Üst dudak?

25burcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
61
8
88
30
Merhaba arkadaşlar burun ameliyati olduktan sonra ne zaman üst dudaginizi tam anlamıyla eskisi gibi oldu ne zaman 32 diş gülebildiniz?

Kapalı rinoplasti oldum, 2.ayıma az kaldı gülüşüm düzeldi, gülebiliyorum eskisi gibi.

Kapalı rinoplasti oldum, 2.ayıma az kaldı gülüşüm düzeldi, gülebiliyorum eskisi gibi.
Ya bend
Benim 1 ay olucak ama resim çekilmek için gülemiyorum Açık rinoplasti oldum bende umarım düzelir böyle kalıcak diye çok korkuyorum mimiklerim konuşmam bakışlarım çok farklı boş ve anlamsız

Ya bend
Benim 1 ay olucak ama resim çekilmek için gülemiyorum Açık rinoplasti oldum bende umarım düzelir böyle kalıcak diye çok korkuyorum mimiklerim konuşmam bakışlarım çok farklı boş ve anlamsız
İlk bir ay benim için çok zor geçti. Evdeyseniz daha kolay atlatırsınız gerçi.
Benim kaş aram çok şişti, dudaklarımı da istediğim gibi kullanamıyordum tabi, mimik sıfır. Bir de bu şekilde işe başladım. Gelen tepkileri tahmin edersiniz.
1.5 aydan sonra her şey güzelleşmeye başladı. Bakış,gülüş. Bakış ister istemez değişiyor az da olsa gülüş aynı. Mimikler yerine geldi gibi.
Kapalı oldugu için belki iyileşme dönemim daha hızlı olmuştur hâla ödem mevcut.
Arkadaşlarımdan duydugum kadarıyla da ilk 3 aydan sonra mimikler,.gülüşler normalleşiyormuş

İlk bir ay benim için çok zor geçti. Evdeyseniz daha kolay atlatırsınız gerçi.
Benim kaş aram çok şişti, dudaklarımı da istediğim gibi kullanamıyordum tabi, mimik sıfır. Bir de bu şekilde işe başladım. Gelen tepkileri tahmin edersiniz.
1.5 aydan sonra her şey güzelleşmeye başladı. Bakış,gülüş. Bakış ister istemez değişiyor az da olsa gülüş aynı. Mimikler yerine geldi gibi.
Kapalı oldugu için belki iyileşme dönemim daha hızlı olmuştur hâla ödem mevcut.
Arkadaşlarımdan duydugum kadarıyla da ilk 3 aydan sonra mimikler,.gülüşler normalleşiyormuş
Benim ameliyattan sonra çok şişkinliğim olmadı çok şükür evde olduğum için dinlenebildim çok bakışlarım düzeldi biraz ama üst dudağım çok korkutuyor beni çekimlerim haliyle güzel olsun istiyorum tam 3 ay var umarım düzelir ama burnum genel olarak şimdi bile çok hoşuma gidiyor

Umarım 3 aya düzelir düğünüm var ve ben gülemiyorum 😥
Canım mrb gulusunuz duzeldı mı ben suan aynı durumdayım 38 gun oldu ameliyat olalı dudagım ust kısmı cok şiş kalkmıs bide. Gulunce dislerim yarısı tek gorunuyor lutfen cevap verebilirmisnz

Allah kimseyi benım bu durumuma dusurmesın, herkesin dalga gecmesın den bıktım sen hıc gulme diyorlar psikolojimz bozuluyor 🤤
Canim hepimiz öyleydik. Oo başkalarını takarsan kendine edersin sadece. Hiç merak etme ben ağzıma lokma koyamiyordum acamiyordum suratım patlayacak bomba gibiydi 4 ay olacak hala sis

Ben 2.hafta sonrasında gülebilmistim suan 1.5 ay oldu ve 32 diş gülüyorum gayet sadece şeyde zorlanmıştım hani ruj sürdükten sonra dudakları birbirine yapıştırırız ya o hareket zor geliyordu ama artık onu da yapabiliyorum

Canım mrb gulusunuz duzeldı mı ben suan aynı durumdayım 38 gun oldu ameliyat olalı dudagım ust kısmı cok şiş kalkmıs bide. Gulunce dislerim yarısı tek gorunuyor lutfen cevap verebilirmisnz
Evet düzeldi merak etme zamanla geciyomus😊

Ben 2.hafta sonrasında gülebilmistim suan 1.5 ay oldu ve 32 diş gülüyorum gayet sadece şeyde zorlanmıştım hani ruj sürdükten sonra dudakları birbirine yapıştırırız ya o hareket zor geliyordu ama artık onu da yapabiliyorum
8 ay oldu onu hala tam anlamıyla yapamiyorum😊

Back
X