- Konu Sahibi Falan Filan
-
Merhaba yeterince alınmadigi ne kadar sürede belli oldu acaba?Merhaba kizlar ben ercan karacaoglu na yaptirmistim ama memmun degilim malesef yeterince alinmamis ve bi tarafin izi hala belli nerdeyse 4 sene oldu .. ama yeniden yaptiracagim yuz germeyle dr zekeriya kula insallah
İsim verir misinizMerhaba teşekkür ederim1 ay oldu ameliyat olali sonuctan oldukça memnunum plastik cerrahtan yana kullandım tercihimi.
Doktorunuzu söylermisiniz?3 bin TL ye. İzmir'de plastik cerraha.
Size ozelden resim gonderiyorumMerhaba yeterince alınmadigi ne kadar sürede belli oldu acaba?
Benim 2.5 ay oldu suan memnunum izlerim icinde contratubex jel kullanıyorum.
Bir tarafin izi belli hala demissiniz gözün dıs kısmında kalıp düz bakısta belli mi oluyor?
Evet yeni olunca memmun olunuyo ama sonradan fark ediyorsunuz benim gibi resimlerinizi cekin atin bir kenara ve bir sene sonra tekrar cekin bakin.. iz dis kisimda duz bakista belliMerhaba yeterince alınmadigi ne kadar sürede belli oldu acaba?
Benim 2.5 ay oldu suan memnunum izlerim icinde contratubex jel kullanıyorum.
Bir tarafin izi belli hala demissiniz gözün dıs kısmında kalıp düz bakısta belli mi oluyor?
Merhaba Ben de yani arastirmaya basladim kime oldunuz ameliyanizi acaba. tsklerMerhaba evet oldum dün dikisleri aldirdim acıkcasi gözümün üzerinde ki o kücük derilerin bu derece fark yaratacağını düşünmezdim
Ben plastik cerraha oldum ve erken dönem olduğu halde cok güzel duruyor.Acıkcası cok arastirdim ve bu isin kesinlikle estetik cerrah tarafından yapılmasinin saglıklı olduğuna karar verdim ben ..Cizim cok önemli bu operasyonda yüzüme yakısacak beni o yorgun ifadeden kurtaracak bir islem olmus oldu.
Slm İzmirde hangi doktora yaptırdinız acaba?Bilgi verirseniz sevinirim.merhaba
3 sene düşündükten sonra geçen hafta oldum göz kapağı operasyonu. çok şükür iyiyim boşuna korkmuşum bunca zaman. bence en iyi doktor bu operasyonu en çok yapan doktordur.
Merhaba dr kimdi acaba memnun musunuz ?3 bin TL ye. İzmir'de plastik cerraha.
Kime olMerhaba evet oldum dün dikisleri aldirdim acıkcasi gözümün üzerinde ki o kücük derilerin bu derece fark yaratacağını düşünmezdim
Ben plastik cerraha oldum ve erken dönem olduğu halde cok güzel duruyor.Acıkcası cok arastirdim ve bu isin kesinlikle estetik cerrah tarafından yapılmasinin saglıklı olduğuna karar verdim ben ..Cizim cok önemli bu operasyonda yüzüme yakısacak beni o yorgun ifadeden kurtaracak bir islem olmus oldu.
Merhaba Nezail Demirciler doktorum.Dr ismi lütfen?
Tşkler
Merhaba Nezail Demirciler doktorum.
Ama Sevim Çakmakta iyi tavsiye ederim.
Merhaba sevim cakmaga ablam ve yengem ameliyat oldu.İkisi de memnunlar.Ben öncesinde Nezail Bey e olmustum fiyat olarak biraz daha pahaliydi.Yatıs filan yok aslinda ameliyat sonrası yarım saat sonra taburcu olmuştum ben.1 sene 4 ay önce oldum prosedürmü degisti bilemedim.merhaba bu 2 dr arasında kaldım bende
biri estetisyen biri göz doktoru.
sevim çakmak ile ilgili tecrübenız nedir?
açıkçası o tarafa daha yatkınım.nezail beyi aradıgımda asistanı 1 gece yatış olacak hastanede dedi,anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?