ust dudak kaldirma

Pukkapad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
1.291
1.083
138
arkadaslar ust dudak hafif nasil kaldirilir ? burun ile dudak arasindaki mesafe nasil kisaltilir hafifce dudak nasil kaldirilir? bunu bilen veya yaptiran varsa bana bilgi verebilir mi? cok tesekkur ederim.

lip lift deniyor bunu yaptiran yok mu? yurt disinda cok yaygin bir ameliyat bu...

var canım iki doktor var ben de aynı sorundan öuzdaribim. gürsel turgut yapıyor diyebiliyorum 4500 tlye... Polonya da 1000 dolara yapan doktor var.

cnm onu dolguyla yapıyolar burun delıklerını belırgınlestırıp dudagını dolguıle konturle yukarı kaldırıyolar osman bulutlar yapıyor

var canım iki doktor var ben de aynı sorundan öuzdaribim. gürsel turgut yapıyor diyebiliyorum 4500 tlye... Polonya da 1000 dolara yapan doktor var.
Bende internette tümgündür arastiriyorum ve istanbulda yapan allahin bir kulunu bile bulamadim gürsel beyden haric onu forumda bende okumusdum ama ondan haric hicmi hic bulamadim yani

Bende internette tümgündür arastiriyorum ve istanbulda yapan allahin bir kulunu bile bulamadim gürsel beyden haric onu forumda bende okumusdum ama ondan haric hicmi hic bulamadim yani
Baki Çokneşeli uzun zamandır yapıyor bu operasyonu bildiğim kadarı ile. Özel Kadıoğlu Hastanesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…