- 22 Eylül 2022
- 6.016
- 17.525
- 178
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
-
Benim üst komşumda böyleydi. İşine gelince duvara vururdu, kapısına giderdim konuşalım diye. Kapının arkasından git git diye bağırırdı. Cesaretiniz yoksa birşeylere kalkışmayınız. Saat 12 olsa neyse. 12ye kadar çıkarılan seslere rahatsız edici olmadığı sürece ses çıkartmam. Biraz sizde abartmışsınız, kapısına gidip neden uyarmadınız kiDaha önce üst kat komşu koşmalarıyla ilgili konu açmıştım bu gece yine gece 11 oldu koşuyorlardı dayanamadım duvara vurdum sonra aşağı indiler kapımı çaldılar yalnız olduğum için açmadım on dakika geçti tekrar inip çaldılar açsam kavga mı edeceklerdi bilmiyorum yalnız olduğum için korktum. Yöneticiye yarın anlatacağım kapıma dayandılar diye bi daha olursa polis çağıracağım dicem ne olacak böyle bilmiyorum
Kosan çocuk kac yaşlarında? 1 tanemiKonuşma sesi değil çocuk hiç durmadan koşuyor sabah 8 de başlıyor gece 12 ye kadar devam ediyor hiç durmadan abartmıyorum kaç senedir böyle artık dayanamıyorum
Kapıya dayanmak tabiri o şekilde olmazDaha önce üst kat komşu koşmalarıyla ilgili konu açmıştım bu gece yine gece 11 oldu koşuyorlardı dayanamadım duvara vurdum sonra aşağı indiler kapımı çaldılar yalnız olduğum için açmadım on dakika geçti tekrar inip çaldılar açsam kavga mı edeceklerdi bilmiyorum yalnız olduğum için korktum. Yöneticiye yarın anlatacağım kapıma dayandılar diye bi daha olursa polis çağıracağım dicem ne olacak böyle bilmiyorum
Kapıya dayanmak görmemiş. Ben sabah 8de bir komşumun dayanmıştım kapısına sinirimden tüm apartmanı da uyandırmıştım. Karantina döneminde sabah 8de yatak odası süpürüyordu manyak kadın. Defalarca arayıp durmasını istedik durmadı, virüs etkisiyle vücut ağrısından zaten zor uyuyorduk. Yanında bebesi olmasa dövecektim bile kadını. Neyse ki o evi sattım gittim şimdi karşı komşum belamKapıya dayanmak tabiri o şekilde olmaz
Kim koşuyor çocuklar miSite yönetimine söyledim daha önce numaraları bende yok arıcaz dediler aradılar ama yine aynı sonuç sabah 8 de başlıyolar gece 12 ye kadar koşuyorlar bende dayanamadım artık vurdum
Yani güven olmaz saldirabilirlerdi. Bundan sonra sizde tek başınıza böyle harekette bulunmayın derim. On dakika sonra tekrar gelmek nedir .. Bunun gunduzude var önünüzü kesebilirler.Daha önce üst kat komşu koşmalarıyla ilgili konu açmıştım bu gece yine gece 11 oldu koşuyorlardı dayanamadım duvara vurdum sonra aşağı indiler kapımı çaldılar yalnız olduğum için açmadım on dakika geçti tekrar inip çaldılar açsam kavga mı edeceklerdi bilmiyorum yalnız olduğum için korktum. Yöneticiye yarın anlatacağım kapıma dayandılar diye bi daha olursa polis çağıracağım dicem ne olacak böyle bilmiyorum
Yönetici konuştu daha sonrasında yönetici diyor ki sana zarar verecek insanlar değiller burda kimse sana bir şey yapamaz beni ara korkma vs sonraki günlerde de koşmaya devam ediyor hala bir şey demiyorum artık kızıyolar ama çocuğa artık duyuyorum önceden hiç ses etmiyorlardıYani güven olmaz saldirabilirlerdi. Bundan sonra sizde tek başınıza böyle harekette bulunmayın derim. On dakika sonra tekrar gelmek nedir .. Bunun gunduzude var önünüzü kesebilirler.
O zaman seninde tepende yıllarca koşsunlar durmadan uyar et devam etsinler hiç sesini çıkarma sendeNolursa olsun duvara vurmak hoş değil
Defalarca söyledim zaten uyardılar hiç değişmedi oldu canım ben uyarayım edeyim hala aynı gürültüye devam etsinler ben duvara vurmayayım çünkü etik değilDuvara vurmak bana etik gelmedi. Yöneticiye söyleyecektin o wp grubundan ya da kendisi özel olarak söyleyecekti.
Başına iş alabilirdin adamlar kapına kadar dayanmış. Yoksa insan olan bir vurmada anlar zaten.Defalarca söyledim zaten uyardılar hiç değişmedi oldu canım ben uyarayım edeyim hala aynı gürültüye devam etsinler ben duvara vurmayayım çünkü etik değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?