- 12 Nisan 2016
- 1.145
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.004
- 133
- Konu Sahibi yesilimtrak
Şöyle anaları alınlarından öpesim geliyor.Yok çocuktur yaparcılar geldi . Evet çocuktur yapacak . Hoplayıp zıplar ama bunun da bir sınırı olmalı . Hunharca koşturup görmezden gelindiğine adımm gibi eminim . Benim huzurum kaçıyorsa kusura bakmayın herkes dikkat edecek . Ayrıca çocukları 1-4 arası çıkarıp istediğiniz kadar enerjilerini attırabilirsiniz dışarda . Ben en üst kata taşındım böyle düşüncesiz insan demek istemiyorum oluşumlar yüzünden üstelik hamileyken ve uykusuz sabahlara kadar oturmaktan sağlığım bozulmuşken taşındım . Sebep çocuk değildi yetişkinlerdi. Sabaha kadar ayak sesi itme çekme süpürge tabi çocukta vardı ama o rahatsız etmezdi o kadar . Eşimle ikimiz sinir hastası olduk uykusuz üstelik ben hamileyken . Kaç kez güzel uyardık yok uyarmadan da anlamaz bu oluşumlar . Benim de şimdi çocuğum var 3.5 yaşında parkta enerjisini attırıyorum istediği kadar koş oyna . Evde artık 3.5 yaşında çocuk bile dikkat ediyor . Koşarsam alttaki komşumuz rahatsız oluyor diyor . Arada tabi koşma zıplama oluyor ama o 3.5 yaşındaki çocuk bile sınırını biliyor çünkü biz öyle yetiştirdik çünkü zamanında neler çektiğimizi biliyoruz . Yok çocuktur yapar diye bir şey yok ! O seninn yetiştirme tarzın . Şimdi ooo çocuğu baskılaşmışsın diyenler çıkacak, asla hep eşimle ben konuştuk . Anlattık .Çünkü zamanında neler yaşadık ben biliyorum Ve çocuğumu da ona göre yetiştiryorum .Ben bu pandemi döneminde evimde huzurla oturamayacaksam nereye gideyim . Dağlara mı çıkalım . Müstakil eve çık o zaman diyorlar imkanım olsa zaten saniye durmam . Yaşayan bilir bunu ancak .