Üst göz kapağı ameliyat sorunu

tisoft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
1
0
286
İzmir
Hanımlar merhaba. Ben 8 gun once üst göz kapagı ameliyatı oldum. Ameliyattan sonra sol gözüm neredeyse tamamen iyileşti ama sağ gözüm hem yapısal olarak daha küçük kaldı hem de sağ kaşımı hareket ettiremiyorum. Sanki yüzde 80 felçli gibi kaşım ve üst tarafı. Üstelik bir kaşım diğerinden aşağida duruyor. Doktoruma sordum zamanla düzelir dedi ama ben yine de endişeleniyorum. Acaba bu süreci bana benzer yaşayan oldu mu? Çok mutsuzum anlatamam size.
1000036324.webp

Eklentiler

• 1000036324.webp
    1000036324.webp
    21 KB · Görüntüleme: 109
Çok geçmiş olsun, orantısızlık olan duymuştum ama hareket ettirememe farklı bir durum başka bir doktora mı danışsanız acaba

Çok geçmiş olsun, ben de üst göz kapağı ameliyatı oldum, herkesin iyileşme süreci farklı. Ama kaşlarınıza nasıl bir müdahalede bulundu da bu şekilde oldu acaba, ameliyat olanlardan hiç böyle bir şey duymadım.

Hanımlar merhaba. Ben 8 gun once üst göz kapagı ameliyatı oldum. Ameliyattan sonra sol gözüm neredeyse tamamen iyileşti ama sağ gözüm hem yapısal olarak daha küçük kaldı hem de sağ kaşımı hareket ettiremiyorum. Sanki yüzde 80 felçli gibi kaşım ve üst tarafı. Üstelik bir kaşım diğerinden aşağida duruyor. Doktoruma sordum zamanla düzelir dedi ama ben yine de endişeleniyorum. Acaba bu süreci bana benzer yaşayan oldu mu? Çok mutsuzum anlatamam size. Eki Görüntüle 3583169
Merhaba, cok gecmis olsun. Ayni durumdayim. Size tam olarak ne ameliyati yapildi? Bana yazin lutfen.

Merhaba çok geçmiş olsun.tıpatıp aynı durumdayım benimde 1,5 ay geçti.sağda çok az ilerleme oldu,sol çok iyi.siz şu anda nasılsınız,cevaplarsanız sevinirim.

Back
X