ÜST KAT KOMŞUM VE İĞRENÇ ÇARŞAFLARI

cookies

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
240
93
33
Merhaba arkadaşlar,
Oturduğum ev giriş katta ve etrafında ki binalar. Sebebiyle yeterince ışık almıyor. Gündüz lambaları açmak zorunda kalıyorum. Üstüne üstlük bir de üst katta ki komşum benim penceremin yarısına kadar gelecek şekilde çarşaflarını gün aşırı sarkıtıyor. 4 defa tatlı tatlı uyardım. Evim karanlık tek ışık slan yere de sen çarşaf asıyorsun dedim. Nafile bu sabah baktım ki yine asmış ben şimdi bu durumda ne yapayım?

Eklentiler

• DSC_0424.webp
    DSC_0424.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 2.847
çek çarşafı aşağı düşsün, 1-2 bir daha yapmaz herhalde :)
anlamadığım çarşafı silkeleyeni duydum da neden asıp bekletiyor? kurutuyor mu?

Düşünüyorum zaten çünkü o çarşaf kurutacak diye ben lamba yakıyorum.

Kurutmak için asıyor.

Allah kimseyi pislikle karsilastirmasin. Benim de üst katimdaki mikrop sürekli halı silkeler; hortumu takıp trabzanlari yıkar. İstediğin kadar konuş boş. Allah onların ordan nasiplerini kaldırsın da defolup gitsinler

Öyle de hamileyim tansiyonum yükselir diye korkuyorum

bişicik olmaz, stres olma yeter ki, sen de eğlenirsin. gelip birşey derse de vah vah nasıl oldu ki, ben görmedim, sokaktaki çocuklar mı yaptı acaba dersin.

Valla ben olsam çeker düşürürüm. Gelip sorarsa da "hay allaaaaaah düşmüş mü,çarşaf bile yapılanın ayıp olduğunu anlayıp atmış kendimi"derim. İnsanlarla aynı ortamda yaşamaya bilmeyenler beni deli ediyor

Annem bizdeydi. Yine o gün çarşaf asmıştı. Ben uyarmak için çıktım yukarı annem kıyameti kopardı kadın asacak tabii vs. Yaa bu ne tacizdir anlamıyorum.

Allah kimseyi pislikle karsilastirmasin. Benim de üst katimdaki mikrop sürekli halı silkeler; hortumu takıp trabzanlari yıkar. İstediğin kadar konuş boş. Allah onların ordan nasiplerini kaldırsın da defolup gitsinler

Aminnnn

bişicik olmaz, stres olma yeter ki, sen de eğlenirsin. gelip birşey derse de vah vah nasıl oldu ki, ben görmedim, sokaktaki çocuklar mı yaptı acaba dersin.

Birazdan çıkacağım yukarı ve bir daha olursa aşağı çekeceğim diyeceğim

Annem bizdeydi. Yine o gün çarşaf asmıştı. Ben uyarmak için çıktım yukarı annem kıyameti kopardı kadın asacak tabii vs. Yaa bu ne tacizdir anlamıyorum.
Bizde asmasın demiyoruz da edebiyle assın. İki daire arası yükseklik bellidir heryerden aynı üç aşağı beş yukarı. Benim çarşafım neden komşuda gezmiyor.

Bizde asmasın demiyoruz da edebiyle assın. İki daire arası yükseklik bellidir heryerden aynı üç aşağı beş yukarı. Benim çarşafım neden komşuda gezmiyor.
Ben de kendisine anlatıyorum katlayın kısa asın vs. Ben hiç dışarı asmıyorum ki bir çok sitede dışarı çamaşır asmak yasak zaten
Bu sallandırıyor da sallandırıyor.

Back
X