ÜST DE OTURAN KADINI KOCASI ŞU ANDA DÖVÜYOR GALIBA. NE YAPABILIRIM

kesinlikle katılıyorum
kimse siz olduğunuzu bilmez bile
dövmese bile arayın

her defasında kendime hakim olacagım derim gene tartışma esnasında bagırırım gene
eşim yazık bagırmadan konusur bir onun gibi sakin kalmayı beceremedim.
dısardan duyan siddetli kavga var sanar ama şiddetin ş si bizdede yoktur daha elini kaldırmamıstır.
bu tarz malesef oluyor keske bagrıs cagrıslarımz olmasa keske ben bunun ustune cok durup kendimi telkin ve teskin edecegm.dısradan ne kadar rahatsızlık veriyor görüldüğü üzere

Arkadaşlar Allah kimseye yaşatmasın böyle bişey ama normal tartışmayla dayak olayını ayırt edersiniz diye düşünüyorum. Geçen sene doğum izninde evdeydim gündüz. Kızım uyuyor ev sessizdi. Yukarı komşudan bir sesler gelmeye başladı. hem bağırma hem yerden yere duvardan duvara vurdu kadını resmen. Elim ayağım titredi hemen aradım polisi. Polis hemen geldi bende kapıdan dinliyorum. şikayet var dedi ama komşu yanlış anlama olmuş bişey yok dedi. Polis eve girmeden gitti. Sanırım eve girmeye hakkı yok ama ben ne kadar ağladım. hadi kadını öldürdüyse diye. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Yukarı gidip ne yapıyosun adam diyemezdim ama polisi aramak benim insanlık görevim diye düşünüyorum.

Aynen katılıyorum yorumlara bak biz de bağırıyoruz demişler marifet gibi dinlemek zorundayım sanki

Aynen katılıyorum yorumlara bak biz de bağırıyoruz demişler marifet gibi dinlemek zorundayım sanki
Sadece bağırıyor olsa bile karşısındakini sindirmeye çalışıyor sonuçta bence bu da bir siddettir bu kadar rahat söylemesine ben de şaşırdım

Bağırıs çağırısı hoş karşılayacak tek durum evden cenaze çıkması olabilir, insanlar feryat figan olabilir,onun dışında ele güne duyuracak kadar birşeyler fırlatacak kadar gözünüz dönüyorsa hele ki evde cocuk/çocuklar varsa dönün bir biz ne yapıyoruz diyin

Sadece bağırıyor olsa bile karşısındakini sindirmeye çalışıyor sonuçta bence bu da bir siddettir bu kadar rahat söylemesine ben de şaşırdım

Kimse de dinlemek zorunda değil, kimileri buna tutku diyo, bekarken vardı böyle bi aile, akşam 7 8 gibi bağırış çağırış hakaret dayak, gece 12 1 gibi inlemeler gülmeler ikiz çocukları vardı, şu an o çocuklar ergendir duygu dünyalarını düşünemiyorum

Böyle bir durumda dusunmeyin polisi çağırın. Şiddet yoksa gelir geri dönerler. Asla şikayet edenin kim olduğunu da söylemezler. Adresi verin yeter.

Açıkçası kavga esnasında bağırış çığırışı normal bulanlar, biz de yaşıyoruz diyenler ben sizleri normal bulmadım. Bir insan neden apartmanı ayağa kaldırır? Fiziksel şiddet neyse sözlü şiddet de o.. Şöyle böyle bağırıyoruz, eşyalar havada uçuşuyor ama fiziksel şiddet yok diyenler normal değilsiniz.

Sen nezamn evlendin de kocana kizdin.
Ailen kabul etmiyodu hani baban yok mok diyodu.
Hersey hizlica gelismis galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…