Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3-4 ay sonra en erkenMerhaba arkadaşlar burun ameliyati olduktan sonra ne zaman üst dudaginizi tam anlamıyla eskisi gibi oldu ne zaman 32 diş gülebildiniz?
Umarım 3 aya düzelir düğünüm var ve ben gülemiyorum3-4 ay sonra en erken
Ya bendKapalı rinoplasti oldum, 2.ayıma az kaldı gülüşüm düzeldi, gülebiliyorum eskisi gibi.
Benim 1 ay olucak ama resim çekilmek için gülemiyorum Açık rinoplasti oldum bende umarım düzelir böyle kalıcak diye çok korkuyorum mimiklerim konuşmam bakışlarım çok farklı boş ve anlamsızKapalı rinoplasti oldum, 2.ayıma az kaldı gülüşüm düzeldi, gülebiliyorum eskisi gibi.
Zamanla eskiye dönüyorYa bend
Benim 1 ay olucak ama resim çekilmek için gülemiyorum Açık rinoplasti oldum bende umarım düzelir böyle kalıcak diye çok korkuyorum mimiklerim konuşmam bakışlarım çok farklı boş ve anlamsız
İlk bir ay benim için çok zor geçti. Evdeyseniz daha kolay atlatırsınız gerçi.Ya bend
Benim 1 ay olucak ama resim çekilmek için gülemiyorum Açık rinoplasti oldum bende umarım düzelir böyle kalıcak diye çok korkuyorum mimiklerim konuşmam bakışlarım çok farklı boş ve anlamsız
Inşallah içimi rahatlattiniz çok teşekkür ederimZamanla eskiye dönüyor
Benim ameliyattan sonra çok şişkinliğim olmadı çok şükür evde olduğum için dinlenebildim çok bakışlarım düzeldi biraz ama üst dudağım çok korkutuyor beni çekimlerim haliyle güzel olsun istiyorum tam 3 ay var umarım düzelir ama burnum genel olarak şimdi bile çok hoşuma gidiyorİlk bir ay benim için çok zor geçti. Evdeyseniz daha kolay atlatırsınız gerçi.
Benim kaş aram çok şişti, dudaklarımı da istediğim gibi kullanamıyordum tabi, mimik sıfır. Bir de bu şekilde işe başladım. Gelen tepkileri tahmin edersiniz.
1.5 aydan sonra her şey güzelleşmeye başladı. Bakış,gülüş. Bakış ister istemez değişiyor az da olsa gülüş aynı. Mimikler yerine geldi gibi.
Kapalı oldugu için belki iyileşme dönemim daha hızlı olmuştur hâla ödem mevcut.
Arkadaşlarımdan duydugum kadarıyla da ilk 3 aydan sonra mimikler,.gülüşler normalleşiyormuş
Canım mrb gulusunuz duzeldı mı ben suan aynı durumdayım 38 gun oldu ameliyat olalı dudagım ust kısmı cok şiş kalkmıs bide. Gulunce dislerim yarısı tek gorunuyor lutfen cevap verebilirmisnzUmarım 3 aya düzelir düğünüm var ve ben gülemiyorum![]()
Kesin duzelir dimi eskisi gibi gulebılıcem dimi2 ayda herşeyi yaparsınız merak etmeyin![]()
Arkadaşım her konuda görüyorum seni yazmadan edemeyeceğim gülüsün en geç 2 3 ay arası düzelecek tek derdin gülüsün olsun biraz Sakin ol ve sadece bekleKesin duzelir dimi eskisi gibi gulebılıcem dimi
Ay vallahi billahiKesin duzelir dimi eskisi gibi gulebılıcem dimi
Allah kimseyi benım bu durumuma dusurmesın, herkesin dalga gecmesın den bıktım sen hıc gulme diyorlar psikolojimz bozuluyor2 ayda herşeyi yaparsınız merak etmeyin![]()
Canim hepimiz öyleydik. Oo başkalarını takarsan kendine edersin sadece. Hiç merak etme ben ağzıma lokma koyamiyordum acamiyordum suratım patlayacak bomba gibiydi 4 ay olacak hala sisAllah kimseyi benım bu durumuma dusurmesın, herkesin dalga gecmesın den bıktım sen hıc gulme diyorlar psikolojimz bozuluyor![]()
Evet düzeldi merak etme zamanla geciyomusCanım mrb gulusunuz duzeldı mı ben suan aynı durumdayım 38 gun oldu ameliyat olalı dudagım ust kısmı cok şiş kalkmıs bide. Gulunce dislerim yarısı tek gorunuyor lutfen cevap verebilirmisnz
8 ay oldu onu hala tam anlamıyla yapamiyorumBen 2.hafta sonrasında gülebilmistim suan 1.5 ay oldu ve 32 diş gülüyorum gayet sadece şeyde zorlanmıştım hani ruj sürdükten sonra dudakları birbirine yapıştırırız ya o hareket zor geliyordu ama artık onu da yapabiliyorum