufak bir ses duysam hemen tilki gibi kulakları dikiyorum bir sorun olursa arıyorum bu zamana kadar kimse " sen bizi şikayet etmişsin" diye kapıma gelmedi..Arayamadim arkadaşlar
Bi tane adam gelip sakinleştirdi.
Ondan sonra ses iyice kesildi. Üst kattan inenler oldu.
Devam etseydi arayacaktim.
Ama bi yandan da bazı arkadaslarin dediği gibi başına bela tipler de oluyor.
Normalde hemen aramak istedim.
Ama korktum kimse çıkıp noluyor demeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?