Üst göz kapaği ameliyatı icin hangi dr seçilmeli?

Merhaba kizlar ben ercan karacaoglu na yaptirmistim ama memmun degilim malesef yeterince alinmamis ve bi tarafin izi hala belli nerdeyse 4 sene oldu .. ama yeniden yaptiracagim yuz germeyle dr zekeriya kula insallah

Merhaba kizlar ben ercan karacaoglu na yaptirmistim ama memmun degilim malesef yeterince alinmamis ve bi tarafin izi hala belli nerdeyse 4 sene oldu .. ama yeniden yaptiracagim yuz germeyle dr zekeriya kula insallah
Merhaba yeterince alınmadigi ne kadar sürede belli oldu acaba?
Benim 2.5 ay oldu suan memnunum izlerim icinde contratubex jel kullanıyorum.
Bir tarafin izi belli hala demissiniz gözün dıs kısmında kalıp düz bakısta belli mi oluyor?

Size ozelden resim gonderiyorum

Evet yeni olunca memmun olunuyo ama sonradan fark ediyorsunuz benim gibi resimlerinizi cekin atin bir kenara ve bir sene sonra tekrar cekin bakin.. iz dis kisimda duz bakista belli

Merhaba Ben de yani arastirmaya basladim kime oldunuz ameliyanizi acaba. tskler

merhaba
3 sene düşündükten sonra geçen hafta oldum göz kapağı operasyonu. çok şükür iyiyim boşuna korkmuşum bunca zaman. bence en iyi doktor bu operasyonu en çok yapan doktordur.
Slm İzmirde hangi doktora yaptırdinız acaba?Bilgi verirseniz sevinirim.

Kime ol

Merhaba Nezail Demirciler doktorum.
Ama Sevim Çakmakta iyi tavsiye ederim.

merhaba bu 2 dr arasında kaldım bende
biri estetisyen biri göz doktoru.
sevim çakmak ile ilgili tecrübenız nedir?
açıkçası o tarafa daha yatkınım.nezail beyi aradıgımda asistanı 1 gece yatış olacak hastanede dedi,anlam veremedim

Merhaba sevim cakmaga ablam ve yengem ameliyat oldu.İkisi de memnunlar.Ben öncesinde Nezail Bey e olmustum fiyat olarak biraz daha pahaliydi.Yatıs filan yok aslinda ameliyat sonrası yarım saat sonra taburcu olmuştum ben.1 sene 4 ay önce oldum prosedürmü degisti bilemedim.

Acıkcası fark olarak değerlendirmek gerekirse iki doktor da isini itinali yapiyor.Suan olsam Sevim Çakmagida tercih edebilirdim rakamlar malum herşeyin rakamı yükseldiginden yükselmiştir.
Sevim Hanım da Nezail Bey de güleryüzlü iyi hekimler bütçe olarak düsünüp secim yapabilirsiniz

Sevim cakmagi kesinlikle önermem. Yaklasik 5 ay once goz kapagi ameliyati oldum ve sag goz pinarimda sol goz pinarima gore bariz cukur oldu. Daha dun sordum bunu hocaya ve rahatsiz oldugumu soyledim. Gozumun yapisiyla ilgili oldugunu kendisinden kaynaklanmadigini soyledi. O zaman neden sol tarafta olmadi??? Cozum olarak dolgu yaptirabilirsin ama ben o bolgeye yapmiyorum dedi. Cok odaklanma takma dedi ve gecistirdi. Yuzumun en odak yerinde bariz asimetri var nasil takmayayim??? Cozum bulmak yerine gecistirmesi cok rahatsiz etti beni goz kapagimdan rahatsizken simdi de olusturdugu cukurluk rahatsiz ediyor simdi ona Cozum bulmaya calisicam yardimci olmadigi icin. O yuzden onermiyorum en azindan sorunlarınıza cozum bulan hocalara gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…